Dzudzsák Balázs

Dzsudzsákot most a Sampdoriával hozták össze

Feltöltve: 2016, június 5 - 11:35

Olasz lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs neve felmerült az olasz Sampdoriánál. A genoai klub eredetileg a bolgár Ivelin Popovot szerette volna leigazolni, de a 10 milliós kivásárlási ár túlságosan magas az olasz klubnak.

Dzsudzsák 9 milliárdos debreceni üzletházba fektetett be - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 1 - 10:27

Dzsudzsák Balázsnak, a magyar fociválogatott csapatkapitányának egy kilencmilliárdos debreceni üzletházban vannak érdekeltségei - írja a borsonline.hu.

Dzsudzsák ma Debrecenben focizik

Feltöltve: 2014, december 29 - 10:52

A debreceni Hódos Imre sportcsarnokban a harmadik napra beosztott csoportok körmérkőzéses tornáival folytatódik hétfőn a 36 együttest felvonultató XIV. Real Team Kupa nemzetközi pénzdíjas teremfocitorna. Pályára lép többek között Dzsudzsák Balázs is.

Dzsudzsák kezdő volt, de kikapott a Dinamo

Feltöltve: 2012, október 7 - 13:36

A Dinamo Moszkva Dzsudzsák Balázzsal a kezdőben kapott ki hazai pályán 2-0-ra az Anzsi Mahacskalától a két piros lapot hozó mérkőzésen. A magyar válogatott középpályása végig a pályán volt, az első félidőben veszélyesen játszott.

Dzsudzsák 19 millió euróért vált klubot, Torghelle a Vidié - átigazolási körkép

Feltöltve: 2012, január 10 - 22:33

Dzsudzsák Balázs országon belül vált csapatot, Torghelle Sándor három és fél éves szerződést kötött a Videotonnal, a Ferencváros egyik támadója hosszabbított, míg egy középpályás szerződését felbontották, a Haladás klubrekordért igazolhat. A pepsifoci.hu átigazolási körképében a legfontosabb piaci történéseket szedte egy csokorba, de ha lemaradtál a keddi nap egyéb érdekes és jelentős történéseiről, azokat is elolvashatod összefoglaló cikkünkben.

Dzsudzsáknak Roberto Carlos lesz az edzője - hivatalos

Feltöltve: 2011, szeptember 29 - 10:06

Az Anzsi Mahacskala hivatalos közleményben erősítette meg a szerdai sajtóhíreket, mely szerint a dagesztáni klub menesztette Gadzsi Gadzsijev vezetőedzőt. A szakember munkáját ideiglenesen Roberto Carlos és Andrej Gordejev veszi át Dzsudzsák Balázs csapatánál.

Eto’o Dzsudzsák csapattársa lesz - szóban már megegyeztek

Feltöltve: 2011, augusztus 21 - 14:32

Egyezségre jutott az olasz Internazionale és a dagesztáni Anzsi Mahacskala Samuel Eto'o ügyében, ám egyelőre még csak szóban állapodtak meg a felek, írja a gazetta.it. A hivatalos szerződést a napokban írják alá. Eto’o jelenleg az Interben edz, de ha gyorsan végeznek a papírmunkával, a kameruni támadó akár már augusztus végén bemutatkozhat Dzsudzsák Balázs csapatában.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel