Lőw Zsolt

Újabb magyar edző a Bundesligában: "Nagy Ádámból német élvonalbeli játékos válhat"

Feltöltve: 2016, május 27 - 10:30

Dárdai Pál után újabb magyar edző teheti le a névjegyét a Bundesligában, hiszen Lőw Zsolt az RB Leipzig másodedzőjeként feljutást ünnepelhetett. A magyar szakember egy interjúban a Ralf Ragnick mellett tanultakról, németországi feladatairól és tapasztalatairól, Kalmár Zsolt jövőjéről, a magyar válogatott Eb-esélyeiről és arról is beszélt többek között, ki lehet a következő magyar játékos, aki Lőw szerint megmutathatja majd magát a német topligában.

Válogatott: "Nem irigylem Dárdai Palit" - a taktika változhat, a keret alig

Feltöltve: 2014, szeptember 26 - 10:10

Lőw Zsolt elárulta, miért nem engedte el klubja a magyar válogatotthoz és miért nem lett Dárdai Pál segítője. A Salzburgban dolgozó korábbi játékos szerint az új, ideiglenesen kinevezett kapitánynak nagyon nehéz dolga lesz, hiszen rövid idő alatt kell egy új játékrendszert kialakítania a nemzeti csapatnál, a keretnél viszont aligha lehet nagy változás, esetleg szűkítés, mivel Lőw szerint az eddigi játékosokon kívül nem sok merítési lehetőség van, velük kell zömében kialakítani az új csapatot is.

Lőwöt nem engedte el a Salzburg - nem jöhet a válogatotthoz

Feltöltve: 2014, szeptember 23 - 08:51

A múlt héten számoltunk be arról, hogy az egykori válogatott védőt, Lőw Zsoltot megkereste Dárdai Pál, dolgozzon vele segítőként a nemzeti együttesként. A Salzburg sajtófőnöke a Blikknek azt mondta, a döntés megszületett, az ideiglenes kapitány nem tér haza. Király Gábor közben jelezte, bármilyen minőségben volt csapattársa rendelkezésére állna.

Külföldről jöhet egy magyar Dárdai válogatott stábjába‏

Feltöltve: 2014, szeptember 18 - 15:06

Dárdai Pál mellett újabb külföldön dolgozó magyar szakember lehet tagja a válogatott szakmai stábjának. Információink szerint az ideiglenesen megbízott szövetségi kapitány egyik jelöltje a stábba Lőw Zsolt, aki jelenleg a Red Bull Salzburgnál dolgozik másodedzőként.

Ők felelnek majd a magyar utánpótlásért az MLSZ-ben - íme, a nevek

Feltöltve: 2014, március 1 - 13:51

Többek között Kovács Ferenc, Dárdai Pál, Garami József, Herczeg András, Tamási Zsolt és Kovács Zoltán kezébe kerül a magyar utánpótlás, írja az utanpotlassport.hu.

Újabb nagyszabású értekezlet az MLSZ-ben - fókuszban az utánpótlás

Feltöltve: 2014, január 27 - 22:36

Nagyszabású értekezletet tartottak az MLSZ Telki edzőközpontjában, amelynek témája elsősorban az utánpótlás-képzés körül mozgott. A múltheti cikkünkben írtunk a szövetség kezdeményezéséről, amelynek nyomán ezúttal is több olyan korábbi válogatott, később külföldi karriert is befutó, edzői, vezetői szempontból fiatal szakember, valamint a rutinos edzőgeneráció tagjai közül is többen meghívást kaptak.

Király, Hajnal és Szabics is edzői vizsgát tett

Feltöltve: 2013, december 11 - 14:15

11 volt és jelenlegi válogatott labdarúgó tett edzői vizsgát a telki edzőközpontban. Tököli Attila, Király Gábor, Hajnal Tamás, Szabics Imre és a többiek egy speciális program keretében kaptak lehetőséget arra, hogy egyszerre szerezzék meg az UEFA "A" és "B" licences képesítést.

A korábbi újpesti kedvenc terembe tér vissza

Feltöltve: 2011, október 17 - 17:29

Hosszú kihagyás után visszatér Lőw Zsolt: a 25-szörös magyar válogatott futballista a futsal NB II-ben szereplő Dunakeszi Kinizsi együttesében játszik majd.

"Nem barbár vagyok, akinek öröm, ha Kovács Zoltánt elküldik Újpestről" - Tilos passzolni Barthával

Feltöltve: 2011, szeptember 9 - 10:37

Élete legnagyobb kihívásának tartja az Újpest vezetését, igaz, ettől a munkától az elmúlt hetek során szinte csak a pofonokat kapta. "Tilos passzolni!" dr. Bartha Csabával.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel