Costa Rica

Kihagyja a Copa Américát a Real kapusa

Feltöltve: 2016, június 1 - 07:30

Nem vehet részt a magyar idő szerint szombat hajnalban rajtoló labdarúgó Copa Américán Keylor Navas, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid Costa Rica-i kapusa.

Messi a Barca kapusa ellen - megvannak a Copa América csoportjai

Feltöltve: 2016, február 22 - 10:46

Lezajlott a nyári, az Egyesült Államokban megrendezendő centenáriumi Copa América sorsolása, kialakult a négy csoport mezőnye, íme!

Lemondott a verekedő szövetségi kapitány - videó

Feltöltve: 2015, augusztus 13 - 16:31

Lemondott Paulo Wanchope, a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ügynökök figyelték meg a Real Madrid kapusát - lebuktak

Feltöltve: 2014, november 2 - 08:28

Keylor Navas, a Real Madrid kapusa könnyen perre mehet hazája, Costa Rica hatóságai ellen, miután kiderült, hogy 24 ügynök arra használta a rendelkezésére álló eszközöket, hogy minden ok nélkül bizalmas információkat tudjon meg a labdarúgóról és lánytestvéreiről a jól sikerült világbajnokság után.

Elárulták a vb sikeredzőjét: Távozik posztjáról

Feltöltve: 2014, július 25 - 14:48

Távozik posztjáról Jorge Luis Pinto. A Costa Ricát világbajnoki negyeddöntőig vezető trénernek nem sikerült megállapodnia a szerződéshosszabbításról, ráadásul úgy érzi, elárulták közvetlen munkatársai, akik szerinte már régóta szervezkedtek ellene.

Videó: Japán simán vert egy másik vb-csapatot

Feltöltve: 2014, június 3 - 19:00

Japán 3-1-re győzött az ugyancsak a vb-re hangoló Costa Rica ellen, a két csapat tampai (Florida, USA) felkészülési mérkőzésén. A meccs legszebb gólját Shinji Kagawa (Manchester United) szerezte egy remek akció végén.

Videó: Hógolyózni könnyebb volt a vb-selejtezőn, mint focizni

Feltöltve: 2013, március 23 - 17:28

Az Egyesült Államok válogatottja hatalmas havazásban verte 1-0-ra Costa Ricát világbajnoki selejtezőn. Íme, egy kis ízelítő a nem mindennapi körülményekből.

Videó: Ilyen öngólt se sűrűn látni - női kapus hozta össze

Feltöltve: 2012, január 25 - 19:10

Teljes ártalmatlan szituációban sikerült összehoznia egy öngólt a Costa Rica-i női válogatott két tagjának, Marianne Ugaldénak és Julieth Ariasnak a Kanada elleni olimpiai selejtezőn (1-5).

Videó: Villa javította Casillas óriási hülyeségét

Feltöltve: 2011, november 16 - 12:15

A spanyol válogatott 2-2-es döntetlent játszott barátságos mérkőzésen Costa Rica ellen úgy, hogy az utolsó tíz percben állt fel kétgólos hátrányból. A hazaiak első találatát Iker Casillas hatalmas bakija előzte meg.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel