Vincze István

Debütál a BL-ben a Puskás Akadémia korosztályos csapata

Feltöltve: 2015, szeptember 29 - 18:54

Először szerepel magyar együttes az UEFA Youth League névre hallgató nemzetközi korosztályos sorozatban, amelyben a Puskás Akadémia képviseli hazánkat. A felcsútiak U19-es gárdája idegenben, a ciprusi APOEL ellen játszik szerdán.

Hárman is esélyesek Mátyus megüresedett helyére

Feltöltve: 2014, október 1 - 19:24

A csakfoci.hu úgy tudja, a Lombard Pápa hamarosan megnevezheti új vezetőedzőjét. Mint ismert, Mátyus János szeptember eleji lemondását követően átmenetileg Kovács László kapusedző irányítja a csapatot. Jelenleg Kiprich József, Vincze István és Lengyel Ferenc a legesélyesebb a poszt betöltésére, de Szentes Lázár neve is felmerült.

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

NB II: Kiprich és Vincze kicsit túlbecsülte csapatát

Feltöltve: 2011, december 11 - 16:35

Kiprich József vezetőedző és Vincze István szakmai igazgató nem maradéktalanul elégedett a Tatabánya őszi szereplésével. A Bányász szakmai vezetői a védelembe, a középpályára és a csatársorba is szívesen igazolnának.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel