Sallói István

Sallói vs. Sallói: Lemásolt gólt lőtt Amerikában - videó

Feltöltve: 2016, április 12 - 12:58

Megszerezte második gólját Amerikában Sallói Dániel, az észak-amerikai bajnokság harmadosztályában (USL) szereplő Swope Park Rangers színeiben a San Antonio FC elleni meccsen (1-1) talált be. Gólja kísértetiesen hasonlított egy másik Sallói-találatra: édesapja, a korábbi válogatott Sallói István még a Beitar Jeruzsálem csapatában talált be hasonlóképpen jó 20 éve.

NB II: Nagy lehetőség a fiataloknak az egykori bajnoknál

Feltöltve: 2016, február 12 - 20:37

Mint ismert, a közelmúltban az egykori bajnok, jelenleg az NB II-ben szereplő Dunaújváros megvált az összes profi játékosától, így a keretét fiatal, amatőr labdarúgók alkotják majd a tavaszi szezonban. Tegnap sajtótájékoztatót tartott a csapat vezetése.

NB II: Egy év után visszaülhet a régi edző a kispadra

Feltöltve: 2016, január 2 - 11:03

Házon belül oldhatják meg Artner Tamás pótlását Dunaújvárosban - erről Sallói István beszélt, aki szerint most a legfontosabb a klub helyzetének stabilizálása.

Edzőváltás az NB II-ben: Artner távozik - ez az oka

Feltöltve: 2015, december 27 - 16:26

Az NB II-es Dunaújváros klubvezetés és Artner Tamás vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. Többfordulós egyeztetés után döntöttek a felek az elválásról. Artner elmondása szerint a távlati tervek hiánya miatt kell váltani.

Távozhat az NB II-es csapat edzője - dolgoznak a megoldáson Dunaújvárosban

Feltöltve: 2015, december 8 - 13:23

Az NB I-ből történő kiesés komoly anyagi nehézségeket okozott a Dunaújvárosnak, amely jelenleg csak a másodosztályú bajnokság 8. helyén áll.

A volt stábtag: "Storck jól döntött a stáb lecserélésével" - miért nem játszottak Dárdainál a fiatalok?

Feltöltve: 2015, november 20 - 14:58

Sallói Istvánnak mennie kellett a pótselejtezők előtt a magyar válogatott stábjából, miután Bernd Storck úgy döntött, hogy csak főállású segítőkkel megy neki a norvégoknak, de a Dunaújvárosban sportigazgatóként dolgozó egykori válogatott játékos ennek ellenére úgy gondolja, a német tréner jó döntést hozott. Sallói beszélt arról is, lehet-e még visszaút a számára az Eb előtt, hogy Dárdai Pálnál miért nem kaptak szerepet a fiatalok, miért volt nagy húzás Nagy Ádám szerepeltetése, lehetnek-e még hasonló felfedezettek, és hogy miért lesz különösen fontos Möller szerepe majd az Eb-n.

Storck a stábcseréről: "Profibbá kellett tennem a közeget" - ezt üzenték Möllerrel

Feltöltve: 2015, október 26 - 11:14

Bernd Storck professzionálisabb közeget és olyan stábot akart kialakítani a magyar válogatottnál, amely tevékenyebben, "főállásban" részt tud venni a napi munkában, ezért döntött például Sallói István és Szabics Imre távozása, illetve Andy Möller és Szélesi Zoltán kinevezése mellett. A kapitány arról is beszélt, hogyan reagált Csányi Sándor és a játékosok a stábcserére, hogy mit vár Möller érkezésétől, miközben a korábbi világsztár is beszélt a kinevezéséről. A két német a szurkolóknak is üzent.

Ezért cserélte le Storck a válogatott stábját - a háttér

Feltöltve: 2015, október 22 - 19:55

Bernd Storck teljesen szerette volna elvágni a szálakat a Dárdai-érával - velősen így foglalható össze az ok, amiért a német szövetségi kapitány kedden elköszönt a magyar válogatottnál eddig mellette dolgozó stábtagoktól. A részletek.

Válogatott: "Dárdaival is ugyanez lett volna"

Feltöltve: 2015, október 15 - 11:55

Sallói István – aki a Dárdai Pál és Bernd Storck vezette válogatott stábban is vezető scout-ként dolgozott/dolgozik – szerint a két tréner munkájában, játékfelfogásában szinte semmiféle különbség nincs, a korábbi válogatott futballista szerint nem változott semmi azzal, hogy a német vette át a magyar munkáját, így szerinte a selejtezők végkimenetele nem a kapitányváltáson múlott. Sallói beszélt a görögök elleni vesztes meccs tanulságairól, amelyeket a pótselejtezők során is jól jöhetnek, és azt is kiemelte, hogy szerinte a norvégok vagy a szlovénok kedvezőbb ellenfelek lehetnének a playoffban, mint az írek vagy a dánok. A stábtag furcsállta a legjobb harmadik helyünk elvesztését okozó eredménysort, és azt, ahogy a kazah csapat úgy ünnepelt Lettországban, mintha "vb-t nyert volna".

Hivatalos: Sallói is távozik Kecskemétről - megvan az új csapata

Feltöltve: 2015, június 29 - 16:38

Ahogy a csakfoci.hu már korábbi cikkében jelezte, Sallói István klubigazgató Kecskemétről Dunaújvárosba "igazol", az immáron NB II-es klubnál folytatja sportigazgatóként a korábbi válogatott labdarúgó.

A segítő: Dárdai azt mondta, ha megverjük a finneket, marad

Feltöltve: 2015, június 15 - 08:29

Dárdai Pál azt mondta a magyar válogatott finnek elleni meccse előtt segítőjének, hogyha győz a csapat, marad az együttesnél - árulta el Sallói István az MTVA stúdiójában. Mindez reményt keltő a folytatásra nézve. Közben Németországban is téma a sajtóban, hogy a Hertha BSC szakvezetője nem hagyná itt a megkezdett munkát.

Dárdai az U20-ról: "Van egy kis magyaros íze a dolognak" - Dzsudzsák combja meghúzódott

Feltöltve: 2015, június 10 - 21:38

A válogatott tagjai szerda reggel megtekintették az U20-as csapat Szerbia elleni vb-nyolcaddöntőjét. Dárdai Pál elmondta, a kiesésnek szerinte van egy kis magyaros íze, az utolsó percben kapott gólt ugyanis jobb mentalitással el lehetett volna kerülni, szégyenkeznie viszont nem kell a csapatnak. Dzsudzsák Balázs combja meghúzódott a szerdai edzésen, de vélhetően a finnek ellen ott lehet majd a pályán. A válogatott "kémje", Sallói István eközben a helyszínen tekintette meg az ellenfél keddi felkészülési meccsét, és úgy véli, semmiképpen sem szabad az észtek elleni vereségükből kiindulni.

Sallói is távozhat Kecskemétről - a Dunaújváros sportigazgatója lehet

Feltöltve: 2015, május 18 - 21:25

Sallói István, a Kecskemét klubigazgatója is távozik a lila-fehér csapattól, és a csakfoci.hu információi szerint a Dunaújváros sportigazgatójaként folytathatja vezetői karrierjét a korábbi magyar válogatott támadó. A magyar nemzeti csapat jelenlegi stábjának egyik oszlopos tagja Siófok, Újpest, Diósgyőr és Kecskemét után az ötödik NB I-es csapatnál vállalhat fontos feladatot.

Dárdai Pál megkapta a pro licencet - fotó

Feltöltve: 2015, május 14 - 20:07

Újabb 12 magyar edző vehette át pro licences diplomáját, köztük Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és egyik segítője, Sallói István.

A nap fotója: Szotyizva adott interjút az NB I-es klubigazgató

Feltöltve: 2015, május 10 - 16:34

Sallói István, a Kecskemét klubigazgatója, Dárdai Pál stábjának egyik tagja szotyizva adott interjút az MTVA kamerái előtt a csapat Honvéd elleni idegenbeli meccsén, a lelátón.

Ezért nem lenne jó a 12 csapatos NB I - mi szól ellene?

Feltöltve: 2015, április 21 - 18:53

Sallói István, a KTE klubigazgatója szerint sem szakmai, sem anyagi, sem a szurkolók szempontjából nem lenne szerencsés az NB I létszámának csökkentése. A szakember érveit is felsorakoztatta a mostanság ismét témává előlépett 12 csapatos élvonal ellenében.

Dárdai segítője: "Kockázatos a labdabirtoklás a magyar válogatott számára"

Feltöltve: 2015, március 30 - 19:55

Dárdai Pál segítője, Sallói István szerint azzal a harcmodorral szerzett pontot a magyar válogatott Görögország ellen, amivel jelenleg képes kiegyenlíteni a két játékoskeret minősége közötti különbséget. Hangsúlyozta, megfelelő futballisták híján kockázatos lenne többet birtokolnunk a labdát, ezért építünk a kontrákra és a pontrúgásokra. A főként az ellenfelek feltérképezéséért felelős szakember azt is elárulta, hogy a felkészülési meccsen a nemzeti csapat 6-0-ra megverte a Ferencvárost.

Dárdai kéme elmondta, mi a görögök gyengéje

Feltöltve: 2015, március 24 - 12:02

Dárdai Pál segítője, az ellenfelek feltérképezéséért felelős Sallói István szerint labdabiztos csapat a magyar válogatottal vasárnap Eb-selejtezőt játszó görög együttes, de az egy az egy elleni játékban nem túl erősek a futballistái, és lassú is a hellének játéka. Hozzátette, nekünk kedvezhet, hogy a csoport állásának ismeretében a vendégeknek kockázatosabb taktikát kell választaniuk.

Mégsem lesz a Kecskemété a Loki védője

Feltöltve: 2015, március 1 - 14:59

Kecskeméten már három hete bejelentették, hogy szerződtették Nagy Zoltánt, a Debrecen védőjét, most azonban úgy tűnik, mégsem lesz a KTE játékosa a Loki hátvédje.

10 nap múlva kiderül, marad-e Dárdai a válogatottnál

Feltöltve: 2014, november 21 - 11:32

Sallói István, a magyar válogatott szakmai stábjának tagja és játékos-megfigyelője szerint Dárdai Pál álláspontja nem változott, továbbra is az utánpótlásban képzeli el elsősorban a pályafutását a következő 4-5 évben, de a Kecskemét klubigazgatójaként dolgozó Sallói szerint túl jól sikerült a válogatott kispadjára történt „extrém” beugrása ahhoz, hogy az hirtelen lezáródjon. A korábbi válogatott labdarúgó elmondása szerint december 1-ig kiderül, mi lesz Dárdai sorsa, és Sallói úgy látja, az ideiglenesen kinevezett kapitány sorsát firtató reakciókból, hogy 1986 óta nem volt ilyen várakozás és eufória a magyar labdarúgásban. A nemzeti csapat scout-ja arról is beszélt, miért probléma, hogy a válogatott játékosok jelentős része itthon futballozik.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel