Sinisa Mihajlovic

Korábbi Milan-edző lett a Torino új trénere

Feltöltve: 2016, május 26 - 07:00

Sinisa Mihajlovic veszi át az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Torino együttesének irányítását.

Csak a játékosait sajnálja a Milan vezetőedzője

Feltöltve: 2016, január 15 - 08:00

Sinisa Mihajlovic, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője biztos benne, hogy a szezon végéig folyamatosan téma lesz az esetleges menesztése.

Kirabolhatja a Premier League-et a Barca és a Real Madrid - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2016, január 10 - 19:47

A Premier League-ben vásárolhat be a Barcelona és a Real Madrid is, két angol és egy walesi válogatott játékos kerülhet a spanyol, illetve katalán óriáshoz. A szigetországi topcsapatok sem ülnek tétlenül, a Bayern München világklasszisát például három topgárda is elvinné a bajoroktól, akár 70 millió fontért, az Arsenal pedig a középpályáját izmosítaná meg komoly összegből. A Juve és az Inter ugyanazt a játékost nézte ki magának. A vasárnapi körkép.

A Real 100 milliót adna a Juve klasszisáért, Kloppnak a Bayern csillaga kell - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2016, január 9 - 21:01

A Real Madrid 100 millió fontot sem sajnálna a Juventus fiatal klasszisárért kifizetni, a Manchester United már megtalálta Louis van Gaal utódját, míg a Chelsea komoly erősítést készül végrehajtani a csatársorában. Jürgen Klopp újra együtt dolgozna Mario Götzével és visszahozhatja Európába Alexandre Patót, Rafa Benítez kiszemeltje pedig a távozása ellenére is Madridba kerülhet. A szombati átigazolási hírek.

Milan: Berlusconi két meccses ultimátumot adott, különben...

Feltöltve: 2015, október 24 - 12:16

Olasz lapértesülések szerint kétmeccses ultimátumot kapott a Milan élén dolgozó Sinisa Mihajlovic.

Hivatalos: Megvan a Milan új edzője

Feltöltve: 2015, június 16 - 13:43

A Milan hivatalosan bejelentette, hogy Sinisa Mihajlovic lett a gárda új vezetőedzője. A szerb szakember 2017 júniusáig kötelezte el magát az utóbbi időben szenvedő klubhoz.

Mihajlovic lesz a Milan edzője

Feltöltve: 2015, június 4 - 20:57

Sinisa Mihajlovic lesz a Milan új vezetőedzője. A szerb szakember a napokban hagyta ott a Sampdoria kispadját, most pedig két évre szóló szerződést köt a piros-feketékkel.

Mihajlovic távozik a Samptól - ő lehet a Napoli új edzője

Feltöltve: 2015, június 1 - 14:55

Sinisa Mihajlovic bejelentette, hogy távozik a Sampdoria kispadjáról. Az olasz sajtó értesülései szerint a szerb tréner nagyon közel áll ahhoz, hogy átvegye Rafa Benítez megüresedett helyét a Napolinál.

Videó: Mihajlovic nekiment saját játékosának a derbi után

Feltöltve: 2015, február 25 - 17:46

A Sampdoria 1-1-es döntetlenre végzett a Genoával a városi derbin. A lefújás után a vezetőedzőt, Sinisa Mihajlovicot valósággal szétvetette az ideg. A szerb nekiment saját játékosának, Vasco Regininek, amiért az az utolsó pillanatokban veszélyes helyzetben ajándékozott egy szabadrúgást az ellenfélnek.

Egy hét után kirúghatja Eto'o-t a Sampdoria

Feltöltve: 2015, február 3 - 12:51

Egy hét után máris kirúghatja Samuel Eto'o-t a Sampdoria az olasz média beszámolói szerint. A kameruni állítólag önkényesen kihagyott egy büntetésből a csapatnak előírt edzést, így azonnal magára haragította Sinisa Mihajlovic vezetőedzőt.

Szerb legenda ülhet a Sampdoria kispadjára

Feltöltve: 2013, november 18 - 09:44

Egybehangzó lapértesülések szerint Sinisa Mihajlovic veszi át az olasz élvonalban szereplő Sampdoria csapatának irányítását. Úgy hírlik, a tréner megállapodott szövetségi kapitányi szerződése felbontásáról a szerb szövetséggel.

Nem énekelte a himnuszt, kirúgták a válogatottból - videó!

Feltöltve: 2012, május 29 - 09:20

Adem Ljajicot kitette a keretből Sinisa Mihajlovic, a szerb válogatott szövetségi kapitánya, amiért a játékos nem énekelte a himnuszt a Spanyolország ellen felkészülési mérkőzés előtt. A futballista elmondta, vallása miatt maradt csendben.

A szerb legenda félt, hogy lelövik a magyarok

Feltöltve: 2012, május 15 - 09:33

Érdekes történetet mesélt egy dokumentumfilm forgatásán Sinisa Mihajlovic, a szerb válogatott egykori klasszisa. A korábbi kiváló labdarúgónak és társainak gépe kisebb összetűzésbe került 1992-ben a magyar légierővel.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel