Bognár György

Nem pótolják Bognárt az NB II-ben

Feltöltve: 2016, május 18 - 14:49

Mint ismert, Bognár György, a Csákvár szakmai igazgatója nyártól a Puskás Akadémia szakmai felelőse lesz. Az NB II 5. helyén álló csapatnál marad az eddigi vezetőedző.

Hivatalos: Bognár György nyártól a Puskás Akadémia szakmai felelőse

Feltöltve: 2016, május 17 - 18:30

A Puskás Akadémia FC szakmai felelőse nyártól, vagyis a 2016/17-es idényre való felkészülés kezdetétől Bognár György.

MLSZ: Bognár lehívta a Csákvárt a pályáról, 3 hónapra eltiltották

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 17:22

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Csákvár szakmai igazgatóját, Bognár Györgyöt minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 hónapra eltiltotta, miután egy barátságos mérkőzésen lehívta csapatát a pályáról. A Nyíregyházát pirotechnikai eszközök használatáért büntették.

Üzent Bognárnak a durván megbántott edző: "Jobb, ha nem értékelem az edzői munkásságát"

Feltöltve: 2015, március 4 - 16:21

Továbbra sem csitulnak az indulatok a Békéscsaba – Csákvár (0-0) NB II-es mérkőzés után. A Bognár György által megbántott Zoran Szpisljak visszavágott az őt kritizáló kollégájának. A csabaiak vezetőedzője szerint jobb, ha Bognár edzői munkásságát nem értékeli szakmai szemmel.

MLSZ: 200 ezres büntetés Bognár Györgynek, vizsgálják az újpesti balhét

Feltöltve: 2015, március 3 - 18:54

Határozatot még nem hozott, de a fegyelmi eljárást megkezdte az MLSZ illetékes bizottsága az Újpest-PMFC mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás ügyében. A szövetség 200 ezer forintra büntette meg a játékvezetőt kritizáló és a hivatalos indoklás szerint meg is sértő csákvári sportigazgatót, Boignár Györgyöt.

Bognár György: "Már csak az hiányzott, hogy a bíró rúgja a 11-est"

Feltöltve: 2015, március 2 - 13:01

A Csákvár 9 emberrel ért el bravúros döntetlent a feljutásért harcoló Békéscsaba ellen az NB II legutóbbi fordulójában. Bognár György szakmai igazgató mégsem volt mindennel maradéktalanul elégedett.

Bognár: "Előfordul, hogy az embernek elege van magából" - újra szakértett a Sport TV-n

Feltöltve: 2015, január 6 - 17:46

A csakfoci.hu még szeptemberben számolt be róla, hogy Bognár Györgyöt László Csaba váltotta a Sport TV szakértői stábjában. Karácsony előtt azonban újra láthatták a nézők a korábbi válogatott játékost a csatornán.

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Bognár György meggondolta magát - mégis fizet az MLSZ-nek

Feltöltve: 2014, október 24 - 15:34

Korábban Bognár György úgy nyilatkozott, hogy nem hajlandó befizetni a 100 ezer forintos büntetését az MLSZ-nek, mostanra azonban meggondolta magát az NB II-es Csákvár szakmai tanácsadója.

Bognár György beintett az MLSZ büntetésére: "Nem fizetek"

Feltöltve: 2014, október 23 - 08:57

Bognár György, korábbi válogatott labdarúgó, az NB II-es Csákvár szakmai tanácsadója egyfajta ultimátumot kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén: a grémium eltiltotta mindenféle sporttevékenységtől mindaddig, ameddig a szakember a korábban kiszabott 100 ezer forint pénzbüntetést az MLSZ részére nem fizeti meg. Bognár elmondása szerint nem ért egyet a döntéssel és nem is kívánja befizetni a büntetését. A klub ugyanakkor rendezte volna már a tartozást, de az MLSZ álláspontja szerint azt csak Bognár tehetné meg személyesen. Ő pedig nem akarja.

Újra az Újpest fizeti a legtöbbet, Bognár György ultimátuma - a heti büntetések

Feltöltve: 2014, október 21 - 17:09

Az idényben eddig is a legtöbbet büntetett Újpest kapta a legnagyobb "pénzbírságot" az MLSZ keddi fegyelmi ülésén. A lilák 300 ezret kell, hogy befizessenek szurkolóik győri kihágásai miatt, az ETO és a Videoton pedig 100-100 ezres büntetést kapott. Bognár György ultimátumot kapott a FEB-től: amíg nem fizeti ki 100 ezer forintos büntetését, nem folytathatja csákvári munkáját. A DVTK korábbi 2 milliós bírsága is érvényben maradt.

"Dárdai? Mezeyvel vagy Bognár Györggyel is meglett volna a négy pont" - megszólalt a magyar foci örök ellenzékije

Feltöltve: 2014, október 20 - 14:34

Kiss László szerint Dárdai Pál kinevezése az adott helyzetben a lehető legjobb megoldás volt, de úgy véli, a románok és feröeriek elleni négy pontot 10-12 másik hazai szakemberrel is elértük volna – Kiss régi ellenlábasát, Mezey Györgyöt, illetve a Dárdai kinevezését korábban kritizáló Bognár Györgyöt is megnevezte ezen edzők között. A szókimondó szakvezető Pintér Attila leváltása kapcsán megjegyezte, hogy az MLSZ csak a saját hibás döntését korrigálta ezzel, és Kissnek van egy olyan "hátsó gondolata", hogy a játékosok az északírek ellen a menesztett ex-kapitány ellen játszottak a pályán.

Bognár György nem akar edzőként dolgozni

Feltöltve: 2014, október 6 - 16:56

A hétvégi Zalaegerszeg elleni bajnokin már nem Bognár György volt az NB II-es Csákvár vezetőedzője. Az utód, Toldi Gábor. Bognár nem akart edző lenni, ezért szakmai tanácsadóként segíti a klubot.

Bognár Györgyöt László Csabára cserélte a Sport TV

Feltöltve: 2014, szeptember 19 - 14:18

Egy évig szünetelteti "szakértői tevékenységét" Bognár György a Sport Televíziónál. A korábbi magyar válogatott középpályás „helyére” az ex- ferencvárosi vezetőedző, jelenleg az MTK-nál játékos-megfigyelőjeként dolgozó László Csaba került a stábba.

Halmosi 3 meccset kapott, Bognár György 100 ezret fizet a bíró megsértéséért

Feltöltve: 2014, szeptember 11 - 18:42

Halmosi Pétert 3 Magyar Kupa-mérkőzésre eltiltotta az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amiért a futballista megsértette a játékvezetőt a Fertőszentmiklóson 7-0-ra megnyert összecsapáson. Bognár György hasonló okok miatt 100 ezer forintos pénzbüntetést kapott, de több olyan labdarúgó is akad, akit több hónapra elmeszeltek.

Bognár György Csákvárja Bundesliga-csapattal ikszelt

Feltöltve: 2014, július 30 - 18:18

Bravúros döntetlent ért el az NB II-ben szereplő Csákvár együttese. Bognár György csapata 1-1-re végzett a Bundesligában induló Hannoverrel. Imrik révén szerzett vezetést a magyar csapat büntetőből, Schlaudraff egyenlített. A németeknél hat válogatott is játszott.

Várhidi keményen kritizálta Egervárit, Bognár dicsérte is

Feltöltve: 2013, szeptember 13 - 14:41

Szokatlanul kemény kritikát fogalmazott meg Várhidi Péter volt szövetségi kapitány a Sport TV stúdiójában Egervári Sándorral szemben. A tréner amondó, az utóbbi évek egyik legrosszabb összeállítását hozta össze a stáb a Bukarestben 3-0-ra elveszített összecsapásra - több szakmai döntéssel sem értett egyet. Várhidi furcsállta Korcsmár középpályára vezénylését és Hajnal kihagyását is. Bognár György az észtek elleni 5-1 során látottak miatt dicsérte is a stábot, mondván nagyon jó ötlet volt Németh Krisztián beállítása és Kádár Tamás védelem tengelyébe küldése is.

Bognár György fia az apjáról: "Nincs igaza, nem tudom, honnan szedte az információit"

Feltöltve: 2013, május 21 - 20:24

"A Mezőkövesdnek nincs keresnivalója az NB I-ben" - jelentette ki pár napja Bognár György. Az NB II legutóbbi fordulójában aztán Bognár István - aki egyébként a korábbi 50-szeres válogatott labdarúgónk fia - két góllal tulajdonképpen az élvonalba lőtte a kövesdi csapatot. A "kis" Bognár nem ért egyet édesapjával, aki szerinte elmondhatja ugyan a véleményét, de nem hiszi róla, hogy nagy Mezőkövesd-szakértő lenne. A 22 éves középpályás abban is biztos, hogy a Kövesd nem lesz pofozógép az NB I-ben, sokkal inkább középcsapat.

Egervári kéme: "Ugyanaz a románok gyengéje, mint a miénk"

Feltöltve: 2013, március 18 - 11:35

A magyarhoz nagyjából hasonló erőt képvisel a román válogatott, és ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint Egervári Sándor együttese - mondta az MTV stúdiójában Bognár György, aki a hazai szakmai stáb kémeként kétszer is megnézte a riválist. A Csákvár mestere hozzátette, a támadó szekcióban nagyon jó futballistái vannak az ellenfélnek, amely a sérült Marica helyére egy igen veszélyes csatárt talált.

"Kiosztottam a bírókat rendesen" - az eltiltott Bognár nem tűrte, ahogy beszélnek vele

Feltöltve: 2013, február 27 - 14:07

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága négy barátságos mérkőzéstől eltiltotta Bognár Györgyöt, az NB II-es Csákvár vezetőedzőjét. A csakfoci.hu megkereste a szakvezetőt, aki tőlünk tudta meg, hogy megbüntették. Bognár beismeri, hogy a Ferencváros II elleni edzőmeccsen kiosztotta a játékvezetőket, de elmondása szerint azért, mert azok tiszteletlenül beszéltek vele. A korábbi 50-szeres válogatott úgy véli: mindenki jobban járt volna, ha ő, vagy Lipcsei Péter vezeti a meccset.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel