DVSC TEVA

Ligakupa: Egy héttel később kezd a Loki és a Paks

Feltöltve: 2012, február 20 - 19:57

Az MLSZ Versenybizottsága mai ülésén az e hétre kisorsolt Ligakupa-mérkőzések közül két találkozó időpontját is megváltoztatta. A Paks csak február 28-án fogadja a Debrecent, az MTK pedig előbb játszik a Kecskeméttel.

Kondás szerint a csehek örülhettek, hogy egy négyessel megúszták

Feltöltve: 2012, február 6 - 13:39

Színvonalas mérkőzést játszott tegnap a Debrecen a cseh bajnokság élmezőnyéhez tartozó Jablonec ellen. A csehek nagy elánnal kezdtek, de végül magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Loki. Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője tökéletesen elégedett volt a látottakkal.

Két gólt lőtt a Loki B, mégis 0-0-t játszott

Feltöltve: 2012, február 5 - 20:35

A Debrecen mai második edzőmérkőzésén 0-0-s döntetlent játszott a kazah Irtis Pavlodar együttese ellen. A Loki két gólt is szerzett, de a játékvezető egyiket sem adta meg.

"A Fradi és Újpest romokban, zaklatott a Vidi" - bajnok az ETO vagy a Loki?

Feltöltve: 2011, szeptember 22 - 10:09

A Debrecen és az ETO kilenc forduló után veretlenül, fej-fej mellett áll a bajnokság élén. Melyik az erősebb csapat? Esélyesek-e a bajnoki címre? Ha igen, melyik együttes lehet aranyérmes? Mi a titok? Ezekre a kérdésekre is válaszolt szakértőként a pepsifoci.hu-nak Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány. Az edző szavaira pedig a két klub szakvezetője, Kondás Elemér, valamint Csertői Aurél reagált.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel