Benczés Miklós

Spanyol csapattal működne együtt a Diósgyőr - több játékos is kivárásra játszik

Feltöltve: 2016, május 18 - 16:59

Javában dolgozik a klub fejlesztésén a Diósgyőr sportigazgatója, a télen kinevezett Benczés Miklós, aki az elmúlt hónapban két munkatársával a Sevillánál vendégeskedett. A DVTK együttműködésre törekszik az EL-döntős klubbal, de játékosok aligha érkeznek majd Sevillából. Három meghatározó játékos jövője egyelőre erősen bizonytalan.

Kirúgta korábbi alapemberét a DVTK - ez az oka

Feltöltve: 2016, március 5 - 14:44

A Diósgyőr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyoldalúan szerződést bontott a bosnyák légióssal, Senad Husic-csal. A labdarúgó több fegyelmi vétséget is elkövetett, emiatt került sor a felek közt a szakításra.

Megerősítve: Benczés az új sportigazgató Diósgyőrben

Feltöltve: 2016, február 25 - 11:26

A csakfoci.hu múlt heti hírének megfelelően, csütörtökön bejelentésre került, hogy a nemrég távozott sportigazgató, Árki Gábor helyére Benczés Miklóst, korábbi vezetőedzőt, az utánpótlás-akadémiát irányító Benczés Miklóst nevezik ki a DVTK-nál.

Diósgyőr: Megvan, ki lehet az új sportigazgató

Feltöltve: 2016, február 17 - 18:17

A csakfoci.hu információi szerint a nemrég visszatérő és az utánpótlás élére kinevezett Benzés Miklós a legfőbb jelölt a DVTK-nál a nemrég távozott Árki Gábor sportigazgató megüresedett posztjára. Úgy tudjuk, a szakember egyelőre nem döntött az ajánlatról.

Benczés visszatért Diósgyőrbe - hivatalos

Feltöltve: 2016, január 22 - 20:15

A Diósgyőri Labdarúgó Akadémia igazgatójaként tér vissza a DVTK-hoz Benczés Miklós. A szakember 2016. február elsején áll munkába.

Hivatalos: Benczés már nem a Mezőkövesd edzője

Feltöltve: 2015, november 9 - 13:22

Az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry elnöksége hétfőn elfogadta Benczés Miklós lemondását, és a vezetőedzői teendőkkel ideiglenesen Tóth László szakmai igazgatót bízta meg.

NB II: Benczés a TV-kamerák előtt mondott le

Feltöltve: 2015, november 8 - 19:27

Felajánlotta lemondását a Budaörs ellen 2-0-ra elveszített NB II-es bajnokit követően, vasárnap Benczés Miklós, a Mezőkövesd vezetőedzője. Elmondása szerint a mérkőzés 70 százalékát nem is látta a köd miatt, így nem volt könnyű belenyúlnia a a pályán történtekbe.

Volt NB I-es edzőt neveztek ki Mezőkövesden a csapat élére

Feltöltve: 2015, június 4 - 17:09

Benczés Miklós lett az NB II-ben szereplő Mezőkövesd új vezetőedzője. A szakemberrel egy plusz két évre szóló szerződést kötött matyóföldi klub. A feladata az lesz, hogy szép játékkal az élmezőnybe vezesse a sárga-kékeket.

NB I: A bíró belerúgott a haldoklóba, Rossi megkongatta a vészharangot - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 30 - 22:27

Thomas Doll szerint a Videoton megérdemelten lett bajnok, de a tavasszal a Ferencváros volt a legjobb a mezőnyben. Fehérvári kollégája, Joan Carrillo továbbra is tartja magát ahhoz, hogy érvényes szerződése van a következő idényre. Marco Rossi amondó, a Honvéd jobbat érdemelne a kiesés elleni harcnál, de egy nyugodt idényhez komoly erősítésekre lenne szükség. Bekő Balázs úgy érezte, hogy a bíró belerúgott haldokló csapatába, Nebojsa Vignjevic pedig úgy véli, hogy jó alapot teremtettek a következő idényre. Edzői nyilatkozatok.

"Remélem, még találkozunk!"; "A szívem szakad meg, ez lesz a búcsú" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 30 - 12:25

Nem csak az NB I 2014/15-ös szezonja fejeződik be a hétvégén, a 30. forduló sok csapat és edző számára is a búcsút jelentheti. A Haladás a Puskás Akadémia ellen, míg a Dunaújváros Pakson próbálja meg kivívni a bennmaradást. Bekő Balázs érzelmes búcsút vett a Kecskeméttől, Kovács Lászlónak a szíve szakad meg a megszűnés szélén álló Lombard helyzete miatt, míg Benczés Miklós sokat sejtető nyilatkozatot adott a jövőjével kapcsolatban. Eközben a Fradi és a Vidi is összecsap egymással, amelyen elsősorban a presztízs lesz a tét. Ezt várják az edzők.

Eldőlt: Jön a Puskás Akadémia történetének első edzőváltása

Feltöltve: 2015, május 28 - 16:29

A csakfoci.hu információi szerint véglegesen eldőlt, hogy az idény végén távozik a Puskás Akadémia kispadjáról Benczés Miklós, aki a 2012-es "alapítás" óta vezette az első csapatot. A szakember a hétvégén, a Szombathelyi Haladás otthonában irányítja utoljára a felcsútiakat, akik a 8-10. hely valamelyikén fejezik be a szezont.

"Őrült meccs volt, de ennyi gólt nem vártam"; Miriuta Tarsolynak mondott köszönetet és búcsúzott - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 23 - 22:05

Nebojsa Vignjevic előzetesen is sok gólra számított a Puskás Akadémia ellen, de kilenc találatot ő sem várt az általa őrültnek titulált meccstől. Miriuta László köszönetet mondott Tarsoly Csabának, amiért Győrbe hozta őt, ugyanakkor a szakember elárulta, kilencven százalék, hogy távozik Magyarországról, idehaza csak az ETO-nál, a Fradinál, vagy a Vidinél lenne vezetőedző. Mátyus János Gratulált a Diósgyőrnek, míg Vitelki Zoltán külön megemlítette győztes góllal bemutatkozó fiatal újoncát, Boros Gábort.

Könnyezve értékelt egy NB I-es edző: "Van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot" - nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 16 - 21:55

Az, hogy sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, mindent elmond a jelenlegi helyzetről - mondta Bekő Balázs, a KTE mestere a Puskás Akadémia ellen elveszített találkozót követően, aki maga is könnyeivel küszködött halálra ítélt csapatát emlegetve. Thomas Doll ismét látta a Fradi egyik visszatérő hibáját, Csertői Aurél ellenben csak a gólt hiányolta a Paks játékából.

Dollnak nagyon kell a győzelem, hatpontos kiesési rangadó jön - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 16 - 12:31

Szombaton öt találkozót rendeznek az OTP Bank Liga 28. fordulójában. Csertői Aurél egy roppant motivált Ferencvárosra számít, míg Thomas Doll szerint elsősorban azért lenne fontos a Paks legyőzése, hogy megfelelő önbizalommal várhassák a Vidi ellen Magyar Kupa-döntőt. Jarni a pályán mutatná meg, hogy helye van a PMFC-nek az NB I-ben, Artner pedig hatpontos meccsre számít a kiesési rangadón. Benzés Miklós és Bekő Balázs egyaránt tiszteli az ellenfelet, Rossi pedig kihasználná, hogy a Vidi a bajnoki cím megnyerése miatt kevésbé lehet motivált. Ezt várják az edzők.

Mátyus: Sok mindenről beszélhetnék, de még nem vagyok a magyar foci reformere - edzőik

Feltöltve: 2015, május 8 - 21:37

Mátyus János saját csapatának is gratulált a 4-2-re győztes Újpest elleni meccset követően, a Nyíregyháza trénere szerint nem túl gyakori, hogy egy ilyen arányú vereség után is éltessék a szurkolók a csapatot. Mátyus ugyanakkor tett egy elsőre nehezen megfejthetőnek tűnő kijelentést is. Nebojsa Vignjevic és Garami József is elégedetten nyugtázta saját együttese győzelmét, míg Benczés Miklós megérdemeltnek nevezte az MTK sikerét.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

A Loki elhalasztaná a Vidi ünneplését, Artnert nem zavarja meg a Haladás - edzőik

Feltöltve: 2015, május 2 - 11:40

Már a hétvégén bajnok lehet a Videoton, amennyiben legyőzi a Debrecent, és a Fradi botlik vasárnap a Pécs ellen, ezt azonban Kondás Elemér csapata szeretné megakadályozni. Bekő Balázs egy olyan MTK-ra számít, amely játssza a futballt, míg Benczés Miklós és Mátyus János is a három pontot célozza meg. Vitelki szerint a Diósgyőrnek mentálisan kell erősnek lennie, Artnert pedig nem zavarja meg, hogy korábbi csapata, a Haladás ellen kell helyt állnia. Edzői nyilatkozatok.

Rossi-magyar szótár nem volt a bírónál, Miriuta reméli, hogy megmentik az ETO-t - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 26 - 21:03

Marco Rossi nem a játékvezetővel, hanem saját játékosával üvöltözött a pályán elmondása szerint, amit aztán félreértett a bíró és elküldte a kispadtól a Honvéd edzőjét. Kondás Elemér nem látta, mi történt a Lokit sújtó piros lapnál és igazságos ikszről beszélt. Miriuta Vasile köszönetet mondott a szurkolóknak és a csapatának is a Puskás Akadémia legyőzése után, elismerte, hogy szerencséjük is volt, és abbéli reményét fejezte ki, hogy valaki megmenti majd a végveszélyben lévő ETO-t. Edzői értékelések.

Miriuta: „Várjuk, hogy csoda történjen” - erre számítanak az edzők

Feltöltve: 2015, április 26 - 12:55

Az OTP Bank Liga 25. fordulójából két mérkőzés maradt vasárnapra. Az ezer sebből vérző Győri ETO a Puskás Akadémiát fogadja. Miriuta László szerint, amíg él a remény, nem adják fel. Benczés László egy sarokba szorított vadállatnak nevezte a Győrt. A másik meccsen a kiesés elkerüléséért harcoló Honvéd a Debrecennel játszik. Marco Rossi nagy problémája, hogy a Loki motivált lesz. Kondás Elemér a kispestiek gyenge eredményei ellenére is nehéz találkozót vár.

A Hali a Fradi elleni 0-3-ból építkezne - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 18 - 21:50

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati mérkőzései után Garami József arról beszélt, amennyiben az MTK kijut a nemzetközi porondra, tovább erősítik a keretüket. Miriuta László szerint az ETO fejben nincs a csúcson, ezért hibáznak nagyokat. Thomas Doll elégedett a szombathelyi 3-0-val, míg az eltiltott Szentes Lázár helyett nyilatkozó Jagodics Zoltán gratulált a saját csapatának is. Kondás Elemér úgy véli, jobbak voltak a Paksnál, Csertői Aurél pedig azt emelte ki, hogy a Paks még párharcot sem nyert Debrecenben.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel