Laczkó Zsolt

Korábbi bajnokával erősíthet a Loki

Feltöltve: 2016, május 28 - 09:38

A csakfoci.hu információi szerint Debrecenben felmerült Laczkó Zsolt megszerzése. A ballábas játékos korábban már játszott a Lokinál, amellyel bajnok is lett. A szélső jelenleg szabadon igazolható.

Laczkó közel került a Videotonhoz - ez dönt majd a jövőjéről

Feltöltve: 2016, május 18 - 15:00

Laczkó Zsolt közel került ahhoz, hogy a Videotonban folytassa a pályafutását, de végül nem a fehérvári klub lesz a korábbi válogatott leendő állomáshelye. A szélső honlapunknak elmondta, oda szerződik majd, ahol a legjobban akarják őt. A játékos nagyon dicsérte a békéscsabai klub hátterét és törekvéseit, annak pedig örül, hogy nem "veszett" el az elmúlt időszakban.

"Hat meccses eltiltást azok szoktak kapni, akik bírót akarnak verni"

Feltöltve: 2016, április 28 - 08:50

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 6 meccsre tiltotta el a hétvégi fordulóban kiállított Laczkó Zsoltot és Torghelle Sándort. A Békéscsaba válogatott labdarúgója a döntés után a csakfoci.hu-nak elmondta, nagyot hibázott, vállalja a felelősséget, de azt várná, hogy a hibázó játékvezetőre nézve is legyen következménye egy-egy tévedésnek, ne csak a csapatokra vagy játékosokra nézve. A hatmeccses eltiltás sokkolta őt, ezért biztosan fellebbezni fog.

MLSZ: Torghelle és Laczkó 6-6 mecset kapott - az Újpest 500 ezret fizet

Feltöltve: 2016, április 27 - 09:28

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 26-i ülésén súlyos büntetésekről hozott döntéseket. Az előző fordulóban kiállított Torghelle Sándor, valamint Laczkó Zsolt is egyaránt 6-6 meccset kénytelen kihagyni. Pénzbüntetést kapott a Ferencváros, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Debrecen és az Újpest is. A lilák fizetik a legtöbbet, 500 ezer forintot, mivel a derbin pirotechnikai eszközöket használtak és huhogtak.

NB I: Két alapemberét is elveszítette a sereghajtó

Feltöltve: 2016, március 13 - 13:54

Zoran Szpisljaknak, a Békéscsaba vezetőedzőjének kényszerűségből kettőt is cserélni kellett a Videoton elleni (1-1) mérkőzés első félidejében.

Laczkó az új csapatáról: "Ez volt a legjobb lehetőség"

Feltöltve: 2015, július 9 - 15:07

Laczkó Zsoltot több NB I-es klub szerette volna megszerezni, ezért ért mindenkit váratlanul, hogy az újonc Békéscsaba ajánlatát fogadta el. A védő a csakfoci.hu-nak elmondta, miért döntött a csabaiak mellett és arról is beszélt, hogy mit vár az új együttesétől.

Mátyus és Rossi is ugyanarra a válogatott védőre hajt

Feltöltve: 2015, május 26 - 13:54

Több magyar klub is vinné Laczkó Zsoltot Kecskemétről. Úgy tudjuk, jelenleg a legkitartóbb érdeklődő a Nyíregyháza és a Honvéd, de a baloldali védő neve korábban Diósgyőrben is felmerült már.

"Most is ugyanígy döntenék" - a bajnoki címnél is van nagyobb bravúrFeltöltve: 2015, május 23 - 09:49

Hiába a gondok, nem bánta meg, hogy Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt. A válogatott játékos ugyanígy döntene, a következő szezonjától pedig sokat vár, mivel végre újra tartósan játékban van. A szélső beszélt arról is, hogyan éli meg a kecskeméti öltöző a kialakult helyzetet, de elárulta azt is, mi alapján választja majd ki a következő klubját.

"Kötelesség és létkérdés motiváltan játszani az NB I-ben" - interjú Laczkó Zsolttal

Feltöltve: 2015, február 27 - 17:49

Laczkó Zsoltot a Honvéd és az MTK is vitte volna télen, de számára most nem egy esetleges klubváltás a legfontosabb, hanem hogy a tavaszt végigjátszva minél előkelőbb helyezéshez segítse klubját, az ősz egyik meglepetését okozó Kecskemétet. A válogatott játékos szerint a Ferencváros támadójátéka a legjobb lehet tavasszal az NB I-ben, de úgy véli, a péntek este rajtoló szezon végén akkor is a Videoton ünnepelhet majd, ha esetleg kisebb hullámvölgybe kerül, mert túl nagy az előnye ahhoz, hogy elvesztegesse. Saját csapatát a 7-8. hely környékére várja, szerinte nem kérdés, hogy mindenkinek motiváltnak kell lennie a klubjánál, az MTK-t nagyon veszélyes gárdának tartja, és nem értett egyet teljesen a pécsi Robert Jarni nemrég tett kritikus nyilatkozatával. Interjú.

Fővárosi csapat hívja Laczkó Zsoltot

Feltöltve: 2015, január 6 - 14:51

A csakfoci.hu információi szerint Laczkó Zsoltot szívesen látná az MTK. A kék-fehérek télen igazolhatnak a balszélre, és az egyik potenciális célpont a válogatott labdarúgó lehet. A labdarúgó ősszel Kecskeméten szerepelt.

"4-5 év alatt keveset fejlődött a magyar bajnokság" - Laczkó szerint Bekővel a bajnoki címért küzdene a Fradi

Feltöltve: 2014, november 28 - 15:03

4-5 év alatt nem igazán javult a hazai bajnokság színvonala, mert bár vannak jó játékosok, de igazi csapatból csak nagyon kevés van az NB I-ben - mondja Laczkó Zsolt. A válogatott játékos szerint szombaton a tabella alapján két jelenlegi középcsapat csap össze a Ferencváros és a KTE személyében, az pedig az élklubok nagy kritikája, hogy szinte egyikük sem tudta megverni a jóval kevesebb pénzből gazdálkodó KTE-t. Laczkó beszélt arról, hogy miért nem Thomas Doll lesz a kedvenc edzője, és arról is, miért Bekő Balázs az eddigi legjobb hazai szakember, akivel dolgozott. Interjú.

Négy magyar válogatott játékost figyel az AEK Athén

Feltöltve: 2014, november 9 - 13:41

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben előrevetítettük, Branko Milovanovic, az AEK Athén sportigazgatója a helyszínen nézte meg a Kecskemét - Videoton bajnoki mérkőzést, ahol elsősorban Nikolics Nemanját figyelte. Görög lapértesülések szerint a szakember szeme másik két játékoson is megakadt a találkozón.

"A Viditől sincs miért félni, jó kirakatcsapat ellen játszani" - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, november 8 - 11:01

A szombati NB I-es bajnoki mérkőzések előtti előzetesek során Laczkó Zsolt, a Kecskemét játékosa elmondta, Magyarországon nincs olyan csapat, akitől félniük kellene, mert nincs miért, így az ezzel együtt természetesen esélyesebb Videoton FC-től sem ijednek meg. Filipe Oliveria tisztában van vele, hogy nem is lesz könnyű dolguk Kecskeméten, míg Nikházi Márk, a dunaújvárosiak futballistája úgy fogalmazott, hogy már kitették az indexet.

Két kulcsemberével sem számolhat a KTE

Feltöltve: 2014, október 17 - 11:02

Nem léphet pályára a Kecskemétben az MTK ellen Laczkó Zsolt, a szélső egy kisebb sérülés miatt pihen. Szintén sérülés miatt hiányzik Marko Vukasovic, akire azonban a korábbi hírekkel ellentétben nem vár műtét.

"Mehettem volna Olaszországba" - Laczkó ezért választotta a Kecskemétet

Feltöltve: 2014, október 1 - 18:40

A Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt elmondta, lett volna lehetősége külföldön folytatni pályafutását, az olasz harmadosztályban, de mindenképpen olyan helyre vágyott, ahol rendszeres játéklehetőséget kap.

Laczkó NB I-es klubnál folytatja

Feltöltve: 2014, szeptember 30 - 15:55

Válogatott labdarúgóval bővült a Kecskeméti TE kerete, szerdán ugyanis mindenben megállapodott a klub Laczkó Zsolttal, aki legutóbb a Ferencvárost erősítette.

Laczkó újra légiósnak állhat - két országból is megkeresték

Feltöltve: 2014, szeptember 12 - 12:10

A csakfoci.hu információi szerint ismét légiósnak állhat Laczkó Zsolt: az utóbbi hetekben a Puskás Akadémiával készülő, szabadon igazolható, korábbi ferencvárosi és debreceni balszélsőnek Lengyelországból és Görögországból is van megkeresése.

Laczkót Olaszországba hívják

Feltöltve: 2014, augusztus 26 - 19:08

Olaszországba hívják Laczkó Zsoltot. A tavasszal a Ferencvárosnál futballozó szélsőt értesüléseink szerint a Salernitana látná szívesen a soraiban. Ugyan a jelenleg a Puskás Akadémiánál készülő válogatott játékos szabadon igazolható, kicsi az esély arra, hogy az őt hívó olasz klubhoz igazoljon, hiszen vannak más megkeresései is.

Laczkó is pályára lépett a PAFC edzőmeccsén

Feltöltve: 2014, július 29 - 21:24

Laczkó Zsolt is pályára lépett a Puskás Akadémia csapatában a keddi edzőmeccsen.

Fradi: Három újabb biztos távozót neveztek meg

Feltöltve: 2014, június 6 - 13:54

Ulysse Diallo mellett Andrei Ionescu, Arsenio Vaalport és Laczkó Zsolt távozása is biztosra vehető a Ferencvárosnál – többek között erről is beszélt Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója. A mali csatár hazájába térhet vissza, míg a balszélsőnek, a holland támadónak és a román középpályásnak lejár a szerződése, nem hosszabbítanak velük. Ami az érkezőket illeti, Orosz elmondása szerint a három új igazolás mellett lesznek még új nevek, többek között egy olyan csatárt keresnek, aki Böde mellett kaphat helyet a csapatban.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel