Kovács László

NB I: A bíró belerúgott a haldoklóba, Rossi megkongatta a vészharangot - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 30 - 22:27

Thomas Doll szerint a Videoton megérdemelten lett bajnok, de a tavasszal a Ferencváros volt a legjobb a mezőnyben. Fehérvári kollégája, Joan Carrillo továbbra is tartja magát ahhoz, hogy érvényes szerződése van a következő idényre. Marco Rossi amondó, a Honvéd jobbat érdemelne a kiesés elleni harcnál, de egy nyugodt idényhez komoly erősítésekre lenne szükség. Bekő Balázs úgy érezte, hogy a bíró belerúgott haldokló csapatába, Nebojsa Vignjevic pedig úgy véli, hogy jó alapot teremtettek a következő idényre. Edzői nyilatkozatok.

Az NB I-es edző: A játékosok hol itt alszanak, hol ott alszanak, ez botrány

Feltöltve: 2015, május 30 - 19:15

Alig várom, hogy vége legyen ennek a rémálomnak - így vázolta a Honvéd elleni találkozóval kapcsolatos várakozásait a tv-kamerák előtt Kovács László, a Lombard Pápa megbízott vezetőedzője, aki áldatlan állapotokról számolt be.

"Remélem, még találkozunk!"; "A szívem szakad meg, ez lesz a búcsú" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 30 - 12:25

Nem csak az NB I 2014/15-ös szezonja fejeződik be a hétvégén, a 30. forduló sok csapat és edző számára is a búcsút jelentheti. A Haladás a Puskás Akadémia ellen, míg a Dunaújváros Pakson próbálja meg kivívni a bennmaradást. Bekő Balázs érzelmes búcsút vett a Kecskeméttől, Kovács Lászlónak a szíve szakad meg a megszűnés szélén álló Lombard helyzete miatt, míg Benczés Miklós sokat sejtető nyilatkozatot adott a jövőjével kapcsolatban. Eközben a Fradi és a Vidi is összecsap egymással, amelyen elsősorban a presztízs lesz a tét. Ezt várják az edzők.

"Őrült meccs volt, de ennyi gólt nem vártam"; Miriuta Tarsolynak mondott köszönetet és búcsúzott - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 23 - 22:05

Nebojsa Vignjevic előzetesen is sok gólra számított a Puskás Akadémia ellen, de kilenc találatot ő sem várt az általa őrültnek titulált meccstől. Miriuta László köszönetet mondott Tarsoly Csabának, amiért Győrbe hozta őt, ugyanakkor a szakember elárulta, kilencven százalék, hogy távozik Magyarországról, idehaza csak az ETO-nál, a Fradinál, vagy a Vidinél lenne vezetőedző. Mátyus János Gratulált a Diósgyőrnek, míg Vitelki Zoltán külön megemlítette győztes góllal bemutatkozó fiatal újoncát, Boros Gábort.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

Rükvercben kezdett Csábi és Szentes az NB I-ben - felemás edzőváltások

Feltöltve: 2014, november 13 - 11:48

Egyelőre Csábi József és Szentes Lázár szállítja legkevésbé az eredményeket a szezon közben kinevezett edzők közül az OTP Bank Ligában. Előbbi eddig minden fronton rosszul debütált, míg utóbbi esete kezd ahhoz hasonlítani, mint amikor Diósgyőrben egyből sorra jöttek a vereségek. Összeszedtük, hol mennyi tudtak fordítani a csapat sorsán az újonnan kinevezett szakemberek.

45-0 és 212 kapott gól után sem tűri a gúnyolódást a magyar edző

Feltöltve: 2014, november 13 - 09:34

10 forduló alatt 212 gólt kapott a Tököl U17-es csapata a korosztályos bajnokságban, Gyirmóton például 45-0-s vereséget szenvedett a gárda. Kovács László edző elmondta, nem tűri, hogy gúnyolják játékosait, ezért volt arra egyetlen alkalommal példa, hogy idő előtt befejeztek egy meccset.

NB I: "Idő kérdése volt, hogy mikor rúgunk gólt" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, november 8 - 23:26

Sem Joan Carrillo, sem Bekő Balázs nem volt elégedetlen a látottakkal a Kecskemét és a Videoton döntetlenjét követően, ugyanígy Benczés Miklós és Nebojsa Vignjevic sem marasztalta el saját csapatát. Csertői Aurél a paksiak sikere után úgy értékelt, idő kérdése volt, hogy mikor találnak be, és azzal el is döntötték a Lombard elleni összecsapást. Kondás Elemér a Loki őszi betegségének tüneteit fedezte fel ezúttal is, Dobos Barna pedig egy kihagyott ziccer miatt kesergett. Edzői nyilatkozatok.

Doll: "Valamiért képtelenek vagyunk gólt lőni" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, november 1 - 23:25

Thomas Doll, a Ferencváros mestere úgy értékelte a Paks elleni 0-0-t, hogy csapata valamiért nem tud gólt lőni a visszaálló ellenfeleknek. Szivics Tomiszláv megemlítette, hogy akkor kapott gólt a Diósgyőr Győrben, amikor azt hitte, ők fognak lőni, a pápai Kovács László pedig amondó, fejben szétestek arról, hogy emberelőnybe kerültek. Edzői nyilatkozatok.

Véber: A szurkolók engem gyaláztak, Szivics: Nekünk ez a hazai pálya - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, október 25 - 22:25

Véber György szerint a tulajdonosnak kell majd döntenie róla, a Pécs szakvezetője szerint a mérkőzés utolsó tíz percében a mögötte lévő szurkolók folyamatosan őt gyalázták. Szivics Tomiszláv szerint sem a piros, sem a 11-es nem volt jogos, de szavai szerint úgy tűnik, a DVTK-nak ez jelenti a hazai pályát. Csertői szerint a Videoton megérdemelten nyert, mert csapata előrejátékban "kevés" volt.

"A mai Fradihoz nem kell feltartott kézzel menni"; Szivics kellemetlen meccse - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, október 18 - 10:11

A válogatott szünet után, az OTP Bank Liga 11. fordulójába következik, Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés előtt arról beszélt, a pápai mérkőzés számára a kellemetlen kategória. Thomas Doll a gyilkos ösztönt szeretné látni a Fradin, míg Véber György úgy fogalmazott, a mai Ferencváros nem képez olyan játékerőt, amely miatt eleve feltartott kézzel kellene menni a zöld-fehérekhez.

NB I: Egy edzőnek elege lett, egy másik alig tudott megszólalni - értékelések

Feltöltve: 2014, október 5 - 21:11

Garami József szerint a 2-0-s végeredmény ellenére sem volt egyszerű dolga az MTK-nak a Nyíregyházával, amelynek szakvezetője, Csábi József elárulta, hogy elege van abból, hogy csapata ennyiszer a szimpatikus vesztes szerepében tetszeleg, és valószínűleg igazolásokkal is javítanának a helyzeten. Ugyancsak az esetleges új játékosok érkezésében is látja a kiutat a pápai Kovács László, akinek megszólalnia sem volt könnyű a szombathelyi presztízsmeccs elvesztése után. Artner Tamás a visszatérő Radót és a szurkolókat külön is méltatta. Edzői értékelések.

Kondás: "Jól játszottunk, dühös és szomorú vagyok" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, szeptember 27 - 22:54

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője szerint jól játszott csapata a Pakson 2-1-re elveszített mérkőzésen, a játékvezető viszont érdekes döntéseket hozott a kiállításoknál. Nebojsa Vignjevic egyénieskedő játékosait korholta a Lombard Pápa otthonában elért döntetlent követően, Horváth Ferenc pedig nem találta a szavakat az MTK elleni kudarc után. Olvasd el a tíz edző nyilatkozatát!

NB I: "Már olyan a hajam, mint a jegesmedvéé" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, szeptember 20 - 22:50

Horváth Ferenc, a Győri ETO vezetőedzője saját frizuráját is emlegette a Nyíregyháza legyőzését követően, Szivics Tomiszláv attól tart, hogy a legközelebbi fordulóban Veréb György kapusedzőt kell bevetnie, a kispesti Pietro Vierchowod életében nem látott még olyat, mint most, Miskolcon, Artner Tamás pedig az igazi Haladást látta a pályán a Videoton elleni összecsapás elején. A szombati edzői nyilatkozatok egy csokorban.

"Messziről sütött, hogy be vagyunk tojva" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, szeptember 12 - 21:50

A Lombard Pápa megbízott edzője erős kifejezéssel érzékeltette, hogy játékosai az MTK elleni mérkőzés első félidejében megijedtek az ellenféltől, Kovács László ugyanakkor szerint egy pontra rászolgáltak volna a végén. Az 1-0-s vendégsikert hozó meccset követően Garami József is úgy érezte, hogy az első félidőben nyújtották a jobb teljesítményt.

"A játékosok kedvelték Mátyust" - az edzőváltás hatása Pápán

Feltöltve: 2014, szeptember 9 - 19:23

A Mátyus János lemondása után egyelőre ideiglenesen kinevezett edző, Kovács László szerint a Lombard Pápa játékosai igencsak elkenődtek elődje távozása miatt, de ezen a héten már mosolyt is látott az arcokon.

Edzőt váltott a Lombard az utolsó bajnoki előtt

Feltöltve: 2013, május 27 - 11:33

Újabb edzőcserére szánta el magát a Lombard Pápa vezetése - írja a veol.hu. A megyei lap információi szerint a Diósgyőr elleni idegenbeli összecsapáson már nem Kovács László kapusedző vezeti az együttest, hanem az a Tóth Bálint, akivel a tervek szerint hosszabb távra szóló szerződést kötnek.

"Az újpesti játékosok 30 százaléka nem NB I-es szintű" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 24 - 21:53

Kritikusan értékelte a Haladás elleni találkozót Marc Leliévre, az Újpest edzője, aki szerint csapata 30 százaléka nem NB I-es szintű. Artner Tamás úgy vélte, uralták a Megyeri úti találkozót. Horváth Károly semmit nem bízott a véletlenre, 24 játékossal érkezett Pápára, Kovács László pedig elismerte, adtak 60 percet a Siófoknak, utána pedig Fortuna is ellenük volt.

A csere tette rendbe a Haladást - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 17 - 22:05

A pénteki NB I-es találkozókat követően Artner Tamás elismerte, együttese összeesett az első félidőben, de a szünetben végrehajtott változását követően sikerült rendbe rakniuk a Haladást. A túloldalon Kovács László a döntő előtti tizenegyessel kapcsolatban úgy fogalmazott, kíváncsi a visszajátszásra. Kondás Elemér szerint egymást is kisegítették.

NB I: "Az edzők rettentően szégyellik magukat, reméljük, a csapat is" - értékelések

Feltöltve: 2013, május 11 - 21:19

Lőrincz Emil, a Pécs mestere szégyelli magát csapata Haladás ellen mutatott játéka miatt és reméli, ezzel a játékosok is így vannak. A másik oldalon Artner Tamás kalapot emelt 22 éves átlagéletkorú együttese előtt. Mészáros Ferenc szerint az Eger két hónapja is reménytelen volt, a pápai Kovács László amondó, nem szabad üvöltözni a futballistákkal, Horváth Ferenc pedig azzal viccelődött, ők sosem kapnak ki, maximum túl rövid egy meccs. Horváth Károly a férfiasságot hiányolta, Marco Rossi az utolsó tíz perc miatt azért bosszankodott az Újpest legyőzése után, Marc Leliévre pedig az egyéni hibákban látta a fiaskó okát.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel