Gálhidi György

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Az eltiltott Gálhidi: "Kicsit elegem van a magyar futballból"

Feltöltve: 2013, június 20 - 20:52

Utólag vannak dolgok, amelyeket másképp csinálna, de emellett felemelt fejjel távozik Szegedről Gálhidi György, az NB II-ből kiesett Szeged 2011 edzője. A szakvezető csalódott pár játékosában és úgy érzi, többüket már korábban el kellett volna küldenie.

"Rasszizmussal vádolt a bíró, komolytalan" - a vezetőedző a botrányos szegedi meccsről

Feltöltve: 2013, június 16 - 13:16

Gálhidi György szerint a játékosai túlértékelték magukat, nem vették 100 százalékig komolyan a mérkőzést, az ellenfelet pedig lebecsülték, ezért bukták el a Várda elleni osztályozót és estek ki az NB III-ba. A Szeged vezetőedzője a két kiállításról úgy vélekedett, hogy mindkettő határeset volt, inkább sárgát értek volna a megmozdulások, de a piros lapot is el kell fogadni. A szakember a csakfoci.hu-nak azt is elmondta, hogy a játékvezető miért küldte őt fel a lelátóra, és beszélt a szegedi foci jövőjéről is.

"Gyalázat, tönkretették Szeged labdarúgását" - Gálhidi

Feltöltve: 2013, június 15 - 20:17

Gyalázatot emlegetett Gálhidi György, a Szeged 2011 vezetőedzője, a Várda SE elleni 0-3-as osztályozót követően, a szakember szerint fél év munkáját és Szeged labdarúgását is tönkretették néhányan a pályán. A több játékmegszakítással tarkított botrányos meccset követően a vendégek vezetőedzője arról beszélt, nem nagyon tudtak magukon uralkodni a hazaiak.

NB II: "A bíró partner volt az antifutballban"

Feltöltve: 2013, május 30 - 21:18

A Szeged 2011 vezetőedzője, Gálhidi György a Balmazújváros elleni bajnokit (1-1) követően elmondta, Radványi Ádám ítéleteivel több ízben is csapatát sújtotta, de nem foghatják a játékvezetőre a győzelem elmaradását.

Gálhidi szerint csapata lenézte az Újpestet

Feltöltve: 2013, május 22 - 13:54

Az Újpest B elleni mérkőzést (1-2) követően rendkívül idegesen értékelt a Szeged vezetőedzője, Gálhidi György, szerinte ugyanis játékosai lenézték a fiatalokból álló ellenfelet, ami megbocsájthatatlan hiba volt a részükről. A tréner azt is elmondta, mentális gondja van együttesének.

Szeged: "Mindenki gyerekként ugrált, úgy örült"

Feltöltve: 2013, május 15 - 14:29

A Kazincbarcika legyőzését követően a Szeged trénere, Gálhidi György csapata szurkolóit dicsérte, mondván nélkülük nem sikerült volna kiharcolniuk a számukra nagyon fontos három pontot. A szakember még kiemelte, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megőrizzék ötödik helyüket a bajnokságban.

14 ezres stadion épülhet Szegeden 2014-re - cél az NB I

Feltöltve: 2013, február 18 - 11:45

Készen állnak a tervek, és az anyagi háttér is megvan arra, hogy 2014-re egy 11-14 ezer férőhelyes új stadion épüljön Szeged városában - erről Gálhidi György, az NB II Keleti csoportjában szereplő alakulat vezetőedzője beszélt a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában. A szakember a beruházáshoz illeszkedve komoly álmokat, terveket dédelget. Tavaszra a bentmaradás a feladat, utána viszont azonnal célba vennék az első osztályt a Tisza partján.

Hazatérő magyar edző ült le egy NB II-es kispadra

Feltöltve: 2012, december 20 - 20:44

Gálhidi György lett a Szeged 2011 új vezetőedzője. Az 58 éves szakember fél plusz egy évre szóló szerződést írt alá, és a tervek szerint az ünnepek után mutatkozik be az NB II-es csapatnak. Január 7-én már a rutinos szakember irányításával kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Tisza-parti gárda - számolt be a klub hivatalos honlapja.

A nap fotója: Torghelléék hajléktalanoknak pucolták a krumplit

Feltöltve: 2011, december 26 - 21:52

Hajléktalanok számára osztottak ételt még Karácsony előtt, a 800 adag paprikás krumpli elkészítésében többen is segédkeztek a Honvédból.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel