Puskás-Suzuki Kupa

Idén is lesz Puskás-Suzuki Kupa - a felcsútiak a Reallal játszanak

Feltöltve: 2015, március 26 - 14:10

Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Magyar Suzuki Zrt. a Puskás–Suzuki Kupa U17-es nemzetközi ifjúsági labdarúgótornát április 2–6. között Felcsúton. A Magyar Suzuki a 2008-as indulás óta támogatja az eseményt, amelynek idén először teljes egészében a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ad otthont.

A Real Madrid is jön Puskás-Suzuki Kupára - az idei résztvevők

Feltöltve: 2014, március 7 - 18:27

Kialakult a hagyományos, húsvéti Puskás Suzuki Kupa U17-es labdarúgótorna hatcsapatos mezőnye, amelyben újoncként a horvát Dinamo Zagreb is szerepel.

A Real Madrid nyerte a Puskás-Suzuki Kupát, 3. a Honvéd

Feltöltve: 2013, április 1 - 18:51

A spanyol Real Madrid fiataljai nyerték az idei Puskás-Suzuki Kupát. A hispán sztárcsapat korosztályos együttese a szokásos húsvéti torna döntőjében a görög Panthinaikosszal találkozott, és 2-0-s félidő után ugyanilyen arányban győzött.

Real Madrid-Panathinaikosz döntő a Puskás-Suzuki Kupán

Feltöltve: 2013, március 31 - 22:47

A spanyol Real Madrid és a görög Panathinaikosz játssza egymással a Puskás Suzuki Kupa döntőjét. A rendező csapata bár ugyanannyi ponttal és gólkülönbséggel végzett, mint a Real, a szombati 11-esek a spanyoloknak kedveztek, így a mai 1-0 az ő számukra volt kedvező. A torna történetében először két külföldi csapat játssza majd a döntőt hétfőn.

A címvédő Honvéd is győzelemmel kezdett a Puskás-Suzuki Kupán

Feltöltve: 2013, március 29 - 22:36

Az ausztrál Melbourne együttesét verte a Honvéd a Puskás-Suzuki Kupa első napjának második találkozóján.

A Videoton-Puskás Akadémia legyőzte Hagiékat

Feltöltve: 2013, március 29 - 18:26

A Videoton-Puskás Akadémia 1-0-ra verte a Hagi Akadémiát a Puskás-Suzuki-kupa nyitómeccsén.

Nyilasi: Kérdés, 2-3 év múlva mi lenne az eredmény

Feltöltve: 2012, április 16 - 22:26

U17-es csapataink jó szereplése a különböző tornákon bizakodásra adhat okot a magyar labdarúgás jövőjével kapcsolatosan, az utánpótlásban dolgozó szakemberek szerint valós reményekre jogosít fel a tizenhét évesek jó szereplése.

Orbán: 30 ezer gyerek kell egy klasszishoz

Feltöltve: 2012, április 9 - 21:04

A kettős magyar sikerrel véget ért idei Puskás-Suzuki Kupa tanulsága az, hogy a magyar utánpótlás-csapatok jól állják a sarat akár görög vagy spanyol riválisaikkal szemben is - összegzett Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója a Sport TV kamerái előtt. A miniszterelnök hozzátette, örömteli, hogy az akadémiák jó játékosokat tudnak nevelni, a tömegesítés terén azonban még bőven akadnak fiatalok.

11-esekkel dőlt el a bronz sorsa a Puskás-Suzuki Kupán

Feltöltve: 2012, április 9 - 16:48

Büntetőkkel dőlt el a bronzérem sorsa a 2012-es Puskás-Suzuki Kupán. A Panathinaikosz veszélyesebben futballozott az Austria Wiennél a rendes játékidőben, 0-0 után azonban az osztrákok bírták jobban idegekkel a büntetőpárbajt.

Puskás-Suzuki Kupa: Döntős a címvédő Honvéd

Feltöltve: 2012, április 7 - 20:21

A címvédő Honvéd a román Hagi Academia pénteki legyőzését követően szombaton rendkívül magabiztosan, 5-1-re nyert az Austria Wien ellen, ezzel elsőként bejutott az elődöntőbe a 17 éven aluliak számára kiírt Puskás- Suzuki Kupa labdarúgótornán, Felcsúton.

Puskás-Suzuki Kupa: Videoton és Honvéd győzelem a nyitónapon

Feltöltve: 2012, április 6 - 18:36

Pénteken magyar győzelmekkel megkezdődött az ötödik Puskás-Suzuki Kupa utánpótlástorna, a nyitómérkőzésen a Budapest Honvéd a Hagi Akadémiát győzte le, míg a Videoton Puskás Akadémia a Panathinaikost.

A nap fotója: Sousa Barcelona-Real Madrid találkozón vett részt

Feltöltve: 2012, április 6 - 17:12

A Videoton vezetőedzője, Paulo Sousa és segítője, Milan Joan Carrillo, valamint a Puskás-Suzuki Kupán részt vevő Real Madrid támadó középpályása, Miguel Munoz Mora a torna megnyitó vacsoráján találkoztak. Utóbbi (művésznevén Miki) édesapja a Barcelonában született, így ízig-vérig katalán Vidi-másodedző feleségének a testvére.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel