Mixu Paatelainen

Kirúgták: Magyar zakóban távozik a finn kapitány

Feltöltve: 2015, június 14 - 23:12

Menesztette a finn szövetség Mixu Paatelainen szövetségi kapitányt, miután csapata a magyar válogatott elleni szombati vereségével messzire került a továbbjutástól az Európa-bajnoki selejtezők F-csoportjában.

A vereség ellenére nem mond le a finnek kapitánya

Feltöltve: 2015, június 14 - 13:34

A finn válogatott Stieber Zoltán góljának köszönhetően 1-0-ra kikapott a magyaroktól, ezzel pedig minden bizonnyal nem lesz ott a jövő évi Európa-bajnokságon. Mixu Paatelainen kapitány távozását a finnországi közvélemény egyöntetűen követeli, ennek ellenére az edző úgy fogalmazott, nem fog lemondani, és tovább folytatja a munkát a nemzeti csapat élén.

A finn kapitány a magyar válogatottról: Minden meccsükön ugyanazt játsszák

Feltöltve: 2015, június 12 - 21:22

Bátor játékot ígér Mixu Paatelainen, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki kijelentette, nekiesnek a magyar csapatnak a szombati Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar válogatott buktathatja meg a finnek kapitányát

Feltöltve: 2015, június 11 - 09:30

A szombati Finnország-Magyarország Eb-selejtező mérkőzés lehet az utolsó, amelyen Mixu Paatelainen irányítja a finn válogatottat. Egy finn lap úgy fogalmaz, amennyiben az északi válogatott nem győzi le Dárdai Pál csapatát, az edző távozhat a posztjáról, mivel ebben az esetben Finnország szinte minden esélyét elveszíti arra, hogy ott legyen a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon, ráadásul a szurkolók többsége is a tréner menesztését követeli.

A finnek terve: Szlovákiában született kapussal nulláznak le minket

Feltöltve: 2014, november 14 - 11:32

Mint az csütörtökön, a finn szövetségi kapitány budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott, Európa-bajnoki selejtezős riválisunk cserét kénytelen végrehajtani az egyik legfontosabb poszton, miután az eddigi kezdőkapus, Niki Mäenpää is azon játékosok között van, akik influenzás megbetegedésük miatt nem tudnak majd pályára lépni pénteken este (20:45) a Groupama Arénában. A némiképp váratlan lehetőséghez jutó, pozsonyi születésű Lukas Hradecký két éve nem védett ugyan válogatott tétmeccsen, de elismert hálóőrnek számít, akitől Mixu Paatelainen szövetségi kapitány azt várja, hogy kapott gól nélkül hozza le a Magyarország elleni selejtezőt.

Influenzajárvánnyal küzd az ellenfél a magyar-finn előtt

Feltöltve: 2014, november 13 - 19:16

Influenzajárvány nehezíti a finn csapat felkészülését a mieink elleni, pénteki Eb-selejtező előtt. A legnagyobb név, a CSZKA Moszkvában szereplő Roman Eremenko is lázas volt, de már jobban van, így jelen állás szerint pályára léphet. Kapusposzton változtatni kényszerülnek az északiak, akiknek trénere fizikálisan erős és jól védekező magyar együttesre számít.

"A magyarok nagyok és erősek" - a Dárdai-Pintér csere nem zavarja a finn kapitányt

Feltöltve: 2014, november 7 - 17:03

Nem vár forradalmi változást a magyar válogatottnál a Pintér-Dárdai cserétől a finn szövetségi kapitány, Mixu Paatelainen, aki ebben az évben egyszer már győzni tudott nálunk. A mieinkhez hasonlóan négy ponttal álló északiak trénere a két csapat jövő pénteki Eb-selejtezője előtt elárulta, miben vár javulást csapatától a Románia elleni, vesztes meccshez képest, és arról is beszélt, mire kell majd figyelniük játékosainak a magyar nemzeti csapat kapcsán, elsősorban a fizikai fölényünket hangsúlyozta ki a finn szakember.

Kirúghatják a magyar meccs előtt a finn szövetségi kapitányt

Feltöltve: 2014, október 16 - 10:43

Sajtóhírek szerint megingott Mixu Paatelainen finn szövetségi kapitány alatt a válogatott kispadja, miután a magyar válogatott következő, novemberi Eb-selejtezős ellenfele kikapott hazai pályán Romániától, és elképzelhető, hogy Budapesten már új tréner vezeti az északiak csapatát, de az sem kizárt, hogy a jelenlegi kapitány segítői veszik át az irányítást. Paatelainen csak nevetett a menesztését firtató kérdéseken.

Pintér személye koromsötétben tartja a finneket - megvan az ellenfél kezdője

Feltöltve: 2014, március 5 - 09:55

Pintér Attila az utolsó pillanatig kivár, a finn kapitány ellenben már felfedte a lapjait, és kihirdette kezdőcsapatát az esti, mieink elleni felkészülési mérkőzésre. Az együttesben nagy meglepetés nincsen. A vendégek egyik labdarúgója közben elmondta, fogalmuk sincsen, mire számítsanak Magyarország nemzeti csapatától, mégpedig az új szakvezetés miatt.

Jobb a magyar válogatott a románnál a finn kapitány szerint

Feltöltve: 2014, március 4 - 15:24

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya a görög mögött a magyar csapatot tartja az Európa-bajnoki selejtezőcsoport második legerősebb együttesének. A csapatkapitány Niklas Moisander egy döntetlennel is elégedett lenne Győrben.

Piturca: Egy szinten vagyunk a magyarokkal - a finnek a románoktól tartanak

Feltöltve: 2014, február 23 - 15:49

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya reálisan értékelte a 2016-os Eb-selejtezők sorsolását. A szakember szerint nem érdemtelenül kerültünk a második kalapba, és úgy gondolja, egy szinten vannak velünk. Kostas Katsouranis, a görög válogatott csapatkapitánya elégedett a sorsolással és biztos a kijutásban, mivel a csoportban nincs igazán nagy név. Mixu Paatelainen, a finnek szövetségi kapitánya szerencséről beszélt és arról, hogy különösen a romániai meccsük lesz nehéz. Vélemények.

Ellenünk elég lesz a svéd-meccs játéka a finn kapitány szerint

Feltöltve: 2011, október 8 - 15:36

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya szerint ha fiai úgy játszanak kedden, a Puskás-stadionban, ahogyan azt a svédek ellen tették, az biztosan az eredményen is meglátszik majd a mieink elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A tréner a helyzetkihasználás miatt bosszankodott.

A finnek tőlünk tartanak, a svédeket vérben forgó szemekkel várják

Feltöltve: 2011, október 2 - 12:06

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya rendkívül veszélyes együttesként jellemezte a magyar nemzeti csapatot, és azt is leszögezte, mindent megtesznek, hogy keresztbe tegyenek a svédeknek pénteken.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel