Bekő Balázs

Távozik az NB I-ről lemaradt csapat edzője - két komoly jelölt van

Feltöltve: 2016, június 8 - 17:57

Mihalecz István nem marad az NB II harmadik helyén végzett Zalaegerszeg vezetőedzője. A szakember visszatér a klub utánpótlásába. Honlapunk információi szerint a posztra jó esélye van a korábbi ZTE-sikeredzőnek, Bozsik Péternek, valamint Bekő Balázsnak.

Hivatalos: Bekő az ETO új vezetőedzője

Feltöltve: 2016, április 12 - 10:24

A mai naptól a legutóbb Diósgyőrben dolgozó Bekő Balázs váltja Preszeller Tamást az NB III-ban szereplő Győri ETO kispadján. Az új vezetőedző megbízatása egyelőre nyolc mérkőzésre, az idény végéig szól.

Bekő Balázs ülhet le a patinás klub kispadjára - sajtóhír

Feltöltve: 2016, április 11 - 14:09

Bekő Balázs veheti át a Győri ETO FC szakmai munkáját. A Diósgyőrből távozott szakembert a szezon névéig nevezik ki várhatóan. Mint ismert, a hétvégén botrányba fulladt a győriek sárvári bajnokija.

A Diósgyőrből menesztett Bekőt NB II-es élcsapat hívja

Feltöltve: 2015, december 20 - 13:11

Könnyen lehet, hogy Bekő Balázs nem sokáig marad munka nélkül. A Diósgyőrtől nemrég menesztett szakember iránt ugyanis az NB II 5. helyén álló, és a feljutásért küzdő Mezőkövesd érdeklődik. A klubvezetés egyelőre nem döntött.

Bekő: "Tiszta a lelkiismeretem."

Feltöltve: 2015, december 18 - 22:28

Bekő Balázs szerint a legtöbb gond a csapategységgel és a helyzetkihasználással volt Diósgyőrben, azonban úgy érzi, jobb edző lett, és megszerette a DVTK-t.

Nem csak Bekő távozott a Diósgyőrtől

Feltöltve: 2015, december 15 - 17:52

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója beszélt arról, miért menesztették Bekő Balázs vezetőedzőt.

Magyar trió veszi át a Diósgyőr szakmai munkáját

Feltöltve: 2015, december 14 - 12:47

A csakfoci.hu információi szerint egy hazai edzőtrió veheti át a menesztett Bekő Balázs helyett a DVTK csapatának szakmai irányítását. A volt szövetségi kapitány, Egervári Sándor mellett egy korábbi válogatott labdarúgó, Pisont István és egy diósgyőri ikon, a kispadon tavasszal már dolgozó Vitelki Zoltán felelhet majd a játékosok felkészítéséért.

Elfogyott a türelem Diósgyőrben: Bekőt kirúgták - hivatalos

Feltöltve: 2015, december 14 - 11:32

Bár Bekő Balázs utolsó meccsét a Diósgyőr kispadján megnyerte a Békéscsaba ellen, a vezetőség elégedetlen volt a borsodiak őszi-téli eredményeivel, így hétfőn bejelentették, hogy a nyáron érkezett és novemberben ultimátumot kapott szakembernek távoznia kell a DVTK kispadjáról.

Doll a derbi után: "Néhányan már a karácsonyi pihenőjüket töltötték"; Vignjevicnek édes a győzelem - edzőik

Feltöltve: 2015, december 12 - 23:18

A Ferencváros vereségét követően Thomas Doll bírálta csapatát, mondván egyesek már a karácsonyi pihenőjüket töltötték, és úgy mozogtak a pályán, mint a nyugdíjasok. Nebojsa Vignjevic úgy véli, az Újpest Európa egyik legfontosabb derbijét nyerte meg, és a szurkolóknak ajánlotta a sikert. Horváth Ferenc örül, hogy a Videotonnak sikerült kiegyenesednie az ősz végére, Bekő Balázs szerint a DVTK mindent kihozott magából, Kondás Elemér örül annak, hogy játékosa meghálálta a bizalmat, míg Simon Antal amondó, a Vasas fordulóról fordulóra fejlődik. Edzői értékelések.

Bekő pengeélen táncol: "Ha az Újpest ellen nem sikerül nyerni, az egy új helyzetet eredményez"

Feltöltve: 2015, december 4 - 11:25

Árki Gábor, a Diósgyőr sportigazgatója még november elején jelentette ki, hogy Bekő Balázsnak a hátralévő öt őszi mérkőzésén legalább 8-9 pontot kell szereznie a Diósgyőrrel ahhoz, hogy tavasszal is folytathassa a munkát. Ennek teljesülése érdekében a DVTK-nak a hétvégén mindenképpen le kell győznie az Újpestet, ha pedig ez nem történik meg, a sportvezető elmondása szerint a terv nem válik valóra, és az egy új helyzetet eredményez. Árki hozzátette, ez nem jelentené azt, hogy Bekő azonnal távozna, hiszen az új edzőnek időre van szüksége a munkába álláshoz.

Bekő összeveszett az MTK edzőjével

Feltöltve: 2015, december 3 - 14:17

Felháborodottan nyilatkozott az MTK elleni mérkőzés után Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - írja a Magyar Lelátó.

Bekő: "Nem az a dolgom, hogy számolgassak"; Doll még nem ért az út végére a Fradival - edzőik

Feltöltve: 2015, december 2 - 22:43

Az OTP Bank Liga 15. fordulóját követően Thomas Doll elmondta, azzal, hogy a Loki után a Vidit is legyőzték, megmutatták, hogy visszataláltak a helyes útra, a 100. meccse a Fradi élén pedig még messze nem jelenti az út végét. Horváth Ferenc arra célzott, hogy a bíró belenyúlt a meccsbe, Bekő Balázs szerint pedig a DVTK két ellentétes félidőt játszott, a számolgatás viszont nem az ő dolga. Simon Antal elmondása alapján a Vasasnál mindenki átérezte, hogy kötelező a győzelem, míg Mészöly Géza úgy véli, a Loki rutinból szerzett gólokat a Haladás ellen. Edzői értékelések.

Doll különös gondja a Vidi-meccs előtt: "Mindenki jó formában van"

Feltöltve: 2015, december 2 - 11:29

A korábbról elhalasztott 15. forduló mérkőzéseit pótolják ma az NB I-ben. A nap rangadóján a Ferencváros a Videoton fogadja. A 100. Fradi-tétmeccsére készülő Thomas Doll szerint azért nehéz összeállítania a csapatot, mert minden játékosa jó formában van. Horváth Ferenc szerint a Vidi nyerni megy a Groupama Arénába. A Fáy utcában igazi ki-ki mérkőzést játszik a Vasas és a Békéscsaba, mindkét csapaton csak a három pont segítene. A Diósgyőr-MTK meccsen a hazaiak vezetőedzőjének a sorsa is eldőlhet. Edzői nyilatkozatok:

Bekő állásáért játszik a Diósgyőr a mai fordulóban

Feltöltve: 2015, december 1 - 22:41

Árki Gábor, a Diósgyőr sportigazgatója még november elején jelentette ki, hogy Bekő Balázsnak a hátralévő öt őszi mérkőzésén legalább 8-9 pontot kell szereznie a Diósgyőrrel ahhoz, hogy tavasszal is folytathassa a munkát. Az azóta eltelt két fordulóban azonban mindössze egy döntetlent sikerült elérni, így a holnapi MTK elleni találkozó sorsdöntő lesz Bekő számára.

Bekő: "Lassan bele fogok betegedni ezekbe"; Rossi keményen kritizálta a szurkolókat - edzőik

Feltöltve: 2015, november 28 - 22:32

A Ferencváros 3-0-s sikere után Thomas Doll elégedetten értékelt és dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér amiatt sajnálkozott, hogy a Debrecennek nem használta ki a helyzeteit. Bekő Balázs elmondása szerint bele fog betegedni, ha a DVTK hasonló meccseket játszik a jövőben is, Horváth zöldségleveshez hasonlította az MTK elleni találkozót, László Csaba pedig inkább nem foglalkozott a játékvezetővel. Csertői Aurélnek nem tetszett a csapata játéka, Nebojsa Vignjevic ellenben rendkívül boldog volt az Újpest győzelmét követően. Zoran Szpisljak amondó, a Békéscsabának helye van az NB I-ben, Marco Rossi pedig komoly kritikát fogalmazott meg a Honvéd-szurkolók felé, akiknek a stadionban kellene a csapatot biztatni, nem pedig kommentelgetni. Edzői értékelések.

Doll: "Megkérdeztem a bírót, mit látott?"; Bekő a DVTK-t sújtó hibákra panaszkodott - edzőik

Feltöltve: 2015, november 21 - 22:41

Az MTK nyerte az örökrangadót az NB I-ben, amely után László Csaba fontosnak tartotta kiemelni, hogy két lábbal a földön kell maradnia a csapatának. Thomas Doll ezzel szemben csalódott volt a Fradi vereségét követően, és szerinte a játékvezetőknek engedniük kellene a keményebb párharcokat a meccseken. Bekő Balázs a lefújást követően a sorozatos mérkőzéseket befolyásoló hibákra panaszkodott, Nebojsa Vignjevic az első Honvéd elleni sikerének örült, míg Horváth Ferenc úgy véli, a Videoton nem játszott szépen, de az eredmény tudatában ez nem érdekes. Edzői nyilatkozatok.

"Az egész NB I számára kiemelkedő téttel bír az örökrangadó" - ezt várják az edzők a fordulótól

Feltöltve: 2015, november 21 - 13:19

Az MTK-nál úgy vélik, az egész bajnokság számára kiemelkedő téttel bír az örökrangadó, míg Thomas Doll arról beszélt, hogy számukra jól jött a három hetes pihenő a meccs előtt. Debrecenben egy nehéz sorozat első állomásaként tekintenek a DVTK elleni rangadóra, Bekő Balázs szerint viszont a keleti rangadón nem számít, ki hogyan áll a tabellán. Ami a másik budapesti derbit illeti: Marco Rossi az egyik legerősebb csapatnak az Újpestet látja, amelynek edzője egyébként győzelemre készül. Horváth Ferenc szerint nehéz lesz a Vasas ellen, amelynek edzője azt szeretné, hogy ők szerezzék az első gólt a meccsen.

Kiderült: Ultimátumot kapott a Diósgyőr edzője

Feltöltve: 2015, november 10 - 11:22

Bekő Balázsnak minimum 8 pontot kell szereznie a Diósgyőrrel az utolsó öt őszi bajnoki mérkőzésen ahhoz, hogy folytatni tudja a munkáját. Minderről Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A vezető kifejtette: eredetileg az 5. helyet tűzték ki célul, de a csapat mostani teljesítménye elfogadhatatlan.

Közleményt adott ki a Diósgyőr Bekő sorsáról

Feltöltve: 2015, november 5 - 12:46

A DVTK közleményben erősítette meg posztján Bekő Balázs vezetőedzőt, aki az év utolsó öt bajnoki meccsén folytathatja megkezdett munkáját a szakmai stáb élén. Ugyanakkor a klubvezetés ezen találkozók vonatkozásában "markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé", és azt is leszögezték, hogy indokolt esetben jogi és anyagi akadálya sem lehetne a tréner menesztésének.

Doll az altatót kereste a teában, a Diósgyőr catenaccióval készült - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, október 31 - 22:44

Thomas Doll örül, hogy ennyi idő alatt 40 pontot szerzett a csapata, míg Simon Antal arról beszélt, hogy már a 2. percben borult a taktika. Marco Rossi kiemelte, hogy még sosem tudott nyerni Kondás Elemére ellen. Bekő Balázsban maradt keserűség, hiszen szerinte egy pontot érdemelt volna a csapata, míg Horváth Ferenc igazi catenaccióra készült. Zoran Szpisljak megemlítette, hogy csapata megint nem tudta megtartani az előnyét, míg az Újpest mestere végig bízott a győzelemben. Edzői nyilatkozatok.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel