Joseph Blatter

Fejlemény a FIFA-botrányban

Feltöltve: 2016, május 7 - 06:33

A paraguayi hatóságok tízezer dokumentumot adtak át a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) körül tavaly májusban kirobbant korrupciós botrányt vizsgáló amerikai nyomozóknak.

FIFA: Az elnökválasztás elhalasztása ellen érvelt a korábbi jelölt

Feltöltve: 2015, október 15 - 07:00

A májusi elnökválasztáson Joseph Blatter egyetlen ellenfeleként induló, de a második forduló előtt visszalépő jordán herceg azt nyilatkozta: a FIFA végrehajtó bizottságának tekintélyét tovább rombolná, ha a jövő keddi rendkívüli ülésen elhalasztanák a februárra kiírt szavazást.

FIFA: Blatter nem indul az elnökválasztáson - maga jelentette be

Feltöltve: 2015, július 21 - 06:28

A FIFA első embere, Sepp Blatter saját maga jelentette be, hogy nem indul a jövő év eleji elnökválasztáson.

Blatter érzi a vesztét - sztárügyvédeket gyűjt maga köré

Feltöltve: 2015, június 20 - 17:38

Lapértesülések szerint sztárügyvédeket gyűjtött maga mellé Joseph Blatter, a FIFA elnöke, mert attól tart, hogy a nemzetközi szervezet kapcsán indított vizsgálatok őt is elérik.

FIFA: Blatter 4 milliárdos végkielégítést kap egy lap szerint

Feltöltve: 2015, június 8 - 15:14

Brit lapértesülések szerint Joseph Blatter elnöki székből való távozása sem lesz olcsó mulatság a FIFA-nak. A The Sun azt írja, hogy a svájci sportdiplomata 13 millió eurót, azaz átszámítva nagyjából 4 milliárd forintot vesz fel majd végkielégítésként.

Szorul a hurok Blatter nyakán: "Féltem az életemet"

Feltöltve: 2015, június 5 - 07:30

Kezd szorulni a hurok Joseph Blatter nyaka körül. A legújabb FIFA-botrányban pénzmosással és korrupcióval megvádolt egykori alelnök, Jack Warner állítása szerint terhelő bizonyítékokkal rendelkezik a svájci sportdiplomatára nézve.

Az FBI állhat Blatter lemondásának hátterében

Feltöltve: 2015, június 3 - 10:37

A nemzetközi futballtársadalom egy jelentős része egy emberként sóhajtott fel Joseph Blatter lemondása után. Ugyanakkor az angol szövetség első embere például reálisan látja a dolgokat, és úgy véli, valaminek történnie kellett a háttérben. Az amerikai média arról adott hírt, hogy az FBI nyomozása már a leköszönő elnököt is elérte.

Putyin megsimogatta az agyonkritizált Blattert

Feltöltve: 2015, május 31 - 07:00

Ismételt elnökké választását követően rengeteg kritikát kapott Sepp Blatter, a FIFA első embere, de azért a svájcinak támogatói is akadnak. Vlagyimir Putyin orosz elnök például úgy érzi, hogy ő a megfelelő ember a szervezet vezetésére.

A "korrupcióellenes" Blatter lett újra a FIFA elnöke

Feltöltve: 2015, május 29 - 19:47

Újabb négy évre Joseph Blatter lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, mivel kihívója, Ali bin al-Husszein jordán herceg a választás második fordulója előtt visszalépett a szervezet Zürichben zajló 65. kongresszusán.

Blatter megszólalt: "Nincs helye korrupt embereknek a FIFA-nál"

Feltöltve: 2015, május 28 - 19:32

Megszólalt Joseph Blatter, a FIFA elnöke a napokban kirobbant botrány kapcsán. Azt mondta, hogy szerinte a korruptak kisebbségben vannak a szervezeten belül, és minél előbb felelősségre kell vonni őket, mert besározzák a tiszta tagokat is.

Platini lemondásra szólította fel Blattert

Feltöltve: 2015, május 28 - 17:44

A napokban kirobbant botrány hatására Michel Platini lemondásra szólította fel egy személyes találkozón Sepp Blattert, a FIFA elnökét, ő azonban nem hajlandó meglépni ezt. Minderről Wolfgang Niersbach, a német szövetség első embere számolt be.

Putyin nekiment az USA-nak a FIFA-botrány miatt

Feltöltve: 2015, május 28 - 15:36

Vlagyimir Putyin is szót emelt a legújabb FIFA-botránnyal kapcsolatban. Az orosz elnök leszögezte, nem érti, miért vizsgálódnak az ügyben az amerikaiak, hiszen nekik semmi közük az egészhez.

Blatter a vb felhígításával gyűjti a szavazatokat

Feltöltve: 2015, április 16 - 20:37

Joseph Blatter semmitől sem riad vissza, hogy megőrizze a FIFA elnöki székét. A május 29-i voksolás előtt a svájci sportdiplomata most a Karib-térségben turnézik, és egyből be is ígért az ottaniaknak plusz egy biztos helyet a világbajnokság mezőnyében.

Maradona beleszállt Blatterbe

Feltöltve: 2015, április 12 - 07:58

Az Ali bin Al-Hussein jordán herceg stábját erősítő Diego Maradona szerint Joseph Blatter retteg attól, hogy elveszíti a FIFA elnöki székét, mégpedig azért, mert ezúttal nem vehet szavazatokat, ahogyan korábban tette. Az argentin egyéb "dicséretekkel" is megtoldotta mondandóját.

A FIFA elnöke is részvétét fejezte ki a Grosics családnak

Feltöltve: 2014, június 19 - 16:38

Grosics Gyula halála kapcsán számos sportvezető nyilvánította ki részvétét levélben a családnak, a magyar futballtársadalomnak és a magyar szövetségnek (MLSZ), köztük Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke is.

"Korrupt, tolvaj, zsaroló" - Romario vérig sértette a FIFA fejeseit

Feltöltve: 2014, március 14 - 07:58

Sértő megjegyzéseket tett Romario, a brazil labdarúgás legendája a FIFA két vezetőjére. A korábbi kiváló csatár Joseph Blatter elnököt tolvajnak és korruptnak, Jerome Valcke főtitkárt pedig zsarolónak nevezte.

Blatter bátor: "A valaha volt legjobb vb lesz Brazíliában"

Feltöltve: 2014, január 11 - 08:28

Sepp Blatter szerint a valaha volt legjobb világbajnokságot rendezik majd a nyáron Brazíliában, a FIFA elnöke abban is biztos, hogy időben elkészül minden stadion.

Levélben gratulált a FIFA elnöke az NB I újoncának

Feltöltve: 2013, május 30 - 09:42

Levélben méltatta az NB I-es szereplés jogát kiharcoló Puskás Akadémia FC teljesítményét Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.

Blatter: Kizárás, pontlevonás rasszista viselkedésért

Feltöltve: 2013, január 25 - 07:28

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint a rasszista szurkolói megnyilvánulásokat az adott csapat kizárásával kellene büntetni.

Világszínvonalú magyar válogatottat kívánt Orbán Viktornak a FIFA elnöke

Feltöltve: 2012, június 4 - 12:33

Köszönő levelet írt Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke Orbán Viktornak azért, hogy a magyar miniszterelnök hozzájárult a szervezet májusi, Budapesten rendezett kongresszusának sikeréhez.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel