Michel Platini

Eldőlt: Platini hivatalosan is távozik az UEFA éléről

Feltöltve: 2016, május 18 - 21:09

Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerdán bejelentette, hogy a szervezet szeptemberi kongresszusán hivatalosan is lemond.

Itt a vége: Már nem Platini az UEFA elnöke

Feltöltve: 2016, május 9 - 14:08

Lemondott az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki posztjáról Michel Platini.

Beszóltak Platininek: "Elgondolkodhatna a lemondáson"

Feltöltve: 2016, március 3 - 08:00

A labdarúgással összefüggő tevékenységektől hat évre eltiltott Michel Platininek le kellene mondania az európai szövetségnél (UEFA) betöltött elnöki posztjáról – sugalmazza Rainer Rauball, a német szövetség megbízott vezetője.

Platini nem adja fel a harcot - itt az újabb lépése

Feltöltve: 2016, március 2 - 14:10

A Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult eltiltása miatt Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.

Az oroszok tesznek az eltiltásra: Platinivel és Blatterrel rendeznek vb-t

Feltöltve: 2016, február 8 - 22:02

Az orosz sportminiszter szerint minden eseményen legálisan részt vehetnek, mivel fellebbeztek az eltiltás ellen - írja az MTI.

Életre szóló eltiltás várhat Blatterre és Platinire

Feltöltve: 2016, január 13 - 08:30

Az egyformán nyolc évre eltiltott Joseph Blatter és Michel Platini büntetésének súlyosbításáért fellebbez a FIFA etikai bizottságának vizsgálati kamarája.

Blatter és Platini az utolsó szalmaszálba kapaszkodik

Feltöltve: 2016, január 10 - 08:30

Az egyformán nyolc évre felfüggesztett Michel Platini és Joseph Blatter megkapta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség döntését tartalmazó dokumentumokat, és hétfőn mindketten benyújthatják fellebbezésüket.

Eldőlt: Platini biztosan nem lesz a FIFA elnöke

Feltöltve: 2016, január 7 - 22:04

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felfüggesztett elnöke, Michel Platini korábbi szándékával ellentétben mégsem indul a nemzetközi szövetség (FIFA) februári elnökválasztásán.

FIFA: Platini tilosban járt - nemet mondott az eltiltásra

Feltöltve: 2015, december 30 - 16:36

Vizsgálatot indít a FIFA az Európai Labdarúgó Szövetség eltiltott elnöke, Michel Platini ellen, amiért részt vett egy dubaji díjátadó gálán.

FIFA: Platini még nem fellebbezhet az eltiltása ellen

Feltöltve: 2015, december 23 - 08:30

Egyelőre nem fellebbezhet a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) nyolcéves eltiltása ellen az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini.

Lefejezett foci: Blattert és Platinit 8 évre eltiltották!

Feltöltve: 2015, december 21 - 11:09

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága hétfőn 8 évre eltiltotta minden, a futballal kapcsolatos tevékenységtől Sepp Blattert, a szervezet felfüggesztett és távozóban lévő, svájci elnökét, illetve az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia vezérét, a korábbi háromszoros Aranylabdás Michel Platinit is.

FIFA: Platini bojkottál, nem megy el a meghallgatására

Feltöltve: 2015, december 17 - 08:30

Az eltiltott Michel Platini nem vesz részt a meghallgatásán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága előtt.

UEFA: Budapesten dönthetnek Platini utódjáról

Feltöltve: 2015, december 13 - 08:40

A korábban tervezett március 23-a helyett május 3-án rendezik Budapesten az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) éves kongresszusát.

Platini az Eb-sorsolásra sem teheti be a lábát

Feltöltve: 2015, december 11 - 19:36

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) pénteken elutasította Michel Platini fellebbezését, ezzel fenntartotta eltiltását.

Platinit és Blattert is megbüntetné a FIFA

Feltöltve: 2015, november 22 - 13:05

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség etikai bizottsága szankciókat kér Joseph Blatter FIFA-elnök és Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke ellen.

Elutasították Blatter és Platini fellebbezését is

Feltöltve: 2015, november 19 - 08:00

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága szerdán elutasította Joseph Blatter elnök és Michel Platini alelnök, egyben elnökjelölt beadványát, így érvényben marad 90 napos felfüggesztésük.

Platini nincs a FIFA-elnökjelöltek között

Feltöltve: 2015, november 13 - 08:30

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség ad hoc választási bizottsága nem fogadta el a libériai Musa Bility jelentkezését a február 26-i elnökválasztásra, így a posztért jelen állás szerint öten szállnak harcba. Michel Platini pályázatával nem foglalkozott a testület.

A lebukott Platini: Én vagyok a legalkalmasabb FIFA-elnöknek

Feltöltve: 2015, október 29 - 14:12

Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetője 90 napos felfüggesztése ellenére úgy véli: a jelöltek közül ő a legalkalmasabb arra, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke legyen.

Blatter döbbenetes vallomása: előre odaígérték a vb-t az oroszoknak, de az USA-nak is

Feltöltve: 2015, október 28 - 15:51

A FIFA korrupciós botrányba keveredett, és jelenleg felfüggesztett elnöke, Sepp Blatter elmondta, már azelőtt odaígérték Oroszországnak a 2018-as világbajnokság rendezési jogát, mielőtt arról szavaztak volna a szövetségen belül. Kiemelte, hogy az egész balhé azért pattant ki, mert USA végül mégsem kapta meg a 2022-es vb-t.

Platini: "Szégyenletes, hogy így besároztak"

Feltöltve: 2015, október 21 - 07:00

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini a 90 napos felfüggesztése ellenére kitart amellett, hogy harcba száll a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöki tisztségéért.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel