Burcsa Győző

Megszólalt a Vidi tulajdonosa: "Fontos döntéseket kellett meghozni"

Feltöltve: 2015, augusztus 19 - 18:15

A Videoton tulajdonosa, Garancsi István szerint nagy volt a baj a klub körül, ezért határozott döntéseket kellett hozni az elmúlt napokban. Bernard Casonival kapcsolatban elmondta, a tréner nem mutatott rugalmasságot a szerződésének felbontása ügyében, de sikerült végül dűlőre jutniuk, a szurkolókkal kapcsolatban pedig amondó, szíve joguk, hogy kinyilvánítsák a véleményüket, ha nem tetszik valami. Az újonnan kinevezett sportigazgatónak, Kovács Zoltánnak az lesz a feladata, hogy felrázza a csapatot, az új vezetőedző kinevezésével azonban nem akarnak kapkodni.

Megvan, ki lesz a Vidi sportigazgatója

Feltöltve: 2015, augusztus 18 - 10:52

A csakfoci.hu információi szerint Kovács Zoltán lesz Burcsa Győző utódja a Videotonnál, sportigazgatóként vállal munkát Székesfehérváron a korábbi válogatott labdarúgó, aki Újpesten és Diósgyőrben is dolgozott már sikerrel ezen a poszton.

Vidi: Megadták a "kilövési engedélyt" Casonira

Feltöltve: 2015, augusztus 17 - 17:14

Nagy meglepetés lenne, ha Bernard Casoni nem követné rövid időn belül Burcsa Győzőt, vagyis a klubigazgató után nem távozna a vezetőedző is a Videotontól. A bajnokcsapat pocsékul szerepel az idényben, a Vasas elleni hétvégi vereség után pedig olyan dolgok történtek a Vidinél, amilyenek korábban még soha.

Burcsa Győző távozik a Videoton FC-től

Feltöltve: 2015, augusztus 17 - 14:54

A Videoton klubigazgatója a Vasas FC elleni vereséget követően felajánlotta a lemondását, amelyet a klubvezetés elfogadott. Burcsa Győző közleményben búcsúzott, melyben többek között kifejtette, hogy az elmúlt időszak alatt minden, a klub számára fontos döntését a klub vezetőségének egyetértésével hozott meg.

Rudolf aláírt a Vidihez: "Olyan dolgokat tud a labdával, mint az NB I-ben kevesen"

Feltöltve: 2015, július 24 - 15:58

Hivatalosan is bejelentette Rudolf Gergely érkezését a Videoton. A 30 éves, 28-szoros válogatott támadó, aki legutóbb a Győri ETO játékosa volt, de pályafutása során Debrecenben és Diósgyőrben is megfordult az olasz és a görög bajnokság mellett, két évre írt alá a bajnokcsapathoz. A csatár első nyilatkozatában fehérvári játékosként leszögezte: szeretné legalább olyan sikeres szezonhoz segíteni új csapatát, mint amilyen az előző is volt, emellett pedig örülne, ha a BL, vagy az EL csoportkörébe is eljutnának. Burcsa Győző klubigazgató szerint Rudolf olyan dolgokat tud a labdával, mint az NB I-ben kevesen.

Vidi: "Lehetett volna nehezebb is a sorsolásunk"

Feltöltve: 2015, július 17 - 16:17

Burcsa Győző klubigazgató szerint kaphatott volna nehezebb ellenfelet is a fehérorosz BATE Boriszovnál (vagy esetleg az ír Dundalknál) a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, ugyanakkor egyelőre fontosabb, hogy a walesi TNS ellen továbbjusson a fehérvári csapat.

Vidi: Exkluzív szerződéssel tartanák meg Juhász Rolandot

Feltöltve: 2015, július 3 - 14:46

Burcsa Győző klubigazgató beszélt bővebben a Videoton FC felkészüléséről, az edzőváltás eddigi tapasztalatairól, a nyári igazolásokról és a magyar bajnok előtt álló feladatokról. A klubvezető kiemelte, hogy szeretnék megtartani hosszú távon is a Vidi, illetve a magyar válogatott védelmének oszlopát, Juhász Rolandot, ezért új, "exkluzív" szerződést ajánlottak a 32 éves védőnek, amely akár három évre is szólhat majd. Burcsa a nemrég kinevezett francia vezetőedzőt, Bernard Casonit profi és hiteles szakembernek nevezte.

Magyar válogatott védőt igazolt a Vidi - hivatalos

Feltöltve: 2015, június 24 - 17:49

Lang Ádám a Videotonban folytatja. A 22 éves válogatott védő a Győri ETO csapatától érkezik Székesfehérvárra, három évre írt alá - írja a vidi.hu. A hátvédet több klub is megkereste, de végül a Vidit választotta. Burcsa Győző szerint Lang szerződtetése illeszkedik az egyesület hosszú távú koncepciójába.

Vidi: Magyar játékosokkal erősítene a bajnok

Feltöltve: 2015, június 11 - 13:04

Burcsa Győző a mai sajtótájékoztatón – melyen bemutatták az új vezetőedzőt, Bernard Casonit - többek között azt is elmondta, hogy a távozó játékosok helyére már megvannak a kiszemeltek. Mint ismert, Calatayud, Sándor és Nikolics már nem a Videoton labdarúgója, de nagy valószínűség szerint Stopira is elhagyja a fehérvári együttest.

Így búcsúzott Carrillotól a Vidi csapatkapitánya

Feltöltve: 2015, június 5 - 19:02

A Videoton szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Joan Carrilloval. A spanyol trénert Burcsa Győző klubigazgató keményen bírálta a távozása után, a fehérváriak csapatkapitánya, Juhász Roland azonban szépen búcsúzott, megköszönte a közös munkát és minden jót kívánt Carrillonak és stábjának.

Vidi: "Carrillo szakmai, erkölcsi és anyagi kárt is okozott a klubnak" - Burcsa

Feltöltve: 2015, június 4 - 11:59

Burcsa Győző klubigazgató a Videoton klubhonlapján fejtette ki, milyen szakmai okok miatt döntött a tulajdonos és a vezetőség a szakmai stáb, élén Joan Carrillo leváltása mellett. Burcsa szerint a spanyol tréner "többszöri iránymutatás ellenére is figyelmen kívül hagyta a klub hosszú távú stratégiai érdekeit", amikor nem építette be a tavasszal a távozók helyére igazolt játékosokat, ezzel "szakmai, erkölcsi és anyagi kárt" is okozott a klubnak.

5-ből 1: A Vidi egy kulcsjátékossal hosszabbítani tudott

Feltöltve: 2015, május 29 - 14:20

Filipe Oliveira biztosan nem lesz azon öt játékos között a Videotonnál, akik lejáró szerződésük miatt távoznak a nyáron. Pénteken a fehérváriak hivatalosan is bejelentették, hogy újabb két évre szóló kontraktust kötöttek a portugál támadóval, így a bajnokcsapat alapembere marad a Vidinél. Oliveira elmondása szerint hónapok óta tartottak az egyeztetések a klubbal.

Célt ért a vezetői nyomás a Vidinél - Carrillo meglépte, amit még soha

Feltöltve: 2015, május 19 - 08:54

A hétvégi fordulóban történt meg először, hogy a Videoton mindhárom télen igazolt légiósa tagja volt a kezdőcsapatnak. Burcsa Győző két hete a Tilos Passzolni című rovatunkban épp azt kifogásolta, hogy Joan Carrillo kevés lehetőséget biztosít a Mirko Ivanovski, Rémi Maréval, Kees Luijckx triónak. Úgy tűnik, a klubigazgató nem is olyan enyhe célzása célba ért, hiszen a spanyol szakember a 28. fordulóban mindhárom említett játékost a kezdőbe nevezte.

Burcsa nyíltan a Vidi kényes ügyeiről: "Ne csapjuk be magunkat a bajnoki címmel"

Feltöltve: 2015, május 6 - 17:45

A bajnok Videoton öt meghatározó játékosának jár le a szerződése nyáron, ennek ellenére a három új téli igazolást nem sikerült beépíteni a csapatba. Burcsa Győző nem akar beleszólni az összeállításba, de sok dologban másképp gondolkodik, mint Joan Carrillo. A klubigazgató szerint a jelenlegi Videotonnak szinte kötelező bajnokságot nyernie, ugyanakkor a nemzetközi szint ennél feljebb van. Nikolics Nemanjáért az előző átigazolási szezonban egyetlen ajánlatot sem kaptak, azóta a gólkirály-jelölt bejelentette, hogy külföldön akarja folytatni. A mostani Viditől nem lehet reális elvárás a BL-csoportkör, de 2017-től már igen. A 12-14 csapatos NB I lenne az ideális, Dárdai Pállal pedig jót húzott az MLSZ, mivel a szakember vonzza a sikert. Tilos Passzolni Burcsa Győzővel.

Vidi: Folyamatos európai csoportkör a cél - a második lépcsőnél tartanak

Feltöltve: 2015, február 13 - 11:51

Rövid időn belül olyan csapatot akar építeni a Videoton FC, amely stabil szereplője lesz valamely nemzetközi kupasorozat csoportkörének, minderről Burcsa Győző nyilatkozott. A klubigazgató azonban hozzátette, nem egyszerű jegyzett légióst Magyarországra hozni, két külföldi igazolásuk megszerzése előtt is nagyon sok más futballistával kellett előtte egyeztetniük.

Duplázik a Vidi Spanyolországban

Feltöltve: 2015, január 19 - 22:13

Februárban is Spanyolországban fog edzőtáborozni a Videoton FC, amely jelenleg is kint tartózkodik az ibériai országban.

"Az NB I nem jó ugródeszkának, Cissé nem lesz a Vidié" - Burcsa Győző európai középcsapatot építene

Feltöltve: 2014, december 14 - 13:15

Burcsa Győző szerint Nikolics Nemanjának egy erős ajánlatot tettek, de a gólerős támadó külföldre vágyik. A Videoton klubigazgatója azt mondja: télen tovább erősítenék a Vidi keretét, az a cél, hogy rövid időn belül európai csoportkörös csapat legyen a fehérvári gárdából. Ugyanakkor sztárjátékost nem tudnak igazolni, így Djibril Cissé nem igazol a Videotonba.

Vidi: Nikolics utolérheti a főnökét és történelmet írhat

Feltöltve: 2014, október 3 - 15:10

Nikolics Nemanja szombaton, a PMFC elleni bajnokin történelmet írhat, ha beveszi a baranyaiak kapuját, hiszen azzal felléphetne a Videoton történetének második legeredményesebb játékosává az örökranglistán, utolérve a klubigazgatót, Burcsa Győzőt.

Vidi: "Nem csak nagy nevekkel lehet eredményt elérni" - Burcsa értékelt

Feltöltve: 2014, szeptember 4 - 08:23

Hosszabban értékelte az elmúlt időszakot Burcsa Győző, a Videoton FC sportigazgatója, aki elmondta, miként esett a választása Joan Carrillóra, hogyan alakították át a csapat működését, premizálását, minek köszönhető egyes játékosok formajavulása, illetve, hogy legközelebb milyen átigazolásokat terveznek a jövőben. Burcsa beszélt arról többek között, hogy 30 külföldi edző nevét tartalmazó listájuk volt Carrillo kinevezése előtt, arról, hogy miért különösen fontos a magyar játékosaik formajavulása, és hogy a jövőben csak olyan légiósok érkeznek majd a csapathoz, akik a nemzetközi porondon is erősítést jelentenek.

Vidi: Nem a bajnoki cím az elvárás, hanem a dobogó - 5-6 érkező és távozó lehet

Feltöltve: 2014, június 12 - 19:56

5-6 érkező és ugyanennyi távozó szerepel a tervekben a Videoton FC-nél a nyáron - mondta Burcsa Győző klubigazgató a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában. Hozzátette, a légiósok közül sokan elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak, akinél pedig ilyesmit tapasztalnak, arra nem számítanak. A célokat illetően a fehérvári vezető óvatosan fogalmazott: nem kimondott elvárás a bajnoki cím, a következő idényben a nemzetközi kupaszereplést kell kivívni, és le kell rakni egy reálisan aranyesélyes gárda alapjait.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel