Kulcsár Katalin

Nincs újabb háromszoros magyar BL-győztes - magyar bíró vezette a döntőt

Feltöltve: 2016, május 26 - 20:53

Nem jött össze a magyar Jakabfi Zsanettnek és a német Wolfsburgnak a harmadik BL-győzelem, nem úgy a Lyonnak, amely büntetőkkel megnyerte a csütörtöki, olaszországi finálét. Amelyet a szintén magyar Kulcsár Katalin vezetett, összességében remekül. A németek a hajrában egyenlítettek és válaszoltak a francia gárda korai vezető góljára, de a 11-eseket a Lyon bírta jobban. Az 59 perc után lecserélt Jakabfi így nem érte utol Puskás Ferencet a magyar örökranglistán.

"Az NB I elérése lehetetlen egy női játékvezető számára" - állítja a BL-döntő bírója

Feltöltve: 2016, május 14 - 12:20

Nagy megtiszteltetés érte Kulcsár Katalint. Amióta a nőknél Bajnokok Ligájának hívják a legrangosabb kupasorozatot, ő az első magyar játékvezető, aki megkapta a finálét. Május 26-án ugyanis Kulcsár vezeti a Wolfsburg-Lyon döntőt. A legmagasabban jegyzett hazai női játékvezetőnk elmondta: miként készül a fináléra, mennyiben változott itthon a női bírók megítélése az elmúlt években, és szót ejtett arról is, miért vezetett eddig csak egy férfi NB I-es mérkőzést. Interjú. (Fotó: focibiro.hu)

Siker: Magyar bíró vezeti a női BL-döntőt

Feltöltve: 2016, május 10 - 20:43

Kulcsár Katalin lesz a játékvezetője a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének, amelyben a Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató német VfL Wolfsburg ellenfele a francia Olympique Lyon lesz.

Videó: Elsírta magát a vb-meccsen a játékos a magyar bíró piros lapjától

Feltöltve: 2015, június 9 - 11:27

Kamerun a magyar Kulcsár Katalin játékvezetése mellett verte 6-0-ra Ecuadort a női világbajnokságon. A sípmester három büntetőt ítélt meg az afrikaiaknak, emellett kiállította a másik oldalról Ligia Moreirát, aki megkönnyezte a piros lapot. Nézd meg az utóbbi jelenetet és az összefoglalót!

Világbajnokságon vezet a magyar női bíró

Feltöltve: 2015, május 19 - 16:15

Hamarosan az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig elterülő országba utazik Kulcsár Katalin: a FIFA-játékvezető tagja a június 6-tól július 5-ig tartó kanadai női labdarúgó világbajnokság keretének.

Kassai és Vad II együtt tesztelt Portugáliában

Feltöltve: 2014, február 6 - 10:32

Az idén immár huszonkettedszer rendezett téli kurzust a legjobb európai játékvezetőknek az Európai Labdarúgó Szövetség a napokban. A lisszaboni konferencián Kassai Viktor és Vad II István, valamint Gaál Gyöngyi és Kulcsár Katalin képviselték Magyarországot. Tavaly szintén ők reprezentáltak: a római összetartás mérföldkőnek számított az UEFA életében, hiszen első alkalommal tartották közösen a kontinens legjobb férfi és női játékvezetőinek a szellemi és a fizikai felkészítését.

Kassaiék az NB I nagy változására is készültek Rómában

Feltöltve: 2013, február 4 - 18:34

Korábban soha nem tapasztalt létszámban vehettek részt magyar élbírók az UEFA római összetartásán és elitképzésén, hiszen Kassai Viktor és Vad II István mellett Gaál Gyöngyi és Kulcsár Katalin is meghívást kapott – írja az mlsz.hu. Kassai és Vad II hamarosan az Európa Ligában kap feladatot.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel