Kenyeres Imre

Ezt kellett megváltoztatni a Videoton utánpótlásában

Feltöltve: 2016, január 3 - 12:29

Kenyeres Imre szezon közben vette át a Videoton utánpótlásának vezetését. A szakember elmondta, milyen változásokra volt szükség.

Vidi: Ilyet még senki nem csinált a magyar fociban

Feltöltve: 2015, november 20 - 13:28

Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indított a Videoton az utánpótlás-nevelésért, Mentorprogram néven.

„Most már rajtunk, edzőkön a sor"

Feltöltve: 2015, október 14 - 11:58

Kenyeres Imre október 1-el vette át a Videoton FC utánpótlásának vezetését, az első két hét tapasztalatairól és az irányelvekről beszélt.

Vidi: Egervári volt segítője fontos pozíciót kapott

Feltöltve: 2015, október 1 - 11:04

Az a Kenyeres Imre lett a Videoton utánpótlás-sportigazgatója, aki 2010 és 2013 között Egervári Sándor szövetségi kapitány segítőjeként a magyar válogatott másodedzője volt, legutóbb pedig a Puskás Akadémia utánpótlás-csapatait felügyelte szekcióvezetőként.

Egervári segítője is munkát kapott: Felcsútra szerződött

Feltöltve: 2014, július 17 - 11:16

Kenyeres Imre, Egervári Sándor korábbi segítője, a Puskás Akadémia utánpótlás csapatait felügyeli szekcióvezetőként. A volt szövetségi kapitány korábbi kollégái közül így az utolsó stábtag is munkát vállalt és kapott a magyar futballban.

Válogatott: "Kialakult a keretünk, de a kiemelkedőt nyújtóknak mindig van hely"

Feltöltve: 2013, augusztus 2 - 17:53

Egervári Sándor segítője, Kenyeres Imre szövetségi edző a csehek elmúlt egy évben lejátszott meccseinek felvételeiből készített összeállítást, többek között ebből is készül a válogatott kerete a csehek elleni augusztus14-én sorra kerülő találkozóra.

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

Egervári meghatározó támadójátékot vár az írek ellen

Feltöltve: 2012, június 3 - 14:29

Egervári Sándor szövetségi kapitány a Telkiben tartott sajtótájékoztatón elmondta: az erőfocit játszó írek ellen másfajta játékot kell játszanunk, mint a csehek ellen tettük. A szakember arra számít, hogy lényegesen többet fogunk majd támadni, mint pénteken.

Egervári segítője 11-esnek látta Szalai műesését

Feltöltve: 2012, március 11 - 11:24

Bár a Mainz részéről senki nem vitatta Szalai Ádám piros lapját, a Nürnberg elleni meccset a helyszínen megtekintő Kenyeres Imre, a válogatott másodedzője szerint nem volt ennyire egyértelmű az eset. Egervári Sándor segítője összességében pozitívan értékelte a labdarúgó produkcióját.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel