film

Kulisszatitkok is kiderülnek a válogatottról szóló filmből

Feltöltve: 2016, június 1 - 13:32

Egy nappal a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtja előtt, jövő csütörtökön mutatják be a TV2-n a Magyar csapat - "még 50 perc" című dokumentumfilmet, amely a magyar válogatott kijutását dolgozza fel.

Messiék is megnézhetik a "Magyarok a Barcáért" című filmet

Feltöltve: 2016, március 6 - 12:01

Barcelonában is bemutatják hétfőn a "Magyarok a Barcáért" című dokumentumfilmet, amely a katalán klub három magyar legendás futballistájának, Kubala Lászlónak, Czibor Zoltánnak és Kocsis Sándornak a történetét dolgozza fel.

A TV-ben is látható lesz a Vidi '85-ös legendáiról szóló film

Feltöltve: 2016, február 25 - 16:52

Az utolsó magyar kupadöntő című filmet február 26-án és 27-én a Duna World-ön, március 3-án és 5-én pedig a MOM Cinema City termeiben nézhetik meg.

A nap fotója: Betyár ruhában a Fradi BL-kapusa - film készült a derbiről

Feltöltve: 2015, december 10 - 10:28

Különleges dokumentumfilmmel jelentkezik december 11-én a SportKlub. A csatorna műsorára tűzi a "Ha megőrül a város" című sorozat budapesti epizódját, amely a Ferencváros – Újpest derbit és annak hátterét mutatja be.

Tavasszal jön a film a válogatottról - csak Pintér tiltotta meg a forgatást

Feltöltve: 2015, november 22 - 15:23

Dokumentumfilm készül a magyar labdarúgó-válogatott sikeréről, az útról, amely Norvégia legyőzése után Franciaországba vezetett. Az anyag az elmúlt öt év kulisszatitkaiba kalauzolja a nézőt.

Barcelonában is bemutatják a Magyarok a Barcáért filmet

Feltöltve: 2014, december 14 - 12:39

Az FC Barcelona labdarúgóklub vezetősége elkötelezett amellett, hogy a Magyarok a Barcáért című magyar filmet a jövő tavasszal bemutassák Barcelonában.

Mozikban a Barca magyar klasszisairól szóló film

Feltöltve: 2014, május 21 - 16:49

Jövő hét csütörtöktől országosan az art mozikban lesz látható Kocsis Tibor alkotása, a Magyarok a Barcáért című film, amely a katalán sztárcsapat történetében jelentős szerepet betöltött magyar futballistákat mutatja be.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel