Pato

Ferguson visszatérhet, a Barca játékost is adna egy védőért - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2016, január 17 - 20:00

Szenzációs bejelentést tehet a Manchester United, ehhez azonban távoznia kellene Louis van Gaalnak a kispadról. Egy komoly kiszemeltről lemondhatnak az MU-nál, mint ahogy a Juventus csatárára is hiába fáj a foga két nagycsapatnak is. A Barcelona Angliában venne meg nagy pénzért és egy játékosért cserébe egy védőt, az angol idény felfedezettjét a Liverpool vinné.

A Real klasszisára fáj az MU foga, az Arsenal elhappolná a Juve csatárát - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2016, január 16 - 21:01

Zinedine Zidane nem tart igényt a Juventus csatárára, Alvaro Moratára, akit viszont az Arsenal szívesen tudna a soraiban. Kiderült, mi kell ahhoz, hogy Pato a Chelsea játékosa legyen, a Manchester United nagy összeget fizetne a Real Madrid támadójáért, Jürgen Klopp elárult egy komoly titkot, míg Robert Lewandowski ügynöke megijedt a riválistól. A szombati átigazolási hírek.

Hivatalos: Pato hazaigazolt a Milanból

Feltöltve: 2013, január 4 - 07:58

A 2012-es klubvilágbajnok Corinthians a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Alexandre Patót, a Milan brazil csatárát - sajtóhírek szerint 15 millió euróért.

Pato árából venné meg Balotellit a Milan

Feltöltve: 2013, január 3 - 14:57

A 23 éves Alexandre Pato ügynöke szerint a brazil játékos hamarosan távozik az AC Milantól, amire a klub vezetése is áldását adta. Balotelli érkezhet.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel