Lucsánszky Tamás

Hat edző, aki itthon belebukott a bajnoki címbe

Feltöltve: 2016, június 8 - 12:17

Mint ismert, Bene Ferenc annak ellenére nem marad a Gyirmót vezetőedzője, hogy megnyerte az NB II-es bajnokságot. Bene esete azonban nem példa nélküli a hazai labdarúgásban, tavaly Joan Carrillo, a Videoton szakvezetője bukott bele a bajnoki címbe, de Mezey György és Pintér Attila is pórul járt már aranyérem után.

Megtalálták Albert Flórián utódját az NB II-es csapatnál

Feltöltve: 2015, október 9 - 15:27

Az NB II-es Soroksár SC vezetősége megállapodott Lucsánszky Tamással, így mostantól ő látja el a felnőtt csapat vezetőedzői teendőit, Albert Flórián munkáját átvéve az együttesnél.

NB II: Lemondott a reménytelen helyzetben lévő Mezőkövesd vezetőedzője

Feltöltve: 2015, május 19 - 17:55

Lemondott posztjától Lucsánszky Tamás a Mezőkövesd Zsóry eddigi vezetőedzője.

NB II: A Mezőkövesd egyre távolabb a feljutástól

Feltöltve: 2015, április 26 - 12:10

A Mezőkövesd 4-0-ra kikapott Zalaegerszegen, az NB II 25. fordulójában. Mindezt az jelenti, hogy a kövesdiek immár 7 ponttal vannak lemaradva a feljutást jelentő második helytől.

Megvan a Mezőkövesd új vezetőedzője

Feltöltve: 2015, március 25 - 18:18

Lucsánszky Tamást nevezte ki vezetőedzőnek az NB II-es csapat élére a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége. A szakemberrel 2015. június 30-ig tartó szerződést kötöttek.

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Lemondott a Szpari klubigazgatója és szakmai tanácsadója

Feltöltve: 2014, október 8 - 16:21

Felajánlotta lemondását Lucsánszky Tamás a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója és Sándor István szakmai tanácsadó. A Szpari tulajdonosa elfogadta távozási szándékukat.

Új felállás a klub irányításában Nyíregyházán

Feltöltve: 2014, június 4 - 19:34

Új felállásban működik a jövőben a Nyíregyháza Spartacus, az eddig vezetőedző, Lucsánszky Tamás lett a csapat klubigazgatója, írja a Nyíregyházi együttes honlapja.

NB II: A Vasasnak megjött az étvágya - a listavezetőt is legyőznék a klub 103. születésnapján

Feltöltve: 2014, március 16 - 13:21

Jól kezdte a tavaszi szezont a Vasas az NB II-ben. Egy békéscsabai döntetlen után hazai pályán 5-0-ra kiütötte a Tatabányát. Szanyó Károly csapata a 19. fordulóban az éllovas Nyíregyháza legyőzésére készül.

Szezon közben erősödhet tovább a Nyíregyháza

Feltöltve: 2013, október 21 - 15:33

Pál András személyében komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező játékos igazolhat hamarosan a második vonal tabelláját vezető Nyíregyháza csapatához. Rajta kívül van esély a korábban Újpesten szerepelt Popovics Bertold szerződtetésére is.

"Mi nem hittünk a pontszerzésben, csak a közönség" - nagy sorozatát gyászolja a Szpari

Feltöltve: 2013, október 13 - 15:10

A Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, Lucsánszky Tamás a Balmazújváros elleni bajnokit (2-4) követően kijelentette, teljesen megérdemelten szakadt meg győzelmi sorozatuk. A tréner kiemelte, úgy érezte, a gyászos első félidőt követően már játékosai sem hittek a pontszerzésben.

"Méltatlan, értékelhetetlen" - lehordta csapatát a Nyíregyháza edzője

Feltöltve: 2013, szeptember 13 - 09:43

Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza mestere elmarasztalta csapatát az első félidőben mutatott hozzáállás miatt a Balmazújváros ellen 3-0-ra elveszített Ligakupa-mérkőzést követően.

"Nem tudják, hogy ez nem a megye egy" - több játékos is büntetést kap Nyíregyházán

Feltöltve: 2013, április 23 - 14:19

Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza vezetőedzője több játékosát is megbünteti a Szeged ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésen látottak miatt. A szakember azt mondta, néhányan nincsenek tisztában azzal, hogy nem a megyei első osztályban szerepelnek.

Az NB I-et célozta meg a Szpari új trénere

Feltöltve: 2013, március 19 - 12:40

A Nyíregyháza újonnan kinevezett edzője, Lucsánszky Tamás számára nagy kihívást jelent új feladata, de nem érzi, hogy nyomás lenne rajta. A tréner az NB I-be vezetné együttesét.

Megvan a Nyíregyháza új edzője

Feltöltve: 2013, március 17 - 19:55

A vasárnap délutáni tárgyaláson hozta meg az NB II-es Nyíregyháza vezetősége a végleges döntést; mely szerint a Spartacus új vezetőedzője a hétfői naptól Lucsánszky Tamás lesz.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel