Véber György

Véber György irányítja a magyar csapatot a négyes tornán

Feltöltve: 2016, május 31 - 09:45

Július 7–10. között ausztriai négyes tornán vesz részt a HLSZ alkalmi labdarúgó-csapata.

Véber távozott az NB III-as klubtól

Feltöltve: 2016, április 20 - 14:16

A Rákosmente KSK vezetősége és Véber György vezetőedző a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott - írja az NB III-as klub hivatalos honlapja.

A korábbi Újpest-ikon: "Ki merem jelenteni, a Fradi nyeri a bajnokságot"

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 21:10

Az Újpest korábbi labdarúgója, Véber György a közelgő derbi kapcsán elmondta, a lilák jó irányban indultak el a nyáron a fiatal, jó képességű játékosok szerződtetésével. Ennek ellenére amondó, 99% az esély a Fradi bajnoki címére, és ki meri jelenteni, hogy a zöld-fehérek megnyerik a bajnokságot.

Véber is edzőjelölt egy NB I-es klubnál

Feltöltve: 2015, március 23 - 12:52

A csakfoci.hu információi szerint Véber György neve is felmerült az NB I utolsó helyén álló Dunaújváros új vezetőedzőjeként. Az újonc rosszul kezdte a tavaszt, így logikus lehet, hogy a bajnoki szünet elején kinevezzenek egy új szakvezetőt a csapat élére. Korábban Horváth Ferenc és Egervári Sándor neve is felvetődött, de a korábbi szövetségi kapitány edzőként aligha csatlakozik a klubhoz, míg Horváth időközben a Szigetszentmiklós edzője lett.

"Véber egy jókedélyű, vidám figura, senkit nem bántana meg" - utóda megkönnyezte a búcsút

Feltöltve: 2014, november 1 - 15:45

Véber György teljesen más ember, mint amire a kispadon látottakból lehetne következtetni - minderről az utód, Kulcsár Árpád nyilatkozott.

Már nem Véber a Pécs edzője

Feltöltve: 2014, október 27 - 15:42

Hétfő délelőtt Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője és Véber György a csapat klubházában találkozott egymással. A megbeszélés témája a csapat szereplése volt. Az egyeztetés végén a felek abban állapodtak meg, hogy közös megegyezéssel felbontják a vezetőedző szerződését. Az új szakember kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője, a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád készíti fel az együttest.

Véber: A szurkolók engem gyaláztak, Szivics: Nekünk ez a hazai pálya - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, október 25 - 22:25

Véber György szerint a tulajdonosnak kell majd döntenie róla, a Pécs szakvezetője szerint a mérkőzés utolsó tíz percében a mögötte lévő szurkolók folyamatosan őt gyalázták. Szivics Tomiszláv szerint sem a piros, sem a 11-es nem volt jogos, de szavai szerint úgy tűnik, a DVTK-nak ez jelenti a hazai pályát. Csertői szerint a Videoton megérdemelten nyert, mert csapata előrejátékban "kevés" volt.

Véber: "Aki nem bírja a miliőt, nem kell futballoznia"; Szivics szerint pár játékosnak el kell gondolkodnia - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, október 18 - 23:07

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján a DVTK pontokat hullajtott a Pápa otthonában, amely után Szivics Tomiszláv szerint néhány játékosnak komolyan el kell gondolkodnia a továbbiakról, és erre meg is lesz a lehetőségük. Garami József fontos győzelemről beszélt a Kecskemét legyőzését követően, Benczés Miklós pedig gratulált csapatának és a buta kiállítás miatt sajnálkozott. A Fradinál Thomas Doll megdicsérte csapatát, míg Véber György amondó, hogy ha a miliő miatt nem teljesített jól a csapata, akkor annak, aki nem bírja, nem kellene futballoznia. Edzői nyilatkozatok.

"A mai Fradihoz nem kell feltartott kézzel menni"; Szivics kellemetlen meccse - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, október 18 - 10:11

A válogatott szünet után, az OTP Bank Liga 11. fordulójába következik, Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés előtt arról beszélt, a pápai mérkőzés számára a kellemetlen kategória. Thomas Doll a gyilkos ösztönt szeretné látni a Fradin, míg Véber György úgy fogalmazott, a mai Ferencváros nem képez olyan játékerőt, amely miatt eleve feltartott kézzel kellene menni a zöld-fehérekhez.

Az MLSZ 200 ezerre büntette a káromkodó Vébert

Feltöltve: 2014, október 14 - 17:23

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 200 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Véber Györgyöt, a PMFC-Matias vezetőedzőjét, aki a Videoton elleni bajnokin nem éppen irodalmi stílusban kiabált a pálya szélén (pechjére mindezt jól lehetett hallani a televíziós közvetítésben). Fegyelmi határozatok.

A magyar foci nem lenne jobb egy bukaresti bravúrtól sem - Véber

Feltöltve: 2014, október 11 - 14:28

Véber György, a PMFC vezetőedzője győzelemmel nem kalkulál Bukarestben, de abban azért bízik, hogy a válogatott egy pontot el tud hozni onnan. Hozzátette, attól sem lesz jobb a futballunk, ha akár nagy bravúrt érünk el. Mészáros Ferenc és Márton Gábor egyaránt óvatosan bizakodó.

Doll: "Oly könnyű lett volna megverni a Diósgyőrt"; Véber: "Mi van, ha megadják a szabályos gólunkat?" - edzőik

Feltöltve: 2014, október 4 - 22:55

Az OTP Bank Liga szombat esti találkozóit követően a vezetőedzők értékelték a látottakat. Thomas Doll szerint könnyű dolguk lehetett volna Diósgyőrben, de kihagyták a helyzeteket, és a védők sem tették oda magukat rendesen. Véber György a Videoton FC elleni vereséget követően elismerte a vendégek győzelmének jogosságát, de kíváncsi lett volna arra, mi történik, ha megadja a bíró a les miatt meg nem adott találatukat. Joan Carrillo a Vidi egész stábjának profi munkáját megemlítette a találkozót követően.

Véber: "Kard ki kard!"; Doll: "Felkészültünk a Diósgyőrre" - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, október 4 - 10:04

Thomas Doll, a Ferencváros mestere úgy érzi, felkészültek a Diósgyőr elleni csatára, támadásban viszont koncentráltabbnak kell lenniük. Véber György bátran nekimenne a Videotonnak, és látványos mérkőzésre számít. Csertői Aurél akár rossz játékkal is legyűrné a Kecskemétet, Dobos Barna pedig úgy látja, hogy a sorozatos vereségek nem szedik szét a csapatát. Ezt várják a főszereplők.

"Gyalázatos mérkőzés volt" - Véber a magyar futball minden baját benne látta a meccsben

Feltöltve: 2014, szeptember 19 - 21:48

Kemény kritikát fogalmazott meg a Pécs-Paks bajnoki találkozóval kapcsolatban Véber György, a hazaiak vezetőedzője, aki kiakadt csapata teljesítményén. Véber szerint elfogadhatatlan, hogy ennyire hullámozzon egy csapat játéka egy hét alatt, mint azt látta a sajátjától. A túloldalon Csertői Aurél úgy vélte, összességében reális a döntetlen.

Véber a Loki-verés után: "Sokkal több van a csapatomban" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, szeptember 13 - 20:50

Véber György, a PMFC mestere a debreceni győzelem ellenére látott kivetnivalót csapata játékában. Kondás Elemér természetesen nem volt elégedett fiaival: elismerte, rosszul futballoztak. Artner Tamás amondó, nincsen ereje a Haladás játékának, Pietro Vierchowod pedig úgy érezte, a második félidőben sem volt veszélyben a győzelmük. Bekő Balázs és Horváth Ferenc egyetértett abban, hogy félbe kellett szakítani a KTE és az ETO összecsapását. Edzői nyilatkozatok.

Horváth Ferenc Vágási Ferenc lenne a meccs után - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, szeptember 13 - 13:00

A szombati NB I-es bajnokik előtt mondták el várakozásaikat a vezetőedzők, illetve a játékosok. A Győri ETO eddigi rossz kecskeméti szériájáról Horváth Ferenc a tőle már megszokott módon, tréfával szólt. A pécsiek részéről Véber György arról beszélt, elbeszélgetett néhány játékosával az elmúlt időszakban.

Doll ezt többé nem akarja látni; fellélegeztek, hogy lecserélték a "vörös srácot" - edzőik

Feltöltve: 2014, szeptember 10 - 22:40

A Magyar Kupa szerdai találkozói után Thomas Doll elmondta, az első félidőben látottakkal nem érnének el sikert a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin, a szünet utáni játékkal elégedett volt a Fradi edzője. Urbán Flórián szerint fejben van elsősorban különbség futballistái és a Fradi-játékosok között. Joan Carrillo a Vidi fiatal futballistái jó teljesítménynek örült, a 8-0-ra legyőzött Kunmadaras edzője külön is kiemelte egyiküket.

Véber: "Három erős italt fizetett volna nekem, amiért kibírtam a meccset"

Feltöltve: 2014, szeptember 6 - 16:44

Három erős italt érdemelt volna Véber György elmondása szerint azért, amit a Szigetszentmiklós otthonában 1-0-ra megnyert Ligakupa-meccsen átélt. A PMFC mestere megemlítette azt is, meggyőződése, hogy együttese jó játékkal ér majd oda az 5-6. helyre.

Véber: "Illene a kertek alatt hazakullognom" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, augusztus 30 - 23:04

Véber György, a PMFC mestere csapata újabb veresége után azt mondta, néhány játékosa nem akarta igazán a győzelmet a Kecskemét ellen, és azt is megemlítette, hogy ezek után "illene a kertek alatt hazakullognia". Az újpesti Nebojsa Vignjevic is csalódott volt együttese produkciója miatt, az előző idény emlékei jöttek elő nála. Benczés Miklós amondó, nem fért volna bele a műsoridőbe, ha végigveszi a negatívumokat. A hibátlan Videotont irányító Joan Carrillo ellenben gratulált fiainak. Edzői nyilatkozatok.

Vidi: A Puskás Akadémia jobb csapat, mint amit a tabella mutat - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 30 - 12:59

A szombati NB I-es meccsek előtt nyilatkozott több edző a rájuk váró feladatokról.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel