Göteborg

ETO: Rudolfot eltiltotta az UEFA, két meccset kell kihagynia

Feltöltve: 2014, augusztus 23 - 10:31

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében a Győri ETO támadója, Rudolf Gergely két nemzetközi találkozó erejéig szóló eltiltást kapott, amiért a Göteborg elleni, idegenbeli EL-selejtező mérkőzésen kiállították a magyar játékost.

Horváth Ferenc: "Ez volt a minimum"; a svédek csak egyre figyeltek

Feltöltve: 2014, július 25 - 10:33

Horváth Ferenc szerint az ETO a minimális célt érte el azzal, hogy idegenben 1-0-ra megverte a svéd Göteborgot. A párharcot 3-1-es összesítéssel abszolváló északiak edzője ugyanakkor arról beszélt, a lényegi kérdések az első meccsen eldőltek.

Rudolf kiállítása után nyert az ETO Svédországban

Feltöltve: 2014, július 24 - 20:50

Emelt fővel búcsúzott a Győri ETO a nemzetközi porondtól. A Rába-partiak 1-0-s győzelmet arattak a svéd Göteborg otthonában, de 3-1-es összesítéssel így is alulmaradtak a párharcban. Rudolf Gergely a második félidő közepén a kiállítás sorsára jutott, Nemanja Andric ezt követően lőtte a magyar együttes találatát.

Élő: A Diósgyőr, az ETO és a Fradi európai kupameccse

Feltöltve: 2014, július 17 - 19:28

Csütörtökön este három magyar klub, a Diósgyőr, a Ferencváros és a Győri ETO is pályára lép az Európa Liga második selejtezőkörében. A DVTK Bulgáriában, a Fradi Horvátországban, az ETO pedig hazai pályán, a svéd Göteborggal meccsel, több-kevesebb győzelmi eséllyel. A csakfoci.hu mindhárom mérkőzést élőben követi majd végig, szurkoljatok velünk a magyar csapatoknak!

A svédek dán csodafegyvere: "Állítólag az ETO ugyanolyan jó, mint mi"

Feltöltve: 2014, július 17 - 09:07

Kitüntetett figyelmet kapott a svéd sajtóban és várhatóan a Győri ETO védőinek is figyelnie kell majd az IFK Göteborg dán támadójára, a bajnokságban 10 meccsen 9 gólnál járó Lasse Vibe-re, a két csapat csütörtöki Európa Liga-selejtezőjén. A gólerős játékos elmondása szerint soha nem látta még a győrieket játszani, de azt hallotta, hogy ugyanazt a szintet képviseli a magyar klub, mint saját csapata. A svédek szerint egyébként a dán lesz az egyszem vendégcsatár majd Győrben, míg Horváth Ferenc a jelek szerint három támadóval küldi majd pályára csapatát.

"Egy jó bűvész nem fedi fel a trükkjeit" - az erő és a kreativitás csatája várható Győrben

Feltöltve: 2014, július 16 - 16:09

Az IFK Göteborg sportigazgatója, Mats Gren kiélezett mérkőzésekre számít a Győri ETO ellen az Európa Ligában, bár nem nagyon tudja belőni, milyen lehet a magyar bajnokság színvonala, ahol a zöld-fehérek a második helyen végeztek. Horváth Ferenc amondó, hogy két teljesen más stílusú együttes csap majd össze: náluk több a kreatív labdarúgó, az északiak ellenben bivalyerősek.

Elmaradt a meglepetés: a Göteborg vár az ETO-ra az Európa Ligában

Feltöltve: 2014, július 10 - 21:01

A Göteborg lesz a Győri ETO ellenfele az Európa Liga második selejtezőkörében.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel