Gaál Miklós

A befejezésen is elgondolkodott az NB I-es védő

Feltöltve: 2013, szeptember 1 - 11:35

A korábban évekig külföldön, Portugáliában és Oroszországban légióskodó Gaál Miklós még az előző szezon téli szünetében érkezett a PMFC-Matiashoz, ám az utóbbi időben igencsak rájár a rúd, sorozatos sérülései miatt több időt tölt a műtét utáni rehabilitációval, mint a játékkal.

A hazatérő légiósok többsége csalódást keltett az NB I-ben - értékelés

Feltöltve: 2013, június 13 - 11:09

Több mint egy csapatra való játékos tért haza az idei szezon során külföldről az NB I-be. Természetes reakció, hogy aki hosszabb-rövidebb ideig külföldi bajnokságokban futballozott, attól a szurkolók meghatározó, sőt kimagasló teljesítményt várnak idehaza. Utólag azonban megállapítható, hogy ennek nagyon kevesen tudtak eleget tenni a hazatérő játékosok közül, üde színfolt azért akadt, a csakfoci.hu által megkérdezett szakértő Kádárt Tamást és Juhász Rolandot állította példaként. Cikkünkben összesítettük a hazatérők teljesítményét az NB I-ben, az általunk megkérdezett Kovács Zoltán arról is beszélt, miért lehet nehéz itthon kimagasló teljesítményt nyújtania egy korábbi légiósnak.

"Tehetségben nem vagyunk lemaradva a külföldtől" - Gaál hatba jutna a Péccsel

Feltöltve: 2013, március 8 - 16:21

Gaál Miklós, a PMFC-Matias legújabb játékosa szerint tehetségben semmiképpen sem vagyunk lemaradva azoktól az országoktól, ahol légiósként megfordult, maximum mentálisan erősebbek az ottani futballisták. A labdarúgó amondó, a negyedik-hatodik hely környékére odaérhet a baranyai alakulat a bajnokság végére.

PMFC: Gaál Miklós akár már a bajnoki rajton pályára léphet

Feltöltve: 2013, február 28 - 13:55

Jó esély van rá, hogy Gaál Miklós, a PMFC-Matias egyik téli szerzeménye már a pénteki MTK elleni bajnoki mérkőzésen pályára lépjen. Az elmúlt években Oroszországban és Bulgáriában légióskodó védő, Lőrincz Emil szerint kitűnő állapotban van, már csak a papírjait kell elintézni.

A Pécs igazolhatja le a hazatérő magyar védőt

Feltöltve: 2013, február 18 - 20:28

A csakfoci.hu információi szerint Gaál Miklós napokon belül a Pécs játékosa lehet. A 31 éves védő jelenleg Kozármislenyben készül, és a héten eldőlhet a sorsa. Az NB I-ből a Haladás is szívesen leigazolná, de jelenleg arra mutatkozik nagyobb esély, hogy a Mecsekaljára kerül.

NB I: 10 jó játékos, aki még klubot válthat a nyár végéig

Feltöltve: 2012, augusztus 1 - 15:33

Egy hónap még hátravan az átigazolási időszakból, így bár már több helyen szinte teljesen kialakult a keret, lehet még mozgás a hazai játékospiacon. Akár meghatározó labdarúgók is elmehetnek külföldre, arról nem is beszélve, hogy a rosszul rajtoló alakulatoknál bevett szokás, hogy utólag is erősítenek. A pepsifoci.hu azokról a játékosokról állított össze egy tízes listát, akik kapcsán még várhatóak fejlemények az előttünk álló hetekben.

Koman és Oroszország: "A pénz nagyon jó, de a liga sem süllyesztő" - nem kell félteni

Feltöltve: 2012, július 16 - 19:59

Nem kérdés, hogy szakmailag előrelépés a magyar válogatott játékosok számára egy komoly orosz csapathoz igazolni - véli Koman Vladimir hétvégi klubcseréje kapcsán Gaál Miklós, aki maga is öt és fél évet töltött Oroszországban, így kiválóan ismeri az ottani viszonyokat. A futballista amondó, a támadó középpályás nagyon jó helyre, kiváló körülmények közé, egy a topligák szintjét súroló bajnokságba került, Huszti Szabolcs és Dzsudzsák Balázs szenvedéséből pedig nem szabad semmire sem következtetni. Gaál azt sem titkolta, egyáltalán nem tévhit, hogy anyagilag nagyon is megéri belevágni a keleti kalandba, méghozzá elsősorban az adózási sajátosságok miatt.

NB I: 6 kiszemelttel szenved egy klub a hiányposzton

Feltöltve: 2012, július 2 - 16:10

Mindenképpen szeretne balhátvédet igazolni a PMFC-Matias a nyári holtszezonban, a megoldást viszont még nem találta meg a megoldást az említett szerepkörre. Hogy mennyire nem könnyű erősíteni ezen a poszton, azt az is jól jelzi, hogy alig néhány hét alatt fél tucat jelölt is képbe került Pécsen. A pepsifoci.hu információi szerint Mohl Dávid ügyében elsősorban a játékoson múlik az, lesz-e megállapodás, mert a védő elsősorban külföldi lehetőségre vár. Olyan jelölt is akad Pécsett, akivel ilyen gondok nincsenek, viszont az illető augusztus végéig biztosan nem léphet pályára a bajnokságban.

Magyar légióst hozna haza a Pécs

Feltöltve: 2012, június 12 - 20:04

Gaál Miklóst a PMFC szeretné szerződtetni. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a pécsiek keretében nincs balhátvéd, így erre a posztra mindenképp igazolni akarnak. Az egyik jelölt a legutóbb Oroszországban légióskodott Gaál.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel