Artner Tamás

NB II: Artner Tamást felmentették

Feltöltve: 2016, április 25 - 19:51

Távozik Ajkáról Artner Tamás szakmai igazgató. A közleményt kiadó klubvezetés ideiglenesen Haraszti Gergely pályaedzőt nevezte ki utódjának, de keresi a végleges megoldást is. A Merkantil Bank NB II sereghajtójánál továbbra is a bennmaradás kivívása a cél.

NB II: Artner még egy meccset vállal, aztán távozik

Feltöltve: 2016, április 5 - 12:37

Székely Tibor távozik Ajkáról, az eddigi szakmai igazgató, Artner Tamás irányít a következő meccsen, de aztán ő is megy.

Hivatalos: Itt folytatja Artner Tamás

Feltöltve: 2016, január 1 - 17:01

Mint ismert, Artner Tamás még a múlt héten távozott a Dunaújvárostól. Tegnap hivatalossá vált, hogy Ajkán dolgozhat tovább.

Edzőváltás az NB II-ben: Artner távozik - ez az oka

Feltöltve: 2015, december 27 - 16:26

Az NB II-es Dunaújváros klubvezetés és Artner Tamás vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. Többfordulós egyeztetés után döntöttek a felek az elválásról. Artner elmondása szerint a távlati tervek hiánya miatt kell váltani.

Artner kifakadt: "Ez a keret nem alkalmas arra, hogy az NB I-be lépjen"

Feltöltve: 2015, augusztus 20 - 11:14

Artner Tamás, az NB II-es Dunaújváros vezetőedzője szerint a mostani keretükkel nem célozhatják meg az NB I-et, ahhoz legalább még három minőségi igazolásra szükségük lehet.

NB I: A bíró belerúgott a haldoklóba, Rossi megkongatta a vészharangot - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 30 - 22:27

Thomas Doll szerint a Videoton megérdemelten lett bajnok, de a tavasszal a Ferencváros volt a legjobb a mezőnyben. Fehérvári kollégája, Joan Carrillo továbbra is tartja magát ahhoz, hogy érvényes szerződése van a következő idényre. Marco Rossi amondó, a Honvéd jobbat érdemelne a kiesés elleni harcnál, de egy nyugodt idényhez komoly erősítésekre lenne szükség. Bekő Balázs úgy érezte, hogy a bíró belerúgott haldokló csapatába, Nebojsa Vignjevic pedig úgy véli, hogy jó alapot teremtettek a következő idényre. Edzői nyilatkozatok.

"Remélem, még találkozunk!"; "A szívem szakad meg, ez lesz a búcsú" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 30 - 12:25

Nem csak az NB I 2014/15-ös szezonja fejeződik be a hétvégén, a 30. forduló sok csapat és edző számára is a búcsút jelentheti. A Haladás a Puskás Akadémia ellen, míg a Dunaújváros Pakson próbálja meg kivívni a bennmaradást. Bekő Balázs érzelmes búcsút vett a Kecskeméttől, Kovács Lászlónak a szíve szakad meg a megszűnés szélén álló Lombard helyzete miatt, míg Benczés Miklós sokat sejtető nyilatkozatot adott a jövőjével kapcsolatban. Eközben a Fradi és a Vidi is összecsap egymással, amelyen elsősorban a presztízs lesz a tét. Ezt várják az edzők.

Könnyezve értékelt egy NB I-es edző: "Van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot" - nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 16 - 21:55

Az, hogy sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, mindent elmond a jelenlegi helyzetről - mondta Bekő Balázs, a KTE mestere a Puskás Akadémia ellen elveszített találkozót követően, aki maga is könnyeivel küszködött halálra ítélt csapatát emlegetve. Thomas Doll ismét látta a Fradi egyik visszatérő hibáját, Csertői Aurél ellenben csak a gólt hiányolta a Paks játékából.

Dollnak nagyon kell a győzelem, hatpontos kiesési rangadó jön - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 16 - 12:31

Szombaton öt találkozót rendeznek az OTP Bank Liga 28. fordulójában. Csertői Aurél egy roppant motivált Ferencvárosra számít, míg Thomas Doll szerint elsősorban azért lenne fontos a Paks legyőzése, hogy megfelelő önbizalommal várhassák a Vidi ellen Magyar Kupa-döntőt. Jarni a pályán mutatná meg, hogy helye van a PMFC-nek az NB I-ben, Artner pedig hatpontos meccsre számít a kiesési rangadón. Benzés Miklós és Bekő Balázs egyaránt tiszteli az ellenfelet, Rossi pedig kihasználná, hogy a Vidi a bajnoki cím megnyerése miatt kevésbé lehet motivált. Ezt várják az edzők.

Artner: "Ha 7-0 a vége, egy büdös szót nem szólhatott volna a Diósgyőr" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 9 - 22:40

Artner Tamás a kimaradt ziccerek miatt bosszankodott a Diósgyőr elleni 0-0 után, szerinte a Dunaújváros 6-7 góllal is kiüthette volna a borsodiakat. Vitelki Zoltán szerint viszont igazságos volt a döntetlen. Marco Rossi a Kecskemét legyőzése során is látott hibákat, Bekő Balázs érzelem nélküli játékot látott, Miriuta Vasile szomorkodott a Haladás-verés után, Mészöly Géza szerint viszont csapata felülmúlta az ETO-t, csak épp kikapott. Edzői értékelések.

"Felébredni a Csipkerózsika-álomból" - Miriuta már nem tudna úgy örülni a 3 pontnak - edzőik

Feltöltve: 2015, május 9 - 12:03

Négy találkozót rendeznek szombaton az OTP Bank Liga 27. fordulójában: Artner Tamás szerint a Dunaújvárosnak meg kell tartania a jelenlegi pozícióját, Vitelki pedig úgy akar visszatérni Miskolcra, hogy a következő körben még több néző kilátogasson a stadionba. Miriuta győzni akar a Haladás ellen, de a három pontnak már tudnának úgy örülni mint eddig, Mészöly Géza pedig felébresztené Csipkerózsika-álmából a csapatát. Bekő Balázs nem számít könnyű meccsre a Honvéd ellen, Jarniék pedig a győzelemre játszanak majd a Pápa ellen. Ezt várják az edzők.

Halmosiékat kitették a keretből, mert megölelték Artnert - reagált a klub

Feltöltve: 2015, május 5 - 12:43

A Haladás három meghatározó játékosa, Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence is kikerült az első csapat keretéből. Többek között azt rótták fel nekik, hogy megölelték a vasiak volt vezetőedzőjét, Artner Tamást a hétvégi mérkőzés után, amelyet a tréner már a Dunaújváros élén nyert meg 4-1-re Szombathelyen.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

A Loki elhalasztaná a Vidi ünneplését, Artnert nem zavarja meg a Haladás - edzőik

Feltöltve: 2015, május 2 - 11:40

Már a hétvégén bajnok lehet a Videoton, amennyiben legyőzi a Debrecent, és a Fradi botlik vasárnap a Pécs ellen, ezt azonban Kondás Elemér csapata szeretné megakadályozni. Bekő Balázs egy olyan MTK-ra számít, amely játssza a futballt, míg Benczés Miklós és Mátyus János is a három pontot célozza meg. Vitelki szerint a Diósgyőrnek mentálisan kell erősnek lennie, Artnert pedig nem zavarja meg, hogy korábbi csapata, a Haladás ellen kell helyt állnia. Edzői nyilatkozatok.

Artner kicsit bírózott, Vignjevics magabiztos Újpestről beszélt - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 24 - 22:03

Az OTP bank Liga 25. fordulójának első mérkőzésén az Újpest 3-1-re nyerni tudott Dunaújvárosban. Artner Tamás, a hazaiak szakvezetője szerint az első kapott góljuk előtt hibázott a játékvezető. Az edző úgy látta, hogy a második félidőben rengeteg helyzetet kidolgoztak. Nebojsa Vignjevics azt emelte ki, hogy a Ferencváros és a Videoton elleni mérkőzések után egy pozitív folyamat indult el a liláknál, ami most is folytatódott.

Artner szerint jó formában van a Dunaújváros - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, április 24 - 13:12

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában az utolsó helyen álló Dunaújváros az Újpestet fogadja. Artner Tamás, az újonc vezetőedzője szerint annak ellenére jó formában vannak, hogy legutóbb hazai pályán kikaptak a Puskás Akadémiától. Nebojsa Vignjevics agresszív játékot vár az Újpesttől.

Háborúba megy a Pécs, Szentes munkavállalói jogát súlyosan korlátozták - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, április 18 - 10:18

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Szentes Lázár a Ferencváros elleni bajnokira készülve elmondta, nem lihegték túl a Videoton FC elleni vereséget, a Ferencváros ellen nem fogják feladni. A Haladás edzője szerint ugyanakkor súlyosan korlátozták munkavállalói jogait a kiállítása miatti büntetéssel. Thomas Doll a koncentrációra hívta fel a figyelmet, míg a Honvéd ellen készülő Pécs vezetőedzője, Robert Jarni nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, háborúba mennek szombaton.

Miriuta kifakadt: "Vagy pár játékos megy, vagy én" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, április 11 - 21:07

Vasile Miriuta, a Győri ETO vezetőedzője kifakadt a csapat körül uralkodó állapotok miatt a Nyíregyháza ellen elszenvedett 3-2-es vereséget követően. Mint mondta, nem adja a nevét ahhoz, hogy a hét közben menedzserek járjanak be az öltözőbe, egyes futballisták pedig a játék helyett a jövőjükkel foglalkozzanak. Kitért arra is, hogy megszűnt a szállása Győrben, és kijelentette, vagy néhány labdarúgó távozik, vagy ő megy. Szivics Tomiszláv a Kispesten elért 1-1-es döntetlent követően lemondott a dobogóról. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: "Nem szabad elveszíteni a hitet"; Aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a keretből - edzőik

Feltöltve: 2015, április 11 - 11:49

Szombaton az immár Artner Tamás irányította Dunaújváros az MTK-t fogadja, amelyen a hazaiak trénere hasonló mérkőzésre számít, mint az előző fordulóban a Szpari ellen. A DVTK-tól nyáron távozó Szivics Tomiszláv szerint nem szabad elveszíteniük a hitet, és a Honvéd elleni jó szériában bízik. Csertői örömet okozna a szurkolóknak, míg Jarni szerint koncentrálniuk kell, és aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a csapatból. Benczés Miklós szerint kivárásra játszhatnak a Pápa ellen, mivel nekik nem lesz sürgős a gólszerzés, míg Mátyus amondó, csapatát nem csapja be az ETO tabellán elfoglalt helyezése. Edzői nyilatkozatok.

"Miriuta Laci nagy motivátor", két meccsből hat pont kell az ETO-nak - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, április 4 - 10:54

Az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzései előtt nyilatkoztak a főszereplők.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel