átigazolás

Nagy verseny indulhat a leggólerősebb hazai csatárokért - ők lehetnek az átigazolási szezon meglepetései

Feltöltve: 2016, május 31 - 08:31

Az NB I és NB II legjobb góllövőit ismeri a közvélemény, honlapunk azonban megnézte, hogy a harmadosztályban kik a leggólerősebbek. Itt is találunk ismerős neveket, például Király Botondét, aki már négyszer (!) triplázott ebben a szezonban és fiatal kora ellenére NB I-es múlttal rendelkezik, de Kertész Tamást vagy Pölöskey Pétert sem kell bemutatni a szurkolóknak. Az átigazolási szezonban minden bizonnyal nagy lesz a kereslet irántuk.

Bejelentette első nagy fogását az Arsenal – hivatalos

Feltöltve: 2016, május 25 - 14:56

Megvan az Arsenal első nyári fogása: a londoni klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Borussia Mönchengladbach 23 éves svájci válogatott játékosát, Granit Xhakát. Sajtóhírek szerint Arsene Wenger klubja 35 millió font körüli összeget fizetett ki Xhakáért, aki az Eb után csatlakozhat új csapatához.

Dél-koreai játékossal erősít a Diósgyőr

Feltöltve: 2014, szeptember 11 - 10:22

A DVTK-nál próbajátékon lévő három dél-koreai játékos közül egyet marasztalnak. A 24 éves középpályás ma írhatja alá szerződését.

A Barcelona mégis igazolhat játékosokat

Feltöltve: 2014, április 23 - 12:53

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán felfüggesztette az FC Barcelona két átigazolási időszakból történt kizárását az eredeti döntés ellen benyújtott fellebbezéssel kapcsolatos eljárás végéig.

A Videoton számít egy fiatal játékosra - az utolsó utáni órák hírei

Feltöltve: 2013, február 24 - 19:27

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Csütörtökön éjfélkor zár a hazai átigazolási piac, kövesd nyomon az utolsó órák híreit. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Átigazolási hírek - archívum

Feltöltve: 2013, január 6 - 10:06

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Pécsen vannak még lyukas posztok - az utolsó utáni órák hírei

Feltöltve: 2012, szeptember 19 - 10:19

A pepsifoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Átigazolási hírek, 2011/2012 tél

Feltöltve: 2012, február 28 - 11:20

Bár már hivatalosan véget ért a hazai átigazolási időszak, az utolsó utáni pillanatokban is akadhatnak érdekes események. Folyamatosan frissülő rovatunk segítségével első kézből értesülhetsz a legfrissebb, az NB I-et és NB II-t érintő hírekről. Nézz vissza többször!

Fulham-nevelést igazolt a Vasas - átigazolási hírek az utolsó utáni órákból

Feltöltve: 2011, szeptember 9 - 17:46

Mostantól ismét teljes gőzzel pörög népszerű rovatunk, a nyári átigazolási időszakról szóló információk egy helyre gyűjtését már meg is kezdtük! Továbbra is itt értesülhetsz rendszeresen a magyar klubokat érintő legfrissebb átigazolási hírekről, illetve a létrejött klubváltásokról. Nézz vissza gyakran, érdemes!

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel