Prukner László

Az NB III-ban köthet ki a magyar válogatott védő

Feltöltve: 2016, február 3 - 09:43

A csakfoci.hu információi szerint Csizmadia Csaba az NB III-as Újbuda csapatában folytathatja pályafutását. A fővárosi klubnak az a Prukner László a vezetőedzője, akivel a védő már dolgozott együtt a Ferencvárosnál.

A korábbi Fradi-edző a távozó légiósról: "Az interneten találtunk rá"

Feltöltve: 2015, augusztus 13 - 14:24

A Ferencváros labdarúgója, Somalia az elmúlt héten a francia Toulouse csapatához igazolt, amelynek kapcsán a zöld-fehérek korábbi trénere, Prukner László felelevenítette, hogy korábban miként került a négy év után búcsút intő játékos az együtteshez.

Már nem Prukner a Kaposvár edzője - hamarosan bemutatják az új szakmai vezetőt

Feltöltve: 2015, június 4 - 15:07

Az NB II-es búcsú után előre tekintenek a Rákóczi vezetői. Czimmerman Árpád ügyvezető elmondta: június 22-ig kell benevezni a harmadosztályú bajnokságba, és szeretnének egy olyan együttest kialakítani Kaposváron, amely versenyben lehet a feljutásért.

100 forintért lehet megnézni Pruknerék bajnoki meccsét

Feltöltve: 2015, március 25 - 13:28

Különleges akcióval kedveskedik szurkolóinak az NB II-es Kaposvári Rákóczi. A következő hazai bajnoki mérkőzést a diákok és a nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg, mindenki másnak pedig mindössze száz forintba kerül a belépőjegy - írja a rakoczifc.hu.

NB II: Prukner bravúros döntetlennel kezdett a Kaposvárral a Vasas ellen

Feltöltve: 2015, március 20 - 20:22

Gól nélküli döntetlennel végződött a Vasas - Kaposvár találkozó az NB II 20. fordulójában. A találkozón újra visszatért a Rákóczi kispadjára Prukner László, aki így egy bravúros pontszerzéssel nyitott a csapattal.

Hivatalos: Prukner a Kaposvár szakmai igazgatója

Feltöltve: 2015, március 18 - 19:48

Megvan a Merkantil Bank Labdarúgó NB II-ben jelenleg kieső helyen álló Kaposvári Rákóczi FC új szakmai irányítója. Az egykori vezetőedzővel Prukner Lászlóval sikerült megállapodni a közös folytatásról - írja a sonline.hu.

A nap fotója: Prukner a lelátóról vezényelt a Kaposvár a meccsén

Feltöltve: 2015, március 16 - 11:45

Prukner László március eleje óta segíti a nehéz helyzetben lévő Kaposvár felkészülését, hivatalosan viszont csak edzőjelölt a Rákóczinál. Ezzel együtt a tréner a Gyirmót ellen abszolút együtt élt a játékkal a lelátón.

Már Prukner segíti a padlón lévő Kaposvárt - ő az egyik edzőjelölt

Feltöltve: 2015, március 3 - 21:19

Prukner László harmadszor is a Kaposvár vezetőedzője lehet, egyelőre a nehéz helyzetbe sodródott NB II-es csapat felkészülését segíti Házi László megbízott edző mellett, de a somogyi városhoz ezer szállal kötődő szakember egyike a végleges megoldásként kiszemelt tréner-jelölteknek. Az edzők mellett támogatókkal is tárgyaló gárda játékosokat is igazolt.

TOP 10: 353 évesek az NB I legjobb veteránjai

Feltöltve: 2015, február 12 - 12:58

Az NB I-ben sok olyan, jóval harminc felett járó labdarúgót találunk, aki a mai napig meghatározó tagja csapatának. Prukner Lászlóval, a csakfoci.hu szakértőjével összeállítottunk egy 10-es listát, amelyen nem feltétlenül a kvalitások alapján vannak rangsorolva a játékosok, sokkal inkább azt vettük figyelembe, hogy a jelenlegi helyzetben mekkora segítséget jelenthetnek csapatuknak. Az első tízben ott van természetesen Gera Zoltán, Hajnal Tamás, de helyet kapott Kabát Péter és Balajcza Szabolcs is többek között.

Ők az NB I bumeráng-edzői: Pintér, Szivics, Rossi...

Feltöltve: 2015, február 10 - 20:11

Mint ismert, Marco Rossi 9 hónap után tért vissza a Honvédhoz. Az olasz szakember példája azonban nem páratlan az NB I-ben. Több olyan klubot és edzőt is találtunk az elmúlt években, ahol a szakítást követően viszonylag rövid idő elteltével újra egymásra találtak a felek. Érdekesség, hogy a felmelegített kapcsolatok általában mindenhol jól sültek el: volt olyan visszatérő, aki bajnoki címig és olyan is, aki Magyar Kupa győzelemig vezette csapatát.

A Fradinál baj lett abból, amire a Haladás készül - Prukner szerint gond lehet a sok légióssal

Feltöltve: 2015, január 20 - 18:33

Úgy tűnik, a Haladás az olaszokban látja a megoldás kulcsát. A kiesőhelyen álló szombathelyieknél Massimiliano Caroletti marketingigazgató leginkább a sajátjaiban bízik, hiszen Tommaso Rocchi után Andrea Mancini, Raffaelle Alcibiade és a szintén olasz származású Leandro Martinez is a Hali játékosa már, sőt a napokban egy talján kapusedzőt tesztel a stáb. De vajon szerencsés-e ha egy náció ilyen nagy számban képviselteti magát egy futball öltözőben? Milyen az egészséges arány, milyen előnyei és buktatói lehetnek, ha egy nemzetbeliek túlsúlyba kerülnek egy magyar csapatnál? Mindezekről a téma szakértője, Prukner László beszélt a csakfoci.hu-nak, akinek Kaposváron és a Ferencvárosnál is meg kellett birkóznia hasonló gondokkal.

Már Miriuta a nagy esélyes az ETO kispadjára - Prukner is képben

Feltöltve: 2014, november 20 - 11:20

A csakfoci.hu információi szerint egyre szűkül az a névsor, amely a szóba jöhető vezetőedzők nevét tartalmazza Győrben. Mint ismert, Horváth Ferenc távozása óta egy átmeneti stáb irányítja a munkát az ETO-nál. Honlapunk úgy tudja, hogy többek között Prukner László is jelölt lehet a posztra, Miriuta Vasile maga nyilatkozta, hogy szívesen vállalna munkát Győrben, Robert Jarni nevét pedig a magyar sajtó dobta be.

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Ilyen edzőt keres a Pécs

Feltöltve: 2014, október 28 - 16:03

Hétfőn jelentette be a PMFC-Matias, hogy távozik a klubtól az eddigi vezetőedző, Véber György, aki helyett ideiglenesen Kulcsár Árpád irányítja a pécsi együttest. A leendő vezetőedzővel kapcsolatban Győri János klubmenedzser nyilatkozott, aki elmondta, milyen kritérium szerint választják majd ki az új szakembert. Honlapunk úgy tudja, az első számú jelölt Prukner László lehet.

A derbi hőse: "Az edzőnk azt mondta, azt csinálunk a pályán, amit akarunk"

Feltöltve: 2014, szeptember 22 - 10:50

Teljes szabadságot kaptak az Újpest támadói a Ferencváros elleni derbin - árulta el a győztes gólt szerző Simon Krisztián a Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában. Hozzátette, azért maradt hiányérzete a számszerű eredményt illetően. Nyilasi Tibor a kis játékokat látta döntőnek, míg az FTC egykori szakvezetője, Prukner László azt említette meg, hogy a hazaiak második találata után önjáróvá vált a találkozó.

Prukner: "Válogatott játékosok kritizálják a szakmát úgy, hogy nem is voltak itthon"

Feltöltve: 2014, január 24 - 12:45

Prukner László szerint az őszi szezon közepe felé egyértelműen célponttá vált Kaposváron, aminek az lett az eredménye, hogy sokan azt sem tudták, ki kivel van, és voltak olyan jelek is, amelyek azt mutatták, hogy tesztelték a csapatot is azt illetően, hogy mellette állnak-e a játékosok. A szakember amondó, a magyar edzőkben is megvan az a szakmai kapacitás, ami a sportág fejlesztéséhez kell, és hozzátette, reméli, hogy a hazai trénerek is megkapják majd azokat a lehetőségeket, mint a külföldiek. Prukner a válogatott játékosok felől érkező kritikákról is beszélt.

Signori NB I-es kitalálója állhat a kaposvári változások hátterében

Feltöltve: 2014, január 3 - 20:47

Mint ismeretes, Prukner Lászlónak távoznia kell a Kaposvár kispadjáról, miután a somogyi klub ügyvezetője, Illés János kezdeményezte a vezetőedző szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását, sőt a tárgyalások már le is zárultak, és közben a lehetséges utóddal, Selymes Tiborral is megkezdődtek az egyeztetések. A romániai magyar szakember képbe kerülése és érkezése nem véletlen, hiszen az egyik főszponzor révén az az üzletember áll a háttérben, aki Selymessel korábban már Sopronban is dolgozott együtt. Úgy tudjuk, anyagilag is akadtak gondjai a Kaposvárnak az utóbbi időben.

Pruknert leváltják Kaposváron - megvan az utód is

Feltöltve: 2014, január 3 - 15:42

Selymes Tibor válthatja Prukner Lászlót az OTP Bank Ligában sereghajtó Kaposvári Rákóczi kispadján, miután Illés János ügyvezető kezdeményezte Pruknerrel a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, ami még folyamatban van. Selymessel pedig már tárgyalnak a somogyiak, a Haladásban, majd Debrecenben játékosként, Sopronban pedig edzőként dolgozó, korábbi 46-szoros román válogatott játékos 2006 után térhet vissza az NB I-be.

Prukner tudja: vannak, akik fúrják a klubnál - 3 posztra igazolna

Feltöltve: 2013, december 17 - 09:56

Prukner László szerint Illés János, a Kaposvár ügyvezetője komolyan gondolta, hogy a töretlen a bizalom a vezetőedző irányába, de hozzátette, vannak ezzel ellentétes irányú törekvések is a klubon belül, és nem lehet tudni, melyik lesz az erősebb. A tréner amondó, a külső és a belső "jóakarók" megjelenése megosztotta a csapatot, ez is hozzájárult a gyenge őszi szerepléshez. Prukner csatárt, védőt és irányító középpályást igazolna a télen.

"Pruknerrel mindig hektikus volt a viszonyom" - Oláh nem tud róla, hogy átadólistán lenne

Feltöltve: 2013, december 10 - 15:28

Oláh Lóránt 89 gólt szerzett már az NB I-ben, de legutóbb 218 napja, még az előző bajnoki idény 26. fordulójában volt eredményes. A sereghajtó Kaposvár támadója nem tudja, hogy a vezetők átadólistára rakták-e, de ő szeretne maradni és törleszteni az adósságát. Oláh szerint Prukner László vezetőedzővel hektikus a viszonya, ősszel azonban mindenki csődöt mondott, ezért most behúzzák fülüket, farkukat.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel