Markovits László

Ilyen még nem volt: Negyedszer is Markovits a Vasas elnöke

Feltöltve: 2016, május 26 - 22:06

A Vasas SC csütörtöki tisztújító közgyűlésén a tagok titkos szavazással, egyhangúlag választották meg ismét Markovits Lászlót. A sportvezető 2002 óta negyedik ciklusát kezdi meg elnökként, amire még nem volt példa a 105 éves klub fennállása során.

2017-re lehet kész a Vasas új stadionja

Feltöltve: 2015, december 8 - 19:56

A Vasas SC elnöke, Markovits László elmondása szerint 2017-re készülhet el az angyalföldi gárda új stadionja, amely az MTK készülő arénájához hasonlóan körbezárt lelátókkal rendelkezik majd, és 5000 néző befogadására lesz alkalmas.

Az Illovszky-stadiont "jelölte meg" a Vasas

Feltöltve: 2015, július 22 - 22:42

A Vasas labdarúgócsapata az Illovszky-stadionban lépne pályára az Újpest ellen az OTP Bank Liga 2. fordulójában. Erről a szerdai stadionbejárást követően tájékoztatta az együttes a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ).

Nagyjából 5 ezres stadiont kaphat a Vasas - jövő nyáron indulhat a munka

Feltöltve: 2015, március 10 - 14:47

Markovits László, a Vasas elnöke elmondta, legkorábban a jövő nyáron kezdődhet meg a futballcsapat új stadionjának építése, a végeredmény pedig valami hasonló lehet, mint az MTK leendő új otthona.

Vasas: Jámbort tulajdonossá tennék - 1 milliárdot kaphatnak stadionrekonstrukcióra

Feltöltve: 2014, április 16 - 21:19

A tervek szerint kéthavonta tartanak szurkolói ankétot a jövőben a Vasasnál, a legutóbbi alkalmon a felnőtt labdarúgás, ezen belül Jámbor János szerepvállalása, valamint a stadionkérdés volt a két fő téma. Az alábbiakban az eseményről tudósító vasassc.hu beszámolójából idézünk.

Egymilliárdból építenek fedett stadiont a Vasasnak

Feltöltve: 2014, március 20 - 13:56

Kicsi, de fedett és a későbbiekben tovább bővíthető háromezres focistadiont építenek egymilliárdos állami keretből a Fáy utcában, a kapuk mögötti részeket egyelőre szabadon hagyják - jelezte a Vasas elnöke, Markovits László a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Az anyaegyesület elnöke azt is elmondta: nem engedik el a Vasas-futball kezét, mert közvetítőként garanciát vállaltak a hosszabb távú szponzorálásban is.

Vasas: Közös közleményt adott ki Jámbor és Markovits

Feltöltve: 2014, március 19 - 22:23

A közelmúltbeli nyilatkozatok kapcsán közös közleményt adott ki Markovits László, a Vasas elnöke, illetve a futballcsapat főtámogatója, Jámbor János. Íme, a Vasas honlapján megjelent közlemény teljes szövege, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Vasas: Jámbor januártól újra kiemelt szerepet vállal - elnöki bejelentés

Feltöltve: 2013, december 12 - 22:49

A Vasas elnöke, Markovits László bejelentette, hogy Jámbor János újra szerepet vállal az angyalföldi klubnál.

Megint Jámbor lehet a Vasas tulajdonosa - 250-300 millió a "beugró"

Feltöltve: 2013, december 6 - 09:51

A német többségi tulajdonos, Michael Budzinski kiszállásával újra nehéz helyzetbe kerülhetne a Vasas, de a jelek szerint akár napokon belül új és biztonságos hátteret tudnak kialakítani Angyalföldön, többek között a korábbi mecénás, Jámbor János visszatérésével. A legutóbb Egerben szerepet vállalt üzletembernek és társainak az NB II-ben 250-300 milliós büdzsével kell számolniuk, de mint azt Markovits László, a Vasas SC elnöke elmondta, az NB I-ben ennél magasabb költségvetéssel kell kalkulálni. Jámbor öt év után térhet vissza a Fáy utcába.

Vasas: Minden külföldi játékost elküldenek

Feltöltve: 2013, december 2 - 18:45

Mint köztudott, Michael Budzinski, a Vasas FC többségi tulajdonosa vasárnap úgy döntött, nem kívánja tovább működtetni a felnőtt labdarúgó klubot, s felajánlotta tulajdonrészét a Vasas SC-nek. Markovits László, a klub elnöke elmondta: a Vasas-családhoz legközelebb állókat - Vasas Kubala Akadémia tulajdonosait, illetve Jámbor Jánost - tájékoztatta a kialakult helyzetről, és egyeztetéseket kezdeményezett velük.

Bajban a Vasas: kivonul a német befektető

Feltöltve: 2013, december 1 - 15:13

Kivonul az angyalföldi labdarúgásból a Vasas többségi tulajdonosa. A hivatalos honlapon megjelent közlemény értelmében Michael Budzinski kizárólagos vételi opciós biztosít a Vasas SC-nek. Markovits László klubelnök ugyanakkor azonnal közölte, a csapat működtetésének terheit nem tudják vállalni, maximum az új befektető megkereséséhez tudnak segítséget nyújtani.

Vasas: Nemet mondtak Jámbor visszatérésére a németek

Feltöltve: 2013, június 20 - 19:00

Markovits László, a labdarúgó-csapatot működtető gazdasági társaságban kisebbségi tulajdonos Vasas SC elnöke elmondta, kezdeményezte Jámbor János visszatérését a Fáy utcába, a német befektetők ugyanakkor nemet mondtak arra.

Eladják a Vasast: 99% német kezekbe kerülhet

Feltöltve: 2012, július 3 - 18:09

A mai napon Markovits László, a Vasas SC elnöke és a korábban már az angyalföldiekkel kapcsolatba került német üzletember, Alfredo Demiani adásvételi-szerződést írt alá, mely szerint a Vasas Futball Klub Kft. 99%-os tulajdonrésze a külföldi vevő kezébe kerülhet.

Meglepő fordulat lehet a Vasas tulajdonosváltása kapcsán

Feltöltve: 2012, június 21 - 14:42

A Vasas hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat Markovits László, a Vasas elnöke a klub tulajdonosváltása körüli jelenlegi helyzetről. A labdarugas.vasassc.hu-n olvasható interjúból kiderül, hogy bekövetkezhet egy váratlan fordulat: az a cégcsoport lehet a végső befutó, amelyik korábban már tárgyalt az előző tulajdonos Híd Zrt-vel. Alfredo Demiani akkor nem lett a Vasas tulajdonosa, és úgy tűnt, teljesen véget is értek az egyeztetések.

Vasas: Kiesés esetén nem vesznek NB I-es indulást

Feltöltve: 2012, április 24 - 11:14

Markovits László Vasas-elnök nem tartaná tragédiának, ha a piros-kék futballcsapat kiesne az NB I-ből, és leszögezte, ha bekövetkezik mindez, nem lesz trükközés, nem vesznek a gárdának élvonalbeli indulási jogot. Az anyaegyesület vezetője májustól új befektető kezébe adja a futballklubot, szerinte 100 millió feletti mínusz lehet a focistáknál. A sportvezető mindezt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában mondta el.

Vlak visszatért, Gyepes piros-kékben - a Vasas újra a Vasasé

Feltöltve: 2012, április 13 - 10:53

Csütörtök délután megtartotta székfoglalóját Marijan Vlak, a Vasas régi-új vezetőedzője a Fáy utcában. A horvát tréner és Markovits László, a Vasas SC elnöke és a futballcsapat ideiglenes ügyvezetője köszöntötte a játékosokat, majd Vlak ismertette a jövőre vonatkozó elképzeléseit a futballistákkal, közöttük Gyepes Gáborral.

Vasas: Vlak pénteken eldönti, ki kell neki - a tulajdonos törleszthet

Feltöltve: 2012, április 12 - 20:59

Marijan Vlak három hónap után újra edzést tartott a Vasasnál. A ma délutáni foglalkozáson ott volt többek között Farkas Balázs, Simek Péter és Jurica Pranjic, ők hárman Urbán Flóriánnál nem tartoztak az első csapat keretéhez. A pepsifoci.hu információi szerint az új tulajdonos megkezdi a tartozások törlesztését a játékosok felé.

NB I: Így úszná meg a Vasas a pontlevonást - a Bogdán-pénzzel is számolnak

Feltöltve: 2012, április 8 - 09:33

Markovits László, a futballcsapatot a napokban átvevő Vasas SC elnöke szerint megkezdődtek az egyeztetések és a megállapodások az angyalföldieket leginkább sakkban tartó és pontlevonással fenyegető MLSZ-ítéletek ügyében, a klubvezetés mindent megtesz azért, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévő gárda ne kerüljön még rosszabb szituációba. Markovits arról is beszélt a Sport TV-nek, hogy anyagi téren merre keresik a forrásokat a piros-kékeknél.

Pénzhez juthatnak a játékosok a Vasasnál - lapszemle

Feltöltve: 2012, április 7 - 13:03

Pénzért fociznak a Vasas NB I-es játékosai a Kecskemét ellen, erősítette meg korábbi értesülésünket a Blikknek Markovits László, a Vasas elnöke. Lapszemle.

Vasas: Meccsenként többmilliós prémiumot dobott fel az új tulaj

Feltöltve: 2012, április 6 - 14:00

A pepsifoci.hu információi szerint a Vasasnál csütörtökön ismét tulajdonossá előlépő anyaklub komoly prémiumot ajánlott fel a bajnokság hátralévő mérkőzéseire a labdarúgóknak. Úgy tudjuk, minden megszerzett pont után legalább egymillió forintot osztanak szét az öltözőben (bennmaradás esetén a dupláját), emellett pedig Markovits László azt is közölte a futballistákkal, a jövő héten mindenkivel leülnek tárgyalni az elmaradt bérekről.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel