Charlton Athletic

Megírták Angliában, mi lesz az Újpest edzőjével

Feltöltve: 2016, május 19 - 10:28

Angliai lapinformációk szerint hiába merült fel ismét Nebojsa Vignjevic az angol harmadosztályba zuhant Charlton Athletic új menedzsereként, az Újpest szerb vezetőedzője aligha lesz az ugyancsak a Duchatelet-család érdekeltségébe tartozó brit klub szakmai vezetője, mivel a szigetországiak inkább helyi trénert ültetnének le a League One-ban a kispadra.

Zseniális dalt írtak a szurkolók Duchatelet ellen - videó

Feltöltve: 2016, április 15 - 21:06

Az angol Charlton Athletic szurkolói régóta tiltakoznak már a belga tulajdonos, Roland Duchatelet ellen (fia, Roderick az Újpest első embere). Ezúttal egy remekül sikerült dallal fejezték ki ellenérzéseiket.

Koporsóba tették csapatukat a Duchatelet ellen tiltakozó szurkolók - fotó

Feltöltve: 2016, március 13 - 19:34

Szimbolikus jelentőségű temetést rendeztek csapatuknak az angol Charlton drukkerei, akik egy koporsóval vonultak fel a Middlesbrough elleni másodosztályú bajnoki előtt, így tüntetve Roland Duchatelet tulajdonos és Katrien Meire ügyvezető távozása mellett.

Kínos baki miatt röhög Anglia Duchatelet csapatán - fotó

Feltöltve: 2016, február 14 - 16:57

Nem elég a gyászos bajnoki szereplés, még egy rendkívül kellemetlen baki miatt is kereszttűzbe került a Charlton Athletic vezetése.

Videó: Totál kiakadtak a szurkolók Duchatelet miatt - folyamatosan tüntetnek

Feltöltve: 2016, január 24 - 16:53

A Blackburn elleni angol másodosztályú bajnoki (1-1) előtt, közben és után is tüntettek a gyengén szereplő Charlton drukkerei a tulajdonos, az Újpesten is befektető belga üzletember, Roland Duchatelet ellen. Csapatukat ugyan akarják magukra hagyni a drukkerek, de a különböző termékek vásárlása ellen például bojkottot hirdettek.

Újpest: Ezért nem lett Vignjevic a Charlton edzője - beszélt Diagne itthon maradásáról is

Feltöltve: 2016, január 18 - 17:31

Az utóbbi napok két legfontosabb, az Újpest kapcsán a középpontba került ügyben is hangját hallatta a lilák vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic. A szerb szakember egyrészt elismerte, hogy majdnem az angol Charlton edzője lett, de végül nem tudtak közös nevezőre jutni a felek, és azt is elárulta, hogy Mbaye Diagne nem véletlenül maradt itthon, a szenegáli támadónak ugyanis komoly ajánlatai vannak, és a csatár távozna is Újpestről.

Ő lett Vignjevic helyett a Duchatelet-csapat új edzője

Feltöltve: 2016, január 15 - 13:50

A belga José Riga lett az angol Charlton Athletic menedzsere, karrierje során másodszor, hiszen 2014-ben már irányította az együttest. A hivatalos bejelentés szerint másfél éves szerződést kötöttek az 58 éves szakemberrel.

Cáfol az Újpest: Vignjevic nem megy sehova

Feltöltve: 2016, január 13 - 20:35

Az Újpest a hivatalos honlapján cáfolta azokat a szerdai értesüléseket, miszerint a csapat vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic az angol másodosztályú Charlton Athletic kispadjára ül le. A közlemény szerint a megjelent híreknek nincs valóságalapja, a szerb tréner továbbra is az Újpest vezetőedzője marad.

Videó: Duchatelet ellen tüntettek az angol szurkolók

Feltöltve: 2016, január 3 - 17:02

Elegük lett az Újpesten is érdekelt Roland Duchatelet tulajdonosi tevékenységéből az angol Charlton Athletic drukkereinek. A patinás gárda az utolsó előtti, 23. helyen áll a másodosztályban, több mint két hónapja nincs állandó szakmai vezetője, ráadásul a belga üzletember átigazolási politikájával, és a csapat "meggyengítésével" sincsenek kibékülve a szurkolók. Szombaton Duchatelet távozásáért demonstráltak a fanatikusok a csapat stadionjánál.

Videó: Szexelő párt vettek fel a stadion közepén

Feltöltve: 2015, február 26 - 15:48

Lehet, hogy csak egy jól sikerült média-tréfa, vagy reklámfogás, mindenesetre az angol Charltonnál hivatalosan is belső vizsgálatot kezdtek, hogy kiderüljön, tényleg a The Valley gyepszőnyegén, illetve kezdőkörében szerelmeskedett-e az alábbi videón látható pár…

Újpest: A Premier League-be is mehetett volna a távozó légiós

Feltöltve: 2015, január 8 - 09:57

Hiába hívta az Everton is, végül a Duchatelet-csapatok között váltott klubot Marko Dmitrovic, az Újpest távozó szerb kapusa – tudta meg az angol Daily Mail. A britek szerint az utánpótlás-válogatott kapust a liverpooliak Tim Howard pótlására nézték ki maguknak, el is hívták edzeni, de Dmitrovic inkább a másodosztályú csapat invitálására bólintott rá. A klubváltása összegét a felek nem hozták nyilvánosságra.

Simon Krisztiánt próbajátékra várja egy angol csapat

Feltöltve: 2015, január 7 - 18:27

Továbbra is kitartóan csábítja az angol másosztályban szereplő Charlton Athletic Simon Krisztiánt, az Újpest játékosát. A csakfoci.hu ugyanakkor úgy tudja, hogy a lilák szélsője szinte biztosan nem költözik a szigetországiakhoz. Ennek oka, hogy a kérő próbajátékon szeretné megnézni a futballistát, emellett a kínált szerződéses feltételek sem megfelelőek neki.

Angol klubbal gyarapodott a Duchatelet-család - hivatalos

Feltöltve: 2014, január 4 - 11:16

Megtörtént a hivatalos bejelentés, Roland Duchatelet megvette az angol Charlton Athletic együttesét.

Egy angol klubot is megvett a Duchatelet-család

Feltöltve: 2013, december 28 - 14:06

Újabb testvérklubja lesz az Újpestnek, egy mértékadó angol lapinformáció szerint a Championshipben szereplő Charlton Athletic is a Duchatelet-család tulajdona lesz.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel