Verpecz István

MLSZ: Megbüntették a Fradit a kupameccs után a szurkolói miatt

Feltöltve: 2016, április 14 - 19:32

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 100 ezer forintos büntetést szabott ki a Ferencvárosra a Debrecen elleni Magyar Kupa-mérkőzést követően a szurkolói viselkedése miatt. A Loki kapusát, Verpecz Istvánt egy meccsre tiltották el.

A Loki kapusa: "Böde belerúgott a bal kezembe, aztán esett egy nagyot"

Feltöltve: 2016, április 14 - 18:26

A Debrecen kapusa, Verpecz István elmondta, egyáltalán nem akart szabálytalankodni a Ferencváros csatára, Böde Dániel ellen a két csapat Magyar Kupa-eldöntő mérkőzésén. A hálóőr amondó, azt hitte, hogy kifelé ítél szabadrúgást a játékvezető, ezzel a szabállyal pedig szerinte nehéz mit kezdeni.

Loki: megműtötték a kapust, a csapatkapitány is maródi

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 19:15

A Debrecen kapusa, Verpecz István porcműtéten esett át, Szakáy Péterre gyomorvizsgálat vár, míg Zsidai László holnap térhet vissza a pályára.

Nem kegyelmezett az MLSZ a Fradi védőjének: "A DVD-felvétel a bírói jelentést támasztja alá"

Feltöltve: 2014, május 8 - 17:14

Nem enyhítette az MLSZ Fegyelmi Bizottsága Mateo Pavlovic két mérkőzésre szóló eltiltását. Az mlsz.hu oldalon olvasható közlemény szerint a grémium a felvételek alapján megállapította, hogy a Ferencváros horvát védője a terhére rótt vétséget elkövette, és hogy azok a labdarúgó elmondásával szemben a játékvezetői jelentésben foglaltakat támasztják alá. A hét közben kiállított Torghelle Sándor, Vass Ádám és Verpecz István két-két kupamérkőzésen nem szerepelhet.

Válogatott: A Lokiból négyen, a Haladásból egy meglepetésember is utazhat Telkibe

Feltöltve: 2014, január 3 - 19:35

A magyar válogatott Telkiben tart edzőtáborozást január elején, Pintér Attila számít négy debreceni játékosra, a Haladásból Radó, Guzmics és a szerbiai légiósnak számító Predrag Bosnjak teljesítményére is kíváncsi Pintér Attila. Benczés Miklós elmondta, a maga részéről Lencse Lászlót ajánlja a kapitány figyelmébe.

Loki: "Itthon bárkit képesek vagyunk megverni"

Feltöltve: 2013, szeptember 16 - 15:45

Verpecz István, a DVSC-TEVA kapusa szerint csapata a második félidőben egyértelműen a Videoton fölé nőtt a vasárnapi rangadón (2-1), a fehérváriak pedig ekkor már semmiféle veszélyt nem jelentettek a kapujára, de az első félidőben is "csak" átlövésekkel és ívelésekkel próbálkoztak. Verpecz úgy látja, hazai pályán, jól játszva nincs ellenfelük az NB I-ben.

Loki: "A norvégoknak befelé pattant minden"

Feltöltve: 2013, július 27 - 12:06

Verpecz István, a Loki kapusa szerint nem azzal az elánnal, fegyelemmel és koncentrációval futballozott a csapat a Strömsgodset ellen 3-0-ra elveszített mérkőzésen, mint az elvárható lett volna. A hálóőr hozzátette, ők valahogy nem tudnak olyan gólokat szerezni, mint amilyeneket csütörtök este kaptak.

A Loki kapusa örül, hogy a Puskásban játszanak az ETO-val

Feltöltve: 2013, július 12 - 15:20

Kondás Elemér, a Debrecen mestere amellett, hogy meg akarja nyerni csapatával a Szuperkupát, felkészülési lehetőségként is tekint a Győri ETO elleni összecsapásra. Verpecz István kapus örül neki, hogy a Puskás-stadionban csapnak össze a felek.

Alig esett le a Loki hősének, hogy kupagyőztes lett

Feltöltve: 2012, május 2 - 15:05

Már a saját maga által rúgott büntetőre gondolt Verpecz István, a DVSC-TEVA kapusa, miután kivédte az MTK tizenegyesét, amivel megnyerte a Loki a Magyar Kupát. A két tizit is hárító portás elárulta, hogy a kék-fehérek korábbi játékosa, a jelenlegi debreceni Kulcsár is súgott neki a párbaj előtt.

A nap fotója: A Loki büntető-gyilkosánál sisak lett a Magyar Kupa

Feltöltve: 2012, május 2 - 09:55

Nem véletlen a kirobbanó öröm az alábbi fotón: Verpecz István, a DVSC-TEVA második számú kapusa kezdőként kapott szerepet az MTK elleni Magyar Kupa-döntőn (3-3), és élt is a bizalommal, hisz két büntetőt is hárított a már-már maratoni, 8-7-s debreceni sikerrel véget ért 11-es párbajban.

Loki: egy edző is pályára léphet a hétvégén

Feltöltve: 2012, április 27 - 23:09

A dvsc.hu híre szerint a szerb Nenad Novakovic csütörtök reggel rosszul érezte magát, ezért kórházba került kivizsgálásra. Helyette feltehetően Verpecz István véd majd, míg a cserepadon Erdélyi Miklós kapuedző ül majd.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel