Kicker

Kicker: Szalai nem kell a klubjának, az Eb után eladják

Feltöltve: 2016, június 6 - 18:39

Csak rövid ideig lesz már a német Hoffenheim játékosa a magyar Szalai Ádám - értesült a Kicker. A válogatott játékos legjobb esetben is a negyedik számú támadó lenne a csapatnál, így hiába tér vissza hannoveri kölcsönjátékából, a lap szerint az Eb után minden bizonnyal távozhat.

Storck: "Kisebb csoda, hogy eljutottunk a playoffig" - interjú

Feltöltve: 2015, november 12 - 11:36

Bernd Storck a pótselejtező esélyei mellett Szalai Ádám, Stieber Zoltán és Kleinheisler László behívásáról is beszélt, de az új szakmai stáb és a tréner jövője is szóba került. A szövetségi kapitány az interjúban sejtette, hogy Szalaira számít majd Oslóban, Böde Dániel viszont inkább a visszavágón kaphat szerepet. Interjú:

Huszti a hét játékosa lett Németországban

Feltöltve: 2012, szeptember 3 - 16:20

Huszti Szabolcs az egész Bundesliga-forduló legjobbjának választotta meg a tekintélyes Kicker magazin. A portál a lehető legjobb, 1-es osztályzattal jutalmazta a középpályás hétvégi teljesítményét, a Hannover játékosa négy gólpasszt osztott ki a Wolfsburg elleni 4-0 alkalmával. A légiós nem csak a lapnál, de a goal.com-nál is bekerült többek között a hét csapatába, de még egy tinilap sztárjai közé is oda tudott kerülni.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel