licenc

NB II: Másodszor is nemet mondott az MLSZ egy csapat indulására

Feltöltve: 2016, május 27 - 15:48

Ha az utolsó két fordulóban ki is harcolná a bennmaradást a Szigetszentmiklós az NB II-ben, akkor sem indulhat el a másodosztályban, miután az MLSZ licencadó bizottsága másodfokon is elutasította az SZTK beadványát.

Kizárták a stadionjából az NB I korábbi bajnokát

Feltöltve: 2016, május 13 - 14:27

Bár a másodosztályú Vác a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága ülésén hozott határozata szerint megkapta a 2016/2017-es NB II-es bajnokságra érvényes indulási licencet, sem az NB II-ben, sem - kiesése esetén - az NB III-ban nem játszhat saját stadionjában, így költöznie kell, Dunaújvárost jelölték meg helyszínként a piros-kékek.

MLSZ: 16 klub kapott jövőre NB I-es licencet

Feltöltve: 2016, május 11 - 20:42

Tizenhat klub kapott az NB I-es induláshoz szükséges licencet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottságának szerdai döntése értelmében.

NB I-es licencet kapott a kiesett Békéscsaba

Feltöltve: 2016, május 11 - 17:28

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozata alapján a Békéscsaba 1912 Előre megkapta a 2016/2017-es szezonra érvényes, első osztályú és nemzetközi UEFA licencet.

Négy klub már biztosan megkapta a licencet az NB I-re

Feltöltve: 2016, április 27 - 10:18

Négy klub bejelentette, hogy első körben, hiánypótlás nélkül megkapta a licencet a 2016/17-es NB I-es bajnoki idényre.

Fordulat jöhet: Nyeri a pert az NB I-ből kizárt Nyíregyháza az MLSZ ellen

Feltöltve: 2016, április 5 - 14:08

A Fővárosi Törvényszék épületében kedden délelőtt folytatódott az élvonalból licencgondjai miatt kizárt Nyíregyháza Spartacus kontra MLSZ ügyében a tárgyalás. A szövetség 2015 tavaszi határozatának hatályon kívül helyezése érdekében indított perben a bíróság elfogadta a Nyíregyháza érveit, és első fokon a klubnak adott igazat. Az MLSZ fellebbez.

Kizárás: Megkezdődött a per a Szpari és az MLSZ között

Feltöltve: 2016, február 12 - 10:45

Megkezdődött a per a Nyíregyháza és az MLSZ között, a Szpari 2015-ös NB I-es kizárásának ügyében. A Fővárosi Törvényszéken az első napon meghallgatták a feleket, folytatás április elején.

Beismerték Nyíregyházán: Ők is hibáztak a kizárásnál

Feltöltve: 2015, július 30 - 15:22

A szon.hu megyei lap beszámolója szerint Szpari új ügyvezetője, Ökrös András a szurkolói ankéton bejelentette: bizony – az MLSZ mellett persze – a klubnál is hibáztak akkor, amikor nem kapták meg az NB I-es licencet. A Győrből érkezett sportvezető arra engedett következtetni: logikusabb és időben benyújtott érveléssel megmenthető lett volna az élvonalbeli jog azok után is, hogy kicsúsztak a fizetési határidőből a Diego Balbinot-val szemben fennálló tartozás kapcsán. Az ankéton megemlítették, hogy kilenc játékost sikerült megtartani az NB I-ből, abban biztosak, hogy bajnokok lesznek, kérdés, hogy sírva vagy nevetve.

Folytatódik a Nyíregyháza vs. MLSZ csata

Feltöltve: 2015, június 25 - 10:40

Levélben reagált az MLSZ honlapján megjelent írásra a Nyíregyháza Spartacus vezetése. A klub több észrevételt is tett.

Licenc: Az UEFA a Szpari igazát erősíti - keményhangú közlemény

Feltöltve: 2015, június 21 - 19:31

Megerősítette a Nyíregyháza Spartacus igazát az UEFA levelezése – írja közleményében az MLSZ által az NB III-ba visszasorolt klub honlapja. A kizáráshoz vezető Balbinot-ügyben a Szpari szerint a Munkaügyi Bíróságnak kellett volna döntenie, de ilyen döntés nem született, és a klub tovább harcol az igazáért.

Lehet, hogy NB III-as sem lehet az NB I-ből kizárt klub

Feltöltve: 2015, június 21 - 19:01

Egy helyi portál cikke szerint egyelőre nem biztos, hogy az élvonalból kizárt KTE elindulhat az NB III 2015/2016-os szezonjában. A harmadosztályba hétfőn 12 óráig kell nevezni.

Létszámhiány az NB II-ben: Egy kieső már jelezte, hogy indulna

Feltöltve: 2015, június 12 - 12:13

A Merkantil Bank NB II-ből kiesett Cegléd közleményben számolt be arról, hogy búcsúja ellenére jelezte indulási szándékát az MLSZ-nek, mivel jelenleg nincs meg az elegendő, 16 csapat a másodosztályban.

NB III: A megyei bajnokok felének nincs licence, elmarad az osztályozó

Feltöltve: 2015, június 10 - 20:45

Idén nem rendeznek osztályozót a megyei csapatok számára az NB III-ba kerülést illetően, mivel a feljutásban érdekelt 20 együttesből csak 10 olyan akadt, amelyiknek volt licence és vállalta is a jövő évi szereplést. A következő szezonban 60 csapat lesz érdekelt, amelyeket majd három 20 fős csoportra osztanak.

Már biztos: Az NB III-ban indulhatnak el az NB I-ből kizárt csapatok

Feltöltve: 2015, június 5 - 16:34

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága döntése értelmében az NB I-től búcsúzó Kecskeméti TE, Nyíregyháza Spartacus, PMFC és Lombard Pápa NB III-as licencet kapott a 2015–2016-os szezonra.

Licenc: "Kritikán aluli az MLSZ döntése" - brutális tartozásról beszélt a Nyíregyháza vezetője

Feltöltve: 2015, június 5 - 15:32

Egy lövése maradt a Nyíregyházának, hogy NB I-es maradhasson – derült ki Ökrös András, a Nyíregyháza ügyvezető igazgatójának nyilatkozatából. A klubvezető szerint találkozhatnak még az MLSZ vezetőségével, ahol rámutatnának, miért nem jogszerű az a követelés, ami miatt lemaradtak az NB I-es licencről, de ha nem járnak sikerrel, a legfelsőbb jogi fórumokig is elmennek. Ökrös részletesen beszélt az ominózus tartozásról és azt is megemlítette, hogy van olyan klub, amely a Szpari tartozásának tizenegyezerszeresét (!) halmozta fel, mégis ott lehet az élvonalban. Az ügyvezető kritikán aluli és dilettáns jelzőkkel is illette a történteket.

Licenc: "Az MLSZ 3 törvényt és 7 szabályt sértett meg" - bíróságra megy a Nyíregyháza

Feltöltve: 2015, június 2 - 13:06

Jogi útra tereli licence ügyét a Nyíregyháza, mivel a klub szerint az MLSZ 7 saját szabálya mellett 3 törvényt is megsértett - mindezt Révész Bálint tulajdonos jelentette be. A klub első embere hozzátette, amikor bejelentették a számukra kedvezőtlen döntést, azonnal időpontot kért Csányi Sándortól, de válaszra sem méltatták. Mostantól az NB III-ra készülnek a nyírségiek, és hamarosan nyilvánosságra hozzák a teljes, szövetséggel folytatott levelezést. Révész azt is megemlítette, hogy az NB I teljes mezőnye a 16 csapatos liga mellett voksolt, ezek után csökkent a létszám 12-re.

Ezért nem kapott licencet a Nyíregyháza - a részletes indoklás

Feltöltve: 2015, június 2 - 09:44

Az MLSZ elutasította a Nyíregyháza és a Pécs méltányossági kérelmét, így véglegesen eldőlt, hogy a kizárt klubok nem indulhatnak jövőre az NB I-ben. A szövetség közleményében részletesen taglalja, milyen szempontokat vett figyelembe, és mivel a Szpari beleegyezését adta, azt is közli, hogyan alakult pontosan a piros-kékek ügye. A kommüniké kitér arra is, hogy sokatmondó, hogy a KTE vagy a Pécs nem járult hozzá ugyanehhez, az pedig sajnálatos, hogy a klubok elöljárói félreinformálják a közvéleményt.

Licenc: Csak a Nyíregyháza járult hozzá a kizárás okának nyilvánosságra hozásához

Feltöltve: 2015, június 2 - 09:12

Csak a Nyíregyháza járult hozzá ahhoz, hogy az MLSZ nyilvánosságra hozza, miért nem kapott licencet a klub a magyar élvonal következő kiírására, a többi hasonló cipőben járó csapat nem.

Pécs polgármestere NB I-es csapatot akar - felszólította Matyi Dezsőt

Feltöltve: 2015, június 1 - 17:36

Sajtótájékoztatót tartott Páva Zsolt és Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója a PMFC-vel kapcsolatban hétfő délután.

A Kecskemét beadta a licenckérelmet az NB III-ra

Feltöltve: 2015, június 1 - 17:12

A Kecskemét saját honlapján tudatta, hogy dolgozik a jövő alapjainak a lerakásán és már beadta a licencet az NB III-as bajnokságra.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel