TOP 10

NB I: Ők játszották a legtöbbet idén - TOP 10

Feltöltve: 2016, május 15 - 12:50

A mezőnyjátékosok közül mindössze Bese Barnabás játszotta végig az OTP Bank Liga mind a 33 fordulóját. Az MTK jobbhátvédje kihagyhatatlannak bizonyult csapatából, egyetlen percet sem hiányzott, rajta kívül ezt csak két kapus, Hegedüs Lajos és Király Gábor mondhatja el magáról. A lista.

TOP 10: A Vidi a világ harmadik legjobb formában lévő csapata - megelőzi a Bayernt és a Benficát is

Feltöltve: 2015, március 15 - 13:49

Az utolsó 20 tétmeccs alapján csak két csapat rendelkezik jobb mutatókkal a Videotonnál az egész világon. A nemzetközi futballpiaccal foglalkozó transfermarkt.de portál listát készített a világ 10 legjobb formában lévő csapatáról. A Vidi megelőzi a Bayern Münchent és a Benficát is, a Barcelona viszont a fehérváriak előtt található.

Íme, 10 tényleg ingyen igazolható játékos az NB I-ből

Feltöltve: 2013, május 29 - 19:41

A bajnoki idény végéhez közeledve lassan új mederbe terelődik a futballszurkolók és a hazai labdarúgásban dolgozók figyelme, jön a nyári átigazolási szezon. Az utóbbi időben több helyütt lehetett olvasni arról, kik lehetnek a lejáró szerződésű NB I-es futballisták, mivel azonban ezek nem mindig nyilvános adatok, így néha olyan játékosokat is ingyen megszerezhetőnek vélnek a szurkolók, akik valójában nem azok, mint az történt például Szakály Péter esetében is. A csakfoci.hu összegezte, kik lehetnek azok a lejáró szerződésű futballisták, akiket legszívesebben csábítanának el a riválisok korábbi klubjuktól.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel