Bozsik Péter

Távozik az NB I-ről lemaradt csapat edzője - két komoly jelölt van

Feltöltve: 2016, június 8 - 17:57

Mihalecz István nem marad az NB II harmadik helyén végzett Zalaegerszeg vezetőedzője. A szakember visszatér a klub utánpótlásába. Honlapunk információi szerint a posztra jó esélye van a korábbi ZTE-sikeredzőnek, Bozsik Péternek, valamint Bekő Balázsnak.

"Leírt játékosokból csinált válogatott futballistákat" - Verebes Józsefre emlékeztek

Feltöltve: 2016, március 14 - 13:43

Vasárnap 74 éves korában elhunyt Verebes József, a Mágus. A korábbi kiváló mesteredzőre, szövetségi kapitányra Détári Lajos, valamint Bozsik Péter emlékezett. Egykori játékosa szerint szó szerint szuggerálta a futballistáit.

NB II: Menesztették Bozsik Pétert Tatabányán

Feltöltve: 2014, május 20 - 13:53

A Ness Hungary NB II-ből kiesett Tatabánya vezetése bejelentette, hogy menesztette Bozsik Péter vezetőedzőt. A hátralévő két fordulóban Plotár Gyula irányítja az együttest, a nyáron pedig teljes megújulás várható.

Bozsik óvatos, Mészöly magabiztos a sorsolás után

Feltöltve: 2014, február 23 - 16:44

Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány nem gondolja, hogy a csoportunkban bárkit magabiztosan magunk mögé tudunk utasítani. Mészöly Géza, az U19-es válogatott szövetségi edzője úgy véli, ebből a hatosból a továbbjutást kell célként kitűzni.

Bozsik Péter a Tatabánya új vezetőedzője

Feltöltve: 2013, október 9 - 12:49

Bozsik Pétert nevezték ki a Ness Hungary NB II-ben sereghajtó Tatabánya vezetőedzőjévé. Az eddigi szakvezető, P. Nagy László a továbbiakban segítőként tevékenykedik tovább. Rabóczi Balázs a kapusok munkájáért felel majd.

Klubvezető lett az NB II-ben a volt szövetségi kapitány

Feltöltve: 2013, június 30 - 17:31

Bozsik Pétert, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát bízták meg az NB II-es Tatabányánál a futballtársaság vezetésével. A Tatabányai Futball Club Kft. felügyelő-bizottsági tagjait összeférhetetlenség miatt kellett visszahívnia a testületnek.

"Nincs realitása a magyar vb-részvételnek" - mondja a korábbi kapitány

Feltöltve: 2012, október 15 - 12:32

Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány szerint olyan túlzott elvárásokat támasztanak a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, amelyeknek képtelen megfelelni: a vb-kijutás irreális, inkább a harmadik-negyedik helyért leszünk versenyben a csoportban. Bozsik a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: ez színtiszta matematika, a következő, 24 csapatos Eb-részvétel lehet a valóságos célja a magyar futballnak.

Válogatott: "Mindegyik játékosunk jobb, mint bármelyik észt"

Feltöltve: 2012, október 11 - 15:02

Kellemetlen, de gyenge képességű csapatnak tartja Bozsik Péter az észt válogatottat. A korábbi szövetségi kapitány tavasszal az írek elleni pótselejtező mérkőzésen feltérképezte a mieink pénteki ellenfelét, és ez alapján úgy véli: ugyan szívósan védekeznek, de támadásban nem túl veszélyesek az észtek. Bozsik a pepsifoci.hu-nak elmondta: meg kell majd szenvednünk a vb-selejtezőn, de nyerünk.

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

NB I: Rajtuk lepődtek meg a legjobban - TOP 5

Feltöltve: 2011, december 8 - 17:41

Az őszi szezon lezárultával több szempontból is szokás megvizsgálni az idényt, megválasztani a legjobbakat. Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány a pepsifoci.hu kérésére megnevezte az ősz felfedezettjeit, egyben legnagyobb meglepetésembereit. A toplistára az újonc Pécs ugyanúgy két játékost adott, mint a Debrecen, de Fradiból is találunk résztvevőt.

A Vidi Messije csak a 4. legjobb igazolás az NB I-ben

Feltöltve: 2011, november 30 - 14:10

Az NB I-es szezon lezárultával számos szempontból szokás megvizsgálni az idényt, így például azt is, hogyan sikerültek a klubok nyári átigazolásai. Bozsik Péter a pepsifoci.hu felkérésére megnevezte a legjobb, illetve a legrosszabb nyári szerzeményeket. Mindkét kategóriában találunk két-két Videoton játékost, köztük a "spanyol Messit", de Torghellét senki nem tudta megelőzni. A Fradi is adott egy-egy labdarúgót mindkét kategóriába.

„A Fradi ellen szakad meg a Vidi 203 napos böjtje” - Bozsik Péter a meccsről és az ügyekről

Feltöltve: 2011, szeptember 29 - 12:35

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának egyik legérdekesebb mérkőzésének ígérkezik az FTC-Videoton összecsapás. A bajnok több mint 200 napja nem nyert idegenben, de ahhoz, hogy ne legyen reménytelen a helyzete az első helyért folytatott harcban, mindenképp győznie kell az Üllői úton, ugyanakkor, ha a Fradi szeretne elkerülni a kiesőhelyről, neki is be kellene gyűjtenie a három pontot. Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány szakértőként a pepsifoci.hu-nak beszélt a Videotonnál történt „értelmezhetetlen döntésekről” és a Fradi-ügyekről, de elmondta azt is, szerinte melyik csapat nyeri a vasárnapi rangadót.

"A Fradi és Újpest romokban, zaklatott a Vidi" - bajnok az ETO vagy a Loki?

Feltöltve: 2011, szeptember 22 - 10:09

A Debrecen és az ETO kilenc forduló után veretlenül, fej-fej mellett áll a bajnokság élén. Melyik az erősebb csapat? Esélyesek-e a bajnoki címre? Ha igen, melyik együttes lehet aranyérmes? Mi a titok? Ezekre a kérdésekre is válaszolt szakértőként a pepsifoci.hu-nak Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány. Az edző szavaira pedig a két klub szakvezetője, Kondás Elemér, valamint Csertői Aurél reagált.

BL: "Biztos nem folyik vér a Barca-Milanon"

Feltöltve: 2011, szeptember 13 - 12:24

Bozsik Péter szerint nem lesz kifejezetten éles meccs a Barcelona és a Milan esti párviadala a BL-főtábla első körében. A szakember arra számít, hogy maximum a Manchester City tud majd befurakodni a nagyok közé.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel