Győri ETO

NB III: Nem tudott nyerni az ETO, elmagyarosodott a Tatabánya

Feltöltve: 2016, április 16 - 20:17

Az NB III Nyugati csoportjában a Győri ETO 0-0-s döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a Tatabánya immáron Várhidi Péterrel a kispadon 3-1-es sikert aratott a Csorna vendégeként. A Keleti csoportban a Nyíregyháza 2-1-re verte a Somos együttesét.

Már csak egy NB I-es klub előzi meg az ETO-t - így büntették a csapatokat

Feltöltve: 2016, április 13 - 14:27

A hétvégi balhé után a Győri ETO a második legtöbbet büntetett klub jelenleg a magyar labdarúgásban. Az összesítést egyébként magasan vezeti az Újpest, amelynek több, mint háromszor akkora összeget kellett a szövetség kasszájába befizetnie, mint a második helyen álló ETO-nak és a Debrecennek.

MLSZ: Súlyos büntetést kapott az ETO a szurkolói miatt

Feltöltve: 2016, április 12 - 17:30

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Győri ETO-t szurkolói rendbontások miatt 300 ezer forint megfizetésére kötelezte, valamint két zártkapus mérkőzéssel is sújtotta. A Fradi légiósa idén már nem játszhat a Magyar Kupában, míg a Honvéd 100 ezer forintot fizet.

"Féltünk, mert meg akartak verni a szurkolóink" - az ETO-játékos döbbenetes vallomása

Feltöltve: 2016, április 11 - 18:47

Döbbenetes események zajlottak le szombaton a Sárvár-ETO NB III-as mérkőzésen. A vendégek szurkolói előzetesen megfenyegették a saját játékosaikat, majd a második félidő közepén a sorozatos rendbontások miatt 45 percre félbeszakadt a mérkőzés. Mindeközben a győri futballisták bezárkóztak az öltözőbe, tartva attól, hogy a huligánok oda is követik őket. Nagy Ádám, az ETO fiatal játékosa a csakfoci.hu-nak részletesen mesélt a szomorú eseményekről.

Bekő Balázs ülhet le a patinás klub kispadjára - sajtóhír

Feltöltve: 2016, április 11 - 14:09

Bekő Balázs veheti át a Győri ETO FC szakmai munkáját. A Diósgyőrből távozott szakembert a szezon névéig nevezik ki várhatóan. Mint ismert, a hétvégén botrányba fulladt a győriek sárvári bajnokija.

"Agyon lesztek verve" - így fenyegették az ETO-ultrák saját játékosaikat

Feltöltve: 2016, április 11 - 12:40

Az ETO szurkolóinak jelentős része nem a mérkőzés, hanem a balhé kedvéért utazott Sárvárra szombaton. Drucskó Zoltán, az ETO FC Győr ügyvezetője úgy érzi, gigabüntetésre számíthatnak az MLSZ-től és azt sem zárja ki, hogy pontlevonással sújtják majd a klubot. A vezető szerint Sárváron rá kellett zárnia az öltöző ajtaját a csapat játékosaira, mivel az ultrák elégtételt akartak venni.

NB III: Botrány az ETO meccsén - 40 percig állt a játék a szurkolók miatt

Feltöltve: 2016, április 9 - 21:47

Az NB III Nyugati csoportjában a Győri ETO 2-2-es döntetlent játszott a Sárvár vendégeként. A pontvesztést a győri szurkolók nehezen viselték, amely miatt a 65. percben félbeszakadt a találkozó, és csak 40 perc után folytatták a felek a meccset.

NB III: Pontokat hullajtott az ETO és a Kozármisleny, győzött a Szpari

Feltöltve: 2016, március 12 - 19:15

Az NB III Nyugati csoportjában a Győri ETO 0-0-s döntetlent játszott a Balatonfüred otthonában. A Középcsoportban a Kozármisleny kikapott a SZEOL csapatától, míg a Keleti csoportban a Nyíregyháza két góllal verte a Tiszaújvárost.

Aggódnak a Mágusért - egyre rosszabb állapotban van

Feltöltve: 2016, március 12 - 15:46

Egyre aggasztóbb híreket hallani Verebes József állapotáról: a Mágus nincs jól, nagyon beteg, az állapota egyre romlik.

NB III: Az ETO négyet, a Szpari hármat vágott

Feltöltve: 2016, február 27 - 19:37

Az NB III Nyugati csoportjában a Győri ETO 4-0-ra győzött a Csepel otthonában, míg a Keleti csoportban a Nyíregyháza odahaza 3-0-ra verte a Nyírbátor együttesét.

NB III: Rangadót nyert az ETO a Bányász ellen - eredmények

Feltöltve: 2016, február 20 - 19:42

Az NB III Nyugati csoportjának rangadóján a Győri ETO 2-1-es győzelmet aratott a Tatabánya otthonában. A Középcsoportban a Kozármisleny kilencet lőtt az ellenfelének.

NB III: Győzelemmel nyitotta a tavaszt az ETO

Feltöltve: 2016, február 13 - 17:47

Az NB III első tavaszi fordulójában a Győri ETO 2-1-es győzelmet aratott a Csorna otthonában. Nyert a Tatabánya is, amelynek színeiben a rutinos olasz csatár, Tommaso Rocchi megszerezte első találatát.

Rossz hír az ETO-nak: a rivális vállalná az NB II-es szereplést

Feltöltve: 2016, január 9 - 17:18

A Dorog együttese vállalná a másodosztályban történő szereplést, amennyiben sikerülne feljutó helyen végeznie az NB III Nyugati csoportjában. Ez rossz hír lehet a Győri ETO számára, amely jelenleg 4 ponttal van lemaradva a tabellán a kiscsapat mögött.

A Honvéd több, a Szpari és a Pécs kevesebb pénzt kap a stadionjára

Feltöltve: 2015, december 31 - 14:43

Átcsoportosításokról döntött a kormány a Nemzeti Stadionfejlesztési Program felülvizsgálata keretében, az erről szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

"Az ETO elhatárolódik szurkolói csoportjától" - veszélyben a feljutás is

Feltöltve: 2015, november 23 - 23:03

Az ETO FC Győr vezetése közleményben jelezte, hogy teljes mértékben elítéli és minden formában elhatárolódik az önmagáról megfeledkező szurkolói csoport dorogi magatartásától, ugyanakkor véleményük szerint rendezési hiányosságok is okozták a hétvégi, dorogi balhét. A gondot nem csak ez jelenti Győrben, hanem az is, hogy a tabellán már két olyan együttes is megelőzi őket, akik valóban fel is juthatnak az NB II-be. A klub ügyvezetőjét ezen problémákról kérdeztük a nap folyamán, végül közleményben reagáltak.

NB III: Kikapott az ETO, győzött a Szpari és a Kozármisleny - eredmények

Feltöltve: 2015, november 21 - 17:20

Az NB III 17. fordulójának szombati játéknapján a Győri ETO 1-0-s vereséget szenvedett Dorogon a Nyugati csoportban. A Keleti csoportban a Nyíregyháza elhozta a három pontot a Hatvan otthonából, míg a Közép csoportban a Kozármisleny 1-0-ra verte a Budafok csapatát. Eredmények.

NB III: Megint botlott a Szpari, simán nyert az ETO és a Kozármisleny - eredmények

Feltöltve: 2015, november 14 - 18:23

Az NB III Keleti csoportjában a Nyíregyháza az előző fordulóban történő veresége után ezúttal odahaza 2-2-es döntetlent játszott a Kazincbarcikával. A Közép csoportban a Kozármisleny gond nélkül győzte le a Monor csapatát, míg a Nyugati csoportban a Győri ETO 5-0-ra verte az Andráshida együttesét. Eredmények.

Futsal: Döntetlennel nyitott az ETO a BL-ben

Feltöltve: 2015, november 10 - 22:36

A házigazda Győri ETO FC 3-3-as döntetlent játszott a cseh bajnok EP Chrudim csapatával a futsal Bajnokok Ligája elitkörének keddi, első fordulójában.

MLSZ: Ezúttal sem úszta meg büntetés nélkül az ETO

Feltöltve: 2015, november 10 - 19:18

A hétvégén a magyar válogatott Eb-pótselejtezői miatt nem rendeztek fordulót az NB I-ben. Az alacsonyabb osztályokban azonban így is büntetett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely az NB III-as Győri ETO-t szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150.000 Ft megfizetésére kötelezte.

NB III: Először kapott ki a Szpari, győzött az ETO - eredmények

Feltöltve: 2015, november 7 - 17:00

Az NB III Keleti csoportjában a Nyíregyháza 1-0-s vereséget szenvedett a Véber György irányította Rákosmente otthonában. A Cegléd ezzel szemben nyerni tudott, így pontszámban beérte Mátyus János csapatát, amely azonban eggyel kevesebb mérkőzést játszott. A Nyugati csoportban a Győri ETO 3-0-ra győzött Diósdon, és felzárkózott az élmezőnyhöz. Eredmények.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel