Eger

A Diósgyőr milliárdos tulajdonosa mentheti meg az egri focit

Feltöltve: 2016, április 22 - 17:13

Leisztinger Tamás nagyvállalkozó a diósgyőri után az utóbbi években vergődő egri futballba is beszállt - számolt be a Világgazdaság.

Puskás-székek lesznek egy magyar stadionban

Feltöltve: 2016, április 21 - 18:48

Igent mondtak a képviselők szerdán arra, hogy a Puskás Ferenc Stadion elbontott kétezer műanyagszéke az egri stadion lelátójára kerülhessen.

Megrázó: Meccs közben látott öngyilkosságot a magyar focista

Feltöltve: 2016, február 11 - 15:27

Egy egri futballista vasárnap, meccs közben lett egy öngyilkosság egyik szemtanúja.

300 milliós tartozása van a korábbi NB I-es klubnak

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 13:12

Háromszázmillió forintot meghaladó hitelezői kötelezettség áll 2,6 milliós vagyonnal szemben a fizetésképtelenné vált Egri Futball Club Kft. esetében. Először tavaly, majd idén nyáron rendeltek el felszámolást az egri klubbal szemben.

Eger: Nyílt levélben fordultak a szurkolók a város vezetéséhez

Feltöltve: 2014, december 16 - 16:08

Nyílt levélben fordultak az egri szurkolók a város vezetéséhez annak érdekében, hogy javítani lehessen a város labdarúgását övező áldatlan állapotokon.

Eger: Munkában a felszámoló biztos, mezek, cipők, számítógépek és vasbeton alap is eladó

Feltöltve: 2014, december 13 - 11:32

Az Egri Futball Club Kft. kijelölt felszámoló biztosa a klub több vagyontárgyát is pénzzé tenné, így például a világítást biztosítani szándékozott vasbeton alapokat is.

Tovább nyomoznak az Eger volt tulajdonosai ellen

Feltöltve: 2014, december 3 - 22:05

Még tavaly nyáron tett feljelentést az egri klubot működtető gazdasági társaság legutóbbi tulajdonosa, Kósa Sándor, írja a heol.hu, amely a rendőrségtől kért tájékoztatást.

A kupákat is elvitték a felszámolók az Eger klubházából

Feltöltve: 2014, április 16 - 16:05

Megkezdődött az Egri FC-t működtető gazdasági társaság felszámolása. A felszámolók műszaki cikkek és sportfelszerelések mellett a klub bajnoki serlegeit is magukkal vitték a klubházból - írja az agriasport.hu.

Fellebbezés elutasítva: jogerős az Eger kizárása

Feltöltve: 2014, március 13 - 22:41

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága elutasította az Egri FC fellebbezését, így immár jogerős a közelmúltban még az élvonalban szerepelt klub kizárása. Az utánpótlás csapatok versenyen kívül játszhatják le a bajnokságból hátralévő összecsapásaikat.

Game over: Kizárták az Egert az NB III-ból

Feltöltve: 2014, február 28 - 09:43

Egy éve még az NB I-ben szerepelt, a Ligakupában pedig a legjobb négy közé jutott, a tavasszal viszont már az NB III-ban sem indulhat el az Egri FC, amelyet kizárt a szövetség tartozásai és fizetésképtelensége miatt a Keleti csoport küzdelmeiből - írja az agriasport.hu, az MLSZ közleményére hivatkozva. Az idén - jogelődjeit is figyelembe véve - 107 éves klub ezzel (egy időre biztosan) eltűnik a futballtérképről.

A nap fotói: Eltemették az Egri FC-t a szurkolók

Feltöltve: 2014, február 25 - 17:43

Szinte már tényként kezelhető, hogy megszűnik az Egri FC, amely a 2012/2013-as bajnoki idényben még az NB I-ben szerepelt, ősszel pedig a harmadik vonalban állt rajthoz. A Heves megyeiek kemény magja, az Agria Ultras megrendezte a klub temetését, így emlékezve a szebb napokat is megélt együttesre. A hevesfoci.hu fotói.

Közlemény: Így jutott a tönk szélére az Eger

Feltöltve: 2014, február 20 - 15:48

Rázsi Botond, Eger sportért felelős alpolgármestere által ma tartott sajtótájékoztatót a felszámolás alá került egri focicsapat közelmúltjáról és annak zavaros, sokszor káros pénzügyi húzásairól, a már-már lehetetlenné vált helyzet kialakulásáról. Ez erről szóló terjedelmes közlemény olvasható az alábbiakban.

Csőd: Egerben megindult a felszámolás, végveszélyben a csapat

Feltöltve: 2014, február 20 - 10:47

Elrendelték az Egri FC Kft. felszámolását, miután megállapítást nyert a gazdasági társaság fizetésképtelensége. A nemrég még az NB I-ben szereplő, jelenleg már csak NB III-as klub ezzel a megszűnés szélére kerülhet, a városvezetés ma tart tájékoztatást a jövővel kapcsolatban.

Jámbor segíthet a szakadék szélén álló Egernek

Feltöltve: 2014, február 13 - 11:37

Egy egri szurkolói portál szerint felmerült a lehetősége annak, hogy Jámbor János "visszatérjen" Egerbe, legalábbis mutatkozik arra egy elvi esély, hogy az üzletember - aki támogatóként nemrég tért vissza a Vasashoz - a nehéz helyzetben lévő és várhatóan az NB III tavaszi idényét vállalni képtelen hevesi klubot, mint az angyalföldiek fiókcsapatát segítse a nyártól.

Újabb pofon az Egernek: Kizárták az átigazolásokból a csapatot

Feltöltve: 2014, február 5 - 18:36

Ülésezett a szövetség fegyelmi bizottsága, amely tartozásai miatt kizárta az Egert az átigazolásokból.

Eger: Eljárást indít a város a klub ellen

Feltöltve: 2014, február 1 - 23:55

Jogi eljárást indít Eger városa a település NB III-as klubjával szemben, és további korlátozásokat tervez.

Eger: Nagy a baj, szétszéledhet a csapat

Feltöltve: 2014, január 23 - 20:11

Semmi jóra nem lehet számítani az egri csapatnál, amíg nem biztosítottak az anyagi források a további működéshez - mondta Molnár Róbert technikai vezető. Ha péntekig semmilyen előrelépés nem lesz, szétszéledhet a gárda.

Az egri tulajdonos szólt a csapatnak, hogy ne legyen edzés

Feltöltve: 2014, január 11 - 15:54

Nem kezdték el a felkészülést a tervezett időpontban az Egri FC játékosai. Az ok érdekes: Kósa Sándor tulajdonos jelezte, a jövő héten megpróbálja törleszteni a tartozásokat, addig viszont nem várja el a munkát. Illyés Dániel csapatkapitány elmondta, neki személy szerint közel féléves fizetéssel tartozik a klub.

Sikkasztásért elítélték az Eger tulajdonosát

Feltöltve: 2013, december 8 - 14:56

K. Sándort, az NB III-as Eger tulajdonosát a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette miatt két év szabadságvesztésre és 750 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását három év hat hónapra felfüggesztve.

Ritka: A Fradit és az Újpestet sem büntették meg - Lipcsei 2 meccset kapott

Feltöltve: 2013, november 26 - 19:21

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a két "listavezetőt", a Ferencvárost és az Újpestet ezúttal nem sújtotta pénzbüntetéssel. Fizethet viszont 100 ezret az ETO és a Kaposvár az Átigazolási Szabályzat megsértése miatt, az NB II-es ZTE pedig ennek a háromszorosát, miután továbbra sem törlesztette adósságát a volt vezetőedző, Simon Antal felé. A Pécs és a KTE elkésett igazolások miatt csenget 200, illetve 100 ezer forintot. Az FTC legendája, a második csapatot irányító Lipcsei Péter kétmeccses eltiltást kapott az NB III-ban.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel