Pölöskey Péter

Nagy verseny indulhat a leggólerősebb hazai csatárokért - ők lehetnek az átigazolási szezon meglepetései

Feltöltve: 2016, május 31 - 08:31

Az NB I és NB II legjobb góllövőit ismeri a közvélemény, honlapunk azonban megnézte, hogy a harmadosztályban kik a leggólerősebbek. Itt is találunk ismerős neveket, például Király Botondét, aki már négyszer (!) triplázott ebben a szezonban és fiatal kora ellenére NB I-es múlttal rendelkezik, de Kertész Tamást vagy Pölöskey Pétert sem kell bemutatni a szurkolóknak. Az átigazolási szezonban minden bizonnyal nagy lesz a kereslet irántuk.

Újabb csatár Nyíregyházán: Pölöskeyt kivásárolja a Szpari

Feltöltve: 2015, január 28 - 09:48

Eldőlt, hogy Nyíregyházán folytatja pályafutását Pölöskey Péter - írja a bama.hu. A megyei lap úgy tudja, hogy a Spartacus kivásárolja élő szerződéséből a támadót, aki szabadon kereshetett magának új klubot, miután a PMFC-nél nem számították rá, az edzések látogatása alól is felmentették.

Jarni nagytakarítást csinál Pécsett: Korábbi kulcsemberek távoznak

Feltöltve: 2014, december 17 - 20:47

A PMFC-Matias új vezetőedzője a jelek szerint alaposan átalakítja majd a keretet az együttesnél, a klub bejelentése szerint távozik a csapatkapitány Lantos Levente, a korábbi alapember Wittrédi Dávid, valamint a korábban szintén rendszeresen számításba vett Mohl Dávid és Pölöskey Péter is.

Pölöskeyt NB I-es csapat hívja - a Loki elengedi

Feltöltve: 2014, május 28 - 19:35

A csakfoci.hu információi szerint Pölöskey Pétert szeretné megszerezni a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano együttese. A Debrecen hajlik ara, hogy elengedje a támadót, akit a kecskemétiek már korábban is szerettek volna csapatukban tudni, de akkor még nem mehetett Pölöskey, egy az átigazolásokat érintő szabályozás miatt.

Furcsa átigazolási sztori az NB I-ben: 3 csatárról maradt le egy csapat egy szabály miatt

Feltöltve: 2014, február 4 - 09:48

Burgos, Seydi és Pölöskey. Hogy mi a közös a három játékosban? Mindhárman támadók, mindhármat le akarta igazolni a KTE télen, és mindhárom klubváltása meghiúsult, méghozzá egy átigazolással kapcsolatos szabály miatt. Különös sztori arról, milyen nehézségekkel nézhetnek szembe a klubok, miközben megpróbálnak megszerezni egy kiszemeltet.

Nem Pölöskey, hanem Pölöskei lesz ott Pintér keretében

Feltöltve: 2014, január 17 - 15:30

Szatmári Lóránd (PMFC) és Bartha László (MVM-Paks) mellett Pölöskey Péter (PMFC/DVSC) is meghívót kapott a magyar válogatott január 20-i összetartására Pintér Attila szövetségi kapitánytól klubja tájékoztatása szerint. Legalábbis úgy tűnt. Később aztán kiderült, hogy nem Pölöskey, hanem Pölöskei Zsolt (MTK) lesz ott a keretben...

Pölöskey Pölöskeiék ellen debütálhat új csapatában

Feltöltve: 2013, augusztus 24 - 13:40

A Pécs hétfőn jelentette be, hogy Pölöskey Péter egy évig kölcsönben játszik a PMFC-ben. A 25 éves támadó a Debrecen után nem érzi visszalépésnek új csapatát, és bízik benne, hogy több játéklehetőséghez jut, mint az előző szezonban.

Szűcs, Halmai, Kiprich, Dragóner - 10 év múlva ismerős nevekkel állhat fel a válogatott

Feltöltve: 2013, május 2 - 19:06

Michael és Brian Laudrup, ifjabb Albert Flórián, Paolo Maldini, de a sort folytathatnánk. Olyan labdarúgók, akiknek az édesapjuk is ismert játékosok voltak, de gyermekeik is szép karriert futottak be. A jelenség gyakori a futball világában, sokszor előfordul, hogy a fiú apjától örökli a futballszeretet és a tehetséget. Magyarországon sincs ez másként, a hátországban számos olyan játékos nevelkedik, akinek volt kitől örökölnie a pályán szükséges tudást: egy Pölöskei, egy Kiprich, egy Halmai, vagy egy Dragóner név egy-két évtizeddel vagy pár évvel ezelőtt is jól csengett, és a fiaikkal hasonló a helyzet, mert a korosztályos együttesekben rendszeresen pályára lépnek. Nyilván nem lesz mindenkiből stabil NB I-es futballista, de akadnak olyanok, akiknél jó esély van arra, hogy befussák édesapjuk karrierjét, netán túl is szárnyalják azt. Ebben bízik Egervári Sándor is, aki szerint van, amit könnyen örökölnek a fiúk híres édesapjuktól, de ez önmagában nem elég, nekik is meg kell vívniuk a saját harcaikat.

Törött arccal játszott a magyar focista a Loki ellen - megműtik

Feltöltve: 2013, március 2 - 20:39

Egy balszerencsés ütközés következtében megsérült a Debrecen elleni meccsen Koszó Balázs, a KTE hátvédje. A két csapat szombati bajnokiján a bekk Pölöskeyvel ütközött, a csakfoci.hu információi szerint olyan pechesen, hogy eltört a járomcsontja, igaz, a futballista így is végigjátszotta az összecsapást. Koszóra még ma este műtét vár, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia a 24 éves játékosnak.

Kondás Pölöskeyről: Egy ilyen játékosra minden csapatnak szüksége van

Feltöltve: 2012, szeptember 12 - 15:32

Némileg váratlanul leszerződtette a DVSC-TEVA Pölöskey Pétert, aki legutóbb a Ferencvárosnál szerepelt. Kondás Elemér most indokolt: elmondta, egy ilyen futballistára minden csapatnak szüksége van.

Hivatalos: Pölöskey Debrecenben folytatja

Feltöltve: 2012, szeptember 11 - 16:58

A Debrecen hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Pölöskey Pétert, aki érdekes körülmények között távozott nemrég a Ferencváros csapatától. A támadó 2015. december 31-ig írt alá.

Bobby Davison dicsérte Pölöskeyt Angliában

Feltöltve: 2012, szeptember 5 - 22:59

A Leeds united együttesénél próbajátékon levő Pölöskey Péterről nyilatkozott korábbi edzője, Bobby Davison, akivel a Ferencvárosnál dolgoztak együtt.

Pölöskey tovább bizonyíthat Angliában

Feltöltve: 2012, augusztus 8 - 16:25

Mint arról beszámoltunk, Pölöskey Péter Angliában, a Coventry City-vel készül, és már egy győztes edzőmeccsen is pályára lépett, amelyen kapufát is lőtt. A harmadosztályú gárda menedzsere elmondása szerint szeretné még tovább tesztelni a Ferencvárostól a múlt héten távozott támadót.

NB I: 10 jó játékos, aki még klubot válthat a nyár végéig

Feltöltve: 2012, augusztus 1 - 15:33

Egy hónap még hátravan az átigazolási időszakból, így bár már több helyen szinte teljesen kialakult a keret, lehet még mozgás a hazai játékospiacon. Akár meghatározó labdarúgók is elmehetnek külföldre, arról nem is beszélve, hogy a rosszul rajtoló alakulatoknál bevett szokás, hogy utólag is erősítenek. A pepsifoci.hu azokról a játékosokról állított össze egy tízes listát, akik kapcsán még várhatóak fejlemények az előttünk álló hetekben.

Fradi: Pszichológus próbált segíteni Pölöskeyn

Feltöltve: 2012, július 31 - 14:25

Pölöskey Péter nem a legkedveltebb Fradi-játékos volt a zöld-fehér szurkolók körében az utóbbi időben. Ezt legutóbb, a Ferencváros-Kecskemét mérkőzés 71. percében is érzékelni lehetett, amikor is a támadó lecserélését óriási üdvrivalgás fogatta. A csatár és a szimpatizánsok rossz viszonya nem új keletű, pár hete egy edzőmérkőzésen "mentek egymásnak", ma pedig a klub közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal. Az elmúlt hetekben Nagy Sándor sportpszichológus próbált segíteni Pölöskeynek, de a mai történések tudatában úgy tűnik, hiába.

Pölöskey távozik a Fraditól - hivatalos

Feltöltve: 2012, július 31 - 13:49

Pölöskey Péter kérésére a Ferencváros, valamint a csatár közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a mai napon. A szurkolókkal nézeteltérésbe kerülő és emiatt is kritizált támadó az előző szezonban még házi gólkirály volt, de most, négy év után otthagyja a zöld-fehéreket.

Nyilasi a Pölöskey-ügyről: "Lassan kibékíthetetlen az ellentét a táborral"

Feltöltve: 2012, július 30 - 09:34

Nyilasi Tibor, az FTC legendája a Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában elmondta, lassan kibékíthetetlennek érzi az ellentétet Pölöskey Péter és a ferencvárosi tábor között. Az ikon azt is hozzátette, több türelmet érdemelne a gárda, hiszen José Mourinho sem fél év alatt rakta össze a Real Madridot. Várhidi Péter amondó, rakkolós csapat lesz a Fradi.

Fradi: Détári ismét megvédte a nézők által megtalált Pölöskeyt

Feltöltve: 2012, július 29 - 11:17

Már az első fordulóban elégedetlenségének adott hangot az FTC tábora, a KTE-Phoenix Mecano elleni 1-1-es meccs lefújása után fütty kísérte a játékosokat az öltözőbe, Pölöskey Péter lecserélését pedig hatalmas üdvrivalgás övezte. Détári Lajos a pepsifoci.hu kérdésére elmondta, ahogyan a keret tagjai, ő is kiáll támadója mellett, emellett bízik együttese erejében és abban, hogy a nagy nyomás nem fog problémát jelenteni.

Pölöskey: A Fradi első számú csatára akarok lenni

Feltöltve: 2012, július 16 - 15:49

Pölöskey Péter, a Ferencváros támadója a Soroksár elleni 5-1-es győzelmet követően elmondta, szeretné bizonyítani, hogy a gárda elsőszámú csatáraként is lehet vele számolni.

A Fradi elvesztette leggólerősebb játékosát

Feltöltve: 2012, április 18 - 12:03

Sérülések nehezítik a Ferencváros helyzetét, két játékos is kényszerpihenőre lett ítélve: Busai Attila ebben a szezonban már nem léphet pályára, Pölöskey Péter sérülése nem olyan komoly, de a házi gólkirály 1-2 hétig nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel