Portsmouth

"Nem hiszem, hogy a Vidi vagy az ETO bennem gondolkodna" - Gyepesnek a Fradi az álma

Feltöltve: 2013, május 8 - 14:15

Amennyiben Gyepes Gábor nyáron visszatér az NB I-be, úgy legszívesebben a Ferencvárosban játszana. Úgy gondolja, a Videoton és ez ETO nem feltétlenül benne gondolkodik, de akár azt is el tudja képzelni, hogy a Championshipben folytassa pályafutását. A korábbi válogatott játékos nem hosszabbított szerződést az angol harmadik vonalban szereplő Portsmouth-szal, így nyitott bármilyen megkeresésre. A védő úgy érzi, remek formában van és bárhova is igazol, nem levezetni szeretne.

Gyepes optimista: Így kellett volna már az elején

Feltöltve: 2013, március 15 - 23:10

Az angol harmadosztályban jelenleg kieső helyen álló Portsmouth csapatát erősítő Gyepes Gábor szerint egyáltalán nem reménytelen még az együttes helyzete. A magyar hátvéd úgy látja, végre összeálltak és egységes csapatként funkcionálnak a pályán.

Gyepes csapatán röhögnek Angliában - fotó!

Feltöltve: 2013, január 10 - 16:55

A Newcastle United nemrégiben kihozott naptárán Demba Ba tetszelgett január szerepében, azonban még rosszabbul jártak a Portsmouth vezetői.

Gyepes: A szurkolóink azt sem tudják, mikor nyertünk utoljára

Feltöltve: 2012, december 28 - 22:52

Nincs túl jó passzban az angol harmadosztályban szereplő Portsmouth, amelynek magyar védője, Gyepes Gábor beszélt a legutóbbi meccsről, illetve a jövőről.

Gyepes januárban távozhat angol klubjától

Feltöltve: 2012, december 17 - 18:44

Elképzelhető, hogy Gyepes Gábor januárban távozik az angol harmadik vonalban szereplő Portsmouth együttesétől - erről maga a bekk beszélt az egyik brit lapnak. A jelenleg havonta megújítható szerződéssel bíró, korábbi válogatott középhátvéd elsősorban anyagi és családi okokra hivatkozva váltana.

Bogdán 11-est védett - sokáig egyedül tartotta a csapatot

Feltöltve: 2012, november 24 - 19:04

Büntetőt fogott Bogdán Ádám a Bolton Brighton elleni bajnokiján, a magyar válogatott kapusa a tizenegyes után a duplázást is hatástalanította, és emellett is több komoly mentést bemutatott az összecsapáson, így segítve pontszerzéshez a gárdát (1-1). Buzsáky Ákos bemutatkozott a Barnsley csapatában.

Gyepes rosszul lett a pályán, le kellett cserélni

Feltöltve: 2012, november 22 - 16:07

Hevesen vert a szíve és rendkívül szapora volt a pulzusa - a 35. percben le kellett cserélni Gyepes Gábort, a Portsmouth védőjét csapata Leyton Orient elleni bajnokiján.

Gyepesnek bejött a vészigazolás - már a hét csapatába választották

Feltöltve: 2012, október 22 - 18:42

A nemrég még a visszavonulás gondolatával is eljátszó Gyepes Gábor az utolsó utáni pillanatban talált magának csapatot, méghozzá az angol harmadosztályban, és a jelek szerint igen jól döntött a korábbi válogatott védő, aki legutóbb a Vasasban futballozott. A Portsmouth bekkjét a hétvégi, Shrewsbury elleni 3-1 után az egyik fociportál a hét csapatába választotta be, és azt írták értékelésükben a britek, hogy a magyar légiós máris a League One egyik legjobb hátvédjének tekinthető.

Buzsáky: Nem voltam jó, de nem is vártam többet

Feltöltve: 2012, október 10 - 16:13

Van még bőven hova fejlődni - értékelte Buzsáky Ákos első kezdőként mutatott teljesítményét a Portsmoth játékosaként. A futballista ugyanakkor leszögezte, nem lepődött meg, hogy akadozott a gépezet, hiszen a hosszú kihagyást nem lehet villámgyorsan eltüntetni.

Félt játszatni Buzsákyt a Portsmouth edzője

Feltöltve: 2012, október 4 - 13:04

Nem akar rohanni a Portsmouth edzője Buzsáky Ákos bevetésével, mivel az egyelőre még sérülésveszélyes is lenne - többek között erről is beszélt Michael Appleton, amikor a magyar légiósról faggatták.

"Nem a pénzről szól" - Buzsáky a harmadosztályban szedné össze magát

Feltöltve: 2012, október 1 - 22:35

Valósággal sokkot jelentett Buzsáky Ákos számára a nyáron, hogy nem talált magának csapatot, hiszen ilyesmi soha nem fordult még vele elő. A magyar középpályás hétfőn lett az angol harmadosztályú Portsmouth játékosa, de azt ő sem tagadta, hogy a League One-nál feljebb vágyik, épp ezért a sokakat meglepő klubválasztása nem a pénznek szólt, hanem hogy minél gyorsabban visszaszerezze a Premier League-ben is eredményes formáját.

Megvan Buzsáky új csapata - hivatalos

Feltöltve: 2012, október 1 - 14:29

Buzsáky Ákos egy hónapra az angol harmadosztályban szereplő Portsmouth csapatához igazolt. A 30 éves, jelentős tapasztalattal bíró magyar válogatott középpályást fantasztikus igazolásnak tartja a Gyepes Gábort is foglalkoztató gárda menedzsere, Michael Appleton.

Buzsáky Gyepes csapattársa lehet az angol harmadosztályban

Feltöltve: 2012, szeptember 27 - 17:45

Buzsáky Ákos az angol harmadosztályban szereplő Portsmouth együttesénél tartózkodik próbajátékon, számol be minderről több kinti sajtóorgánum, így a BBC is. Buzsáky tavaly a QPR együttesében játszott, de az új idényben már nem számolt vele az élvonalbeli klub. A Portsmouth csapatának már van egy magyar játékosa, Gyepes Gábor személyében.

Gyepes abba akarta hagyni a focit

Feltöltve: 2012, szeptember 7 - 17:37

Gyepes Gábor elárulta, bántja, hogy a Ferencváros nem akarta őt szerződtetni, illetve arról is beszélt a Portsmouth együtteséhez szerződött védő, hogy az is megfordult a fejében, hogy abbahagyja a futballt.

Gyepes az angol harmadosztályba szerződött

Feltöltve: 2012, szeptember 7 - 16:40

Az angol Portsmouth együttese bejelentette, hogy a magyar válogatott védő, Gyepes Gábor a klubnál folytatja pályafutását. Gyepes a klubhonlap szerint egyelőre 1 hónapra írta alá szerződését, mivel a harmadosztályú Portsmouth csak ennyi időre szerződteti új játékosait instabil gazdasági helyzete miatt.

Kádár: League One helyett BL-csapat

Feltöltve: 2012, július 17 - 14:17

A brit Daily Mail szerint ugyan a Portsmouth-nál merült fel a Newcastle-ből távozó Kádár Tamás neve, a játékos képviselő ügynökségnél, a CMG-nél cáfolták, hogy a magyar válogatott védő a harmadosztályú klubbal bármilyen kapcsolatba került volna. A bekknek angol megkeresései is vannak, de inkább a kontinensen találhat magának új csapatot, egy BL-szereplő gárda lehet a legesélyesebb kérője.

Futács osztályt ugrik Angliában

Feltöltve: 2012, július 14 - 15:56

Egybehangzó brit lapértesülések szerint Futács Márkó a Leicester City-nél folytatja pályafutását, és már csak nüánszok választják el attól, hogy aláírja három évre szóló szerződését a Championshipben szereplő klubnál. A 22 éves, utánpótlás-válogatott magyar csatár nem teljesen ingyen kerülhet a Rókákhoz, eddigi klubjának, a harmadik ligás Portsmouth-nak jár némi kompenzáció.

Futácsot több klub figyeli Angliából - a harmadosztály is opció

Feltöltve: 2012, június 6 - 20:26

Brit lapértesülések szerint több angol másodosztályú gárda is érdeklődik Futács Márkó iránt, miközben a magyar U21-es válogatott csatár még nem döntött arról, hogy elfogadja-e a harmadosztályba csúszott Portsmouth új szerződését, amely az eddiginél valamivel szerényebb bérezést biztosítana a légiós számára.

Gyepes: Nem kerestek az NB I-ből, kevés az esély az itthonmaradásra

Feltöltve: 2012, május 23 - 15:50

Gyepes Gábor tavasszal négy mérkőzésen játszott a Vasasban, nyártól azonban újra légiósnak áll. A válogatott védő a pepsifoci.hu-nak elmondta: az angol harmadosztályba visszacsúszott Portsmouth továbbra is érdeklődik iránta, a Vasas kiesése semmilyen hatással nem volt rá, arra pedig kevés esélyt lát, hogy az NB I-ben folytassa pályafutását.

Futácsot az "NB III-ra" is megtartanák Angliában

Feltöltve: 2012, május 23 - 10:34

Új, további egy évre szóló szerződést kínált Futács Márkónak az angol második vonaltól búcsúzó Portsmouth csapata egy opció értelmében. A 22 éves támadó eredetileg több pénzt kapott volna, ám a kieséssel nála is csökkentene a Pompey, kérdés, hogy elfogadja-e a légiós az ajánlatot.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel