Horváth Károly

NB II: Edzőváltás a gyengélkedő Siófoknál

Feltöltve: 2014, november 6 - 22:39

Edzőt váltott a Merkantil Bank Ligában 15. helyen álló FGSZ Siófok együttese. Horváth Károly a jövőben "csupán" ügyvezetőként dolgozik tovább, a szakmai munka irányítását László András veszi át.

280 millióra perelheti a magyar klub a bundázókat - lapszemle

Feltöltve: 2013, december 11 - 17:57

Perre megy a fogadási csalási ügyben meggyanúsított volt játékosai ellen a Siófok. A Balaton-partiak a két kiesés miatt elveszített bevételt szeretnék jogi úton visszaszerezni. A Blikk cikke Lapszemle rovatunkban.

"Felbőszít minket, hogy a Siófok így, a Siófok úgy" - kiesési helyosztók az NB I-ben

Feltöltve: 2013, június 2 - 09:44

Kora este eldől, a Lombard Pápa vagy a Siófok búcsúzik az első osztálytól az Eger mellett. Tóth Bálint, a Veszprém megyeiek mestere elmondta, kicsit felbőszítette őket, hogy mindenki a Balaton-partiak megmenekülését várja, a másik oldalon Horváth Károly azt hangsúlyozta, nincsen a saját kezükben a sorsuk - amennyiben a rivális győz, bentmarad. A diósgyőri Kovac Zoltán azt mondta, nem alszik a hazai szezonzáró előtt.

"Az újpesti játékosok 30 százaléka nem NB I-es szintű" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 24 - 21:53

Kritikusan értékelte a Haladás elleni találkozót Marc Leliévre, az Újpest edzője, aki szerint csapata 30 százaléka nem NB I-es szintű. Artner Tamás úgy vélte, uralták a Megyeri úti találkozót. Horváth Károly semmit nem bízott a véletlenre, 24 játékossal érkezett Pápára, Kovács László pedig elismerte, adtak 60 percet a Siófoknak, utána pedig Fortuna is ellenük volt.

NB I: "Az edzők rettentően szégyellik magukat, reméljük, a csapat is" - értékelések

Feltöltve: 2013, május 11 - 21:19

Lőrincz Emil, a Pécs mestere szégyelli magát csapata Haladás ellen mutatott játéka miatt és reméli, ezzel a játékosok is így vannak. A másik oldalon Artner Tamás kalapot emelt 22 éves átlagéletkorú együttese előtt. Mészáros Ferenc szerint az Eger két hónapja is reménytelen volt, a pápai Kovács László amondó, nem szabad üvöltözni a futballistákkal, Horváth Ferenc pedig azzal viccelődött, ők sosem kapnak ki, maximum túl rövid egy meccs. Horváth Károly a férfiasságot hiányolta, Marco Rossi az utolsó tíz perc miatt azért bosszankodott az Újpest legyőzése után, Marc Leliévre pedig az egyéni hibákban látta a fiaskó okát.

"A Honvédon győzelmi kényszer lesz Újpesten" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, május 11 - 10:25

A szombati élvonalbeli találkozókat megelőzően Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője hangsúlyozta, az Újpest elleni derbi ugyanolyan szerepet tölt be a csapat életében, mint a Fradi-meccs, az olasz szakember elmondta, sok vendégdrukkerre számít majd. Az Újpest megbízott vezetőedzője, Marc Leliévre pedig azért is számít nyílt meccsre, mert a Honvédon győzelmi kényszer van.

Diósgyőrben senki szerződésében sincs, hogy kezdenie kell - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, május 4 - 09:57

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Kovac Zoltán, a DVTK megbízott edzője elmondta, az erőnléti gyakorlatokra helyezte a hangsúlyt hétközben. A szakember az összeállításban várható cserékre is kitért. Az ellenfél debreceniek vezetőedzője, Kondás Elemér úgy fogalmazott, sikeres szombatra számít.

Diósgyőrben nincs erőnlét, egyéni hiányosságok igen; "vicc kategória" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 27 - 22:49

A Diósgyőr megbízott edzője, Kovac Zoltán hangsúlyozta az MTK elleni 2-0-a vereséget követően, hogy nem szeretne visszamutogatni, de a DVTK játékosainak nincs erőnléte, a 60. perctől csak vonszolták magukat. Garami József a stabil védekezésnek örült. Zsivóczky Gyula a vicc kategóriába sorolta, hogy csapata gólképtelen, ugyanakkor a túloldalon Marc Leliévre úgy fogalmazott, a Debrecen, vagy az ETO sem nyer mindig, néha, az Újpestnek is lehet nehéz napja.

8 sárga lapot kellett volna adni egy újpestinek - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 19 - 22:10

Garami József szerint nem lett volna szabad veszítenie az MTK-nak Siófokon, ahol a tréner érzése szerint jobban játszottak a vendéglátóknál. Horváth Károly is elismerte, hogy a siker ellenére nem tettek túl sokat a győzelemért. Marc Leliévrre kiemelte, hogy az Újpest úgy futballozott a találkozó elején, ahogy a nagy könyvben megvan írva, míg Lőrincz Emil amiatt dohogott, hogy az Újpest nem kapott piros lapot, véleménye szerint Vermes Krisztiánt többször is kiállíthatták volna.

Szentes a legújabb áldozata az NB I edzőbuktatójának

Feltöltve: 2013, április 18 - 11:59

Van egy edző az NB I-ben, aki két és fél év alatt öt kollégáját "buktatta" meg, legújabb áldozata Szentes Lázár. Horváth Károly szerint erre azért kerülhetett sor, mert a Siófokot mindenki lebecsüli. A vezetőedző úgy gondolja, ez nem normális dolog, mint ahogy az sem, hogy sok klubnál egy pofon után azonnal kirúgják az edzőt. Horváth sajnálja a "megbuktatott" kollégáit, de szerinte senki nem haragszik rá.

Moniz: Még nem nőttünk fel - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 16 - 23:21

Ricardo Moniz szerint csapata még nem nőtt fel ahhoz, hogy a Honvéd elleni rangadókhoz hasonló meccseket megnyerje, mint fogalmazott, lehet, hogy a Ferencvárost sokan túlbecsülték, és majd a következő hetekben kiderül, valóban a legjobb csapatok közé tartozik-e az FTC. Marco Rossi természetesen elégedett volt az 1-0-val, szerinte Magyarország egyik legerősebb, és legjobb formában lévő együttesét győzték le, azt viszont nem értette, miért küldte el a játékvezető a kispadtól a hajrában. A siófoki Horváth Károly szerint csapatában hetek óta benne volt a bravúr, amely végül ki is jött a DVTK elleni 3-0 alkalmával. Edzői értékelések.

Moniz 9 védőt vár, a Haladásnak csak a győzelem jó az MTK-pályán - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, április 13 - 10:09

A Ferencváros-Siófok találkozó előtt Ricardo Moniz arra számít, hogy a vendég Siófokiak megszállják saját tizenhatosukat a Puskás Ferenc Stadionban, amely helyszín Horváth Károly szerint mindkét csapatot feldobja majd. Kondás Elemér óva intett a "lesajnált" Eger lebecsülésétől, míg Artner Tamás egyértelműsítette, csak a győzelem elfogadható az MTK otthonában a számukra.

Gomes a 6-0 után: a Siófok úgy védekezett, mint egy busz - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, március 29 - 23:55

A Videoton-Siófok találkozó (6-0) lefújását követően José Gomes először az ellenfelet dicsérte, amely sokáig kiválóan védekezett, ám végül összeroppant. A portugál szakember hozzátette, nem tudja, meddig lehet tartani a Vidi nagyszerű bajnoki sorozatát, de úgy készülnek a Diósgyőr ellen, mintha az lenne számukra az év meccse.

Szentes ígéri, megcsinálják, amit kell - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, március 9 - 10:54

Az OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati találkozói előtt Szentes Lázár figyelemreméltó ellenfélnek nevezte a hozzájuk látogató Haladást, ugyanakkor a szakember megígérte, megcsinálják, amit kell. A túloldalon Artner Tamás hazai nyomásra számít, ennek ellenére három pontot remél. Garami József a csatároktól vár javulást, míg az Eger kispadján debütáló Mészáros Ferenc azt hangsúlyozta, hogy több játékosától extrára lesz szükség a Videoton ellen.

"Egyesek szerint nincs is nálunk edzés" - nem érti a kritikákat a Siófok edzője

Feltöltve: 2012, december 30 - 19:12

Horváth Károly, a Siófok mestere leszögezte, csak olyan játékost igazolnak a télen, aki hajlandó 2014-ig a klubnál maradni. A vezetőedző arról is beszélt, egyesek benne keresik a hibát, és azt suttogják, még csak edzés sincsen az együttesnél.

A Felsőtárkány kiveréséből merítene erőt a Siófok - nincs pénz igazolni

Feltöltve: 2012, december 11 - 15:34

Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója elmondta, a télen sem lesz pénz játékosvásárlásra. A tréner ugyanakkor bizakodó a tavaszt illetően, mondván a Magyar Kupában a Felsőtárkány és a Dunaújváros búcsúztatása is arról árulkodik, a gárda nem vesztette el a hitét.

Daerden: Katasztrófa, Sisa: Ezt nem lehetett bírni - így látták az edzők

Feltöltve: 2012, november 16 - 23:00

Két, fordulatos és emlékezetes mérkőzést játszottak az NB I-ben pénteken. A Lombard-DVTK (2-2) találkozót a hazaiak mestere, Zsivoczky Gyula őrült meccsnek nevezte, Sisa Tibor pedig azt mondta, hogy a három piros lapot már nem lehetett kibírni, ezért bukott el két pontot a Diósgyőr az utolsó pillanatokban. Jos Daerden a Siófok 4-2-s legyőzése ellenére alaposan leteremtette az Újpest játékosait, katasztrófának nevezte az első, 2-1-re elveszített félidőt, és a szünetben a futballistákkal is közölte, hogy igencsak elégedetlen. Edzői értékelések.

Supka saját vezetőjének üzenhetett - így látták az edzők

Feltöltve: 2012, november 9 - 22:58

A diósgyőri pontszerzést követő interjújában Supka Attila feltehetően saját vezetőjének üzent, Elbert Gábor korábbi nyilatkozatában tett bírálatára válaszolva. Az 1-1-es döntetlen után Sisa Tibor elégedetlenségének adott hangot, aki az átütő erőt hiányolta saját csapatából. Zsivóczky Gyula szerint a siófoki vereség után kezdhetnek mindent elölről, míg az első győzelemnek örülő Horváth Károly a csapategység fontosságát hangsúlyozta.

Moniz éveket öregedett, Szivics rendkívüli Tökölit látott - így látták az edzők

Feltöltve: 2012, november 3 - 22:17

Garami József elégedetten, míg az "éveket öregedő" Ricardo Moniz csalódottan értékelte az örökrangadón látottakat, előbbi csapata küzdőszellemét és a Ferencvárost is dicsérte, utóbbi az egyéni hibákat is ostorozta, és arra is rákérdeztünk a holland trénernél, nem kerül-e túl sokba a csapatnak az, hogy Jovanovic számára idegen szerepkörben játszik. Kondás Elemér elárulta, miért cserélte le gyorsan a padról beszállt Yannickot, Tomiszlav Szivics pedig külön kiemelte, hogy a Debrecenben győztes gólt szerző Tököli Attila milyen különleges produkcióval állt elő. Artner Tamás szerint két, általuk elkövetett "hülyeség" miatt kapott két 11-est a Pápa, amely nem érdemtelenül nyert a presztízsmeccsen, míg Zsivoczky Gyula kiemelte, hogy a nemrég pokolba kívánt csapata felállt a padlóról. Edzői értékelések.

"Nem tetszett a győzelem, de üsse kő" - így látták az edzők

Feltöltve: 2012, október 26 - 21:53

Zsinórban negyedik győzelmét aratta a Kecskemét élén Horváth Ferenc, aki a siófoki 2-0-s siker után arról is szólt, hogy a négy meccs közül most játszottak a legbátortalanabbul, éppen ezért a jövőben gyorsabb futballra lesz szükségük. Zsivóczky Gyula és Simon Antal sem volt megelégedve a két csapat 1-1-es döntetlenje után, de az egri tréner úgy vélte, igazságos volt a pontosztozkodás.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel