Kuttor Attila

Velük célozhatja meg az NB I-et a Mezőkövesd - a jelöltek

Feltöltve: 2015, december 2 - 11:22

Lezárult az NB II-es bajnokság őszi idénye, a feljutásra vágyó Mezőkövesd egyik legfontosabb feladata pedig az lesz, hogy megtalálja azt a vezetőedzőt, akivel feljebb tud kapaszkodni a csapat a tabellán. Úgy tudjuk, leginkább két fiatal szakemberben gondolkodnak a kövesdieknél.

Bejelentették: Mészöly Géza lesz a Haladás edzője

Feltöltve: 2015, május 5 - 22:20

A hátralévő négy bajnokin Mészöly Géza irányítja a Szombathelyi Swietelsky-Haladást – jelentette be a szombathelyi klub kedden késő este. Hivatalos kinevezéséhez még egy taggyűlési határozat kell.

Haladás: Kuttor belebukhat Halmosiék ügyébe, Mészöly érkezhet - sajtóhír

Feltöltve: 2015, május 5 - 20:45

Sajtóhírek szerint máris véget érhet Kuttor Attila vezetőedzői megbízatása a Haladásnál, a korábbi válogatott védő és a vezetőség ugyanis nem értett egyet abban az ügyben, amelynek során három alapember is kikerült a szombathelyiek első keretéből. A Rangadó szerint Mészöly Géza válthatja a trénert.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

A Loki elhalasztaná a Vidi ünneplését, Artnert nem zavarja meg a Haladás - edzőik

Feltöltve: 2015, május 2 - 11:40

Már a hétvégén bajnok lehet a Videoton, amennyiben legyőzi a Debrecent, és a Fradi botlik vasárnap a Pécs ellen, ezt azonban Kondás Elemér csapata szeretné megakadályozni. Bekő Balázs egy olyan MTK-ra számít, amely játssza a futballt, míg Benczés Miklós és Mátyus János is a három pontot célozza meg. Vitelki szerint a Diósgyőrnek mentálisan kell erősnek lennie, Artnert pedig nem zavarja meg, hogy korábbi csapata, a Haladás ellen kell helyt állnia. Edzői nyilatkozatok.

NB I: Vezetőedző nélkül játszik a Haladás a sorsdöntő meccsen

Feltöltve: 2015, április 24 - 15:41

Kuttor Attila szombaton edzőként, és nem vezetőedzőként ül a kispadon a Lombard Pápa elleni presztízsmeccsen, miután a kinevezéséhez létfontosságú papírok nem érkeztek meg a cégbíróságról – számolt be a hivatalos honlap.

Visszahívták a Szentes által kirúgott edzőt

Feltöltve: 2015, április 24 - 10:05

Ismét Jakab Csaba készíti fel a Haladás kapusait. A kapusedzőt Szentes Lázár küldte el télen.

Horváth Ferenc nemet mondott a Haladásnak - Kuttor irányít

Feltöltve: 2015, április 21 - 10:48

A Haladás hivatalos honlapján jelentette be, hogy ideiglenesen Kuttor Attila irányítja a kiesés ellen küzdő gárda edzéseit. A hosszabb távra szóló megoldás keresése gőzerővel zajlik, Horváth Ferencet viszont ki lehet húzni az esélyesek közül, mivel nem vállalta a feladatot.

Mindenki mást súg Egervárinak: Maradjon Korcsmár, jöjjön Vanczák, el a kezekkel Vargától!

Feltöltve: 2011, szeptember 6 - 08:53

Egervári Sándornak váratlanul kellemes gondjai akadtak: a magyar szövetségi kapitány Moldovában már számíthat a védelem két alapemberének tekintett Juhász Rolandra és Vanczák Vilmosra, és bár Lipták Zoltán nem lehet ott kisinyovi Eb-selejtezőn, Korcsmár Zsolt, valamint a középpályásból lett szélsőhátvédek, Varga József és Laczkó Zsolt bevetése előtt sincs akadály. Öt játékos, négy kezdőposztra, azaz a versenyhelyzet fokozódik a svédek legyőzése után. Hogyan állítsa össze a védelmet a kapitány? Ki lehet a legjobb megoldás középső vagy szélső hátvédként? Mennyit számíthat az ellenfél játéksítlusa a választásnál? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a pepsifoci.hu szakértői, Aczél Zoltán, Kuttor Attila és Várhidi Péter segítségével.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel