Dajka László

Volt Honvéd-sztárok botrányos összetűzése az edzésen: "Ilyet 35 év alatt nem láttam"

Feltöltve: 2016, május 26 - 19:32

Megdöbbentő eset történt szerdán: két ex-válogatott játékos verekedett kis híján össze, és keveredett anyázásba torkolló vitába. Az affér csak azért nem fajult tettlegességig, mert a Dajka László és Bárányos Zsolt közé ugrott a korábbi olimpiai válogatott védő, Molnár Zoltán. A csakfoci.hu mindkét érintettet megszólaltatta.

Dajka László újra kispadot kapott

Feltöltve: 2016, március 19 - 14:02

Dajka László az NB III-as Dabas edzője lesz.

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Dajka maradna az U21 élén: "3-4 játékos beférne a felnőtt keretbe"

Feltöltve: 2014, szeptember 11 - 17:27

Dajka László úgy gondolja, hogy a jelenlegi U21-es válogatottból három-négy játékost is fel lehetne vinni a felnőtt kerethez. A megbízott szövetségi edző még nem tudja, folytatja-e a munkáját, de ha találkoznak a felek elképzelései, akkor nyitott lenne rá. Dajka a futball megszállottjának tartja Pintér Attilát, de azt is hozzátette: az edzőt az eredményei minősítik és nyílt titok, hogy az MLSZ-en belül "zajlanak beszélgetések, hogy marad-e vagy sem".

Dajka: Ne kérdezzék, mikor leszünk jók 90 percen át

Feltöltve: 2014, szeptember 4 - 19:16

Dajka László, a magyar U21-es válogatott szakvezetője többé-kevésbé elégedett volt csapata játékával a spanyolok ellen 1-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőn. A tréner különösen annak örült, hogy a találkozó legvégén pár perc erejéig képesek voltunk nyomni, azt azonban megsaccolni sem akadta, mennyi idő kell ahhoz, hogy ez 90 percen át menjen.

Az U21 célja: "Legyen 20-25 perc félidőnként, ahol tartásunk van"

Feltöltve: 2014, szeptember 2 - 15:33

Dajka László, az U21-es válogatott szövetségi kapitánya szerint az lehet a célunk a spanyolok elleni, csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőre, hogy mindkét félidőben legyen 20-25 olyan percünk, ahol tartásunk van, helyzeteket alakítunk ki, és mindenképpen szeretnénk gólt, gólokat lőni a nagynevű riválisnak. A szakember a jövendő kedvezőbb besorolás miatt megnyomná a sorozat végét.

U21: Otigba nem, Holender Filip viszont válogatott lesz - a keret

Feltöltve: 2014, augusztus 29 - 15:52

Csütörtökön 16 órától a Pancho Arénában játssza le utolsó hazai mérkőzését a magyar U21-es válogatott az Eb-selejtező sorozatban, az ellenfél a csoportot vezető spanyol együttes lesz. Négy nappal később Bosznia-Hercegovinában zárja az Eb-selejtezőket a válogatott, írja az mlsz.hu. A keretben nincs ott sem Otigba Kenneth, sem Adorján Krisztián, így nincs benne légiós. Ott van viszont az eddig futballistaként hivatalosan szerbnek számító délvidéki magyar, a honvédos Holender Filip.

U21: Félidőnként 15-20 percnyi jó játékkal már elégedett lenne Dajka

Feltöltve: 2014, augusztus 17 - 09:55

A magyar U21-es válogatott hátralevő két selejtezőjére Dajka László készíti fel a keretet, amely előbb otthon Spanyolország, majd idegenben Bosznia legjobbjaival találkozik. A szakember a Sport TV Mai Helyzet című műsorában beszélt arról, mit szeretne visszakapni csapatától. Dajka elmondta: ha félidőnként 15-20 percet képes lenne a válogatott dominálni akár vereség esetén is elégedett lenne.

U21: Dajka László irányítja a válogatottat

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 13:50

Az U21-es válogatott egy spanyolok és egy bosnyákok elleni mérkőzéssel zárja az Európa-bajnoki selejtezőket, szeptemberben. A két mérkőzésen – megbízott edzőként – a korábbi 24-szeres válogatott játékos, Dajka László vezeti a csapatot.

Edzőváltás Békéscsabán: Pásztor újra a kispadon

Feltöltve: 2013, április 2 - 17:22

Keddtől újra Pásztor József látja el a vezetőedzői feladatokat Békéscsabán, miután távozott posztjáról Dajka László. A Ness Hungary NB II Keleti csoportjának 2. helyezettje a hétvégén adta át vezető pozícióját a Mezőkövesdnek, ráadásul a távozó Dajka a szurkolók egyik csoportjával is összerúgta a port.

Helyén maradt a Békéscsaba edzője - Dajka többet nem provokálja a szurkolókat

Feltöltve: 2013, március 27 - 15:21

A Békéscsaba vezetősége kedden megerősítette pozíciójában a szurkolókkal összetűzésbe került Dajka Lászlót. A döntés értelmében a drukkerek támogatását élvező Pásztor József továbbra is szakmai igazgató marad.

"Nem szidtuk az edző anyját" - a csabai szurkolók reagáltak Dajka szavaira

Feltöltve: 2013, március 26 - 11:55

A békéscsabai szurkolók Dajka László szavaira reagálva kijelentették, nem a légiósokkal van bajuk, hanem azzal, hogy kezdenek eltűnni a magyarok a pályáról, és helyettük alacsonyabb képességű külföldiek kergetik a labdát. A közleményben kiemelik azt is, hogy nem szidták ordenáré módon az edző anyját. Pásztor József pedig azt jelenti számukra, amit a fradistáknak Albert Flórián vagy az újpestieknek Bene Ferenc.

"Senki ne szidja ordenáré módon az anyámat" - szokatlan edzői ajánlat Békéscsabán

Feltöltve: 2013, március 24 - 15:21

Dajka Lászlónak, a Békéscsaba vezetőedzőjének lemondását követelték a szurkolók szombaton a Szolnoktól elszenvedett 3-2-es vereséget követően. Az NB II éllovasa 2-0-s vezetésről bukta el hazai pályán a meccset, ami a szimpatizánsok egy része nem tudott feldolgozni és az edzőt okolták a kudarcért, aminek hangot is adtak. Dajka a csakfoci.hu-nak elmondta: nem tűri, hogy az anyját szidják ordenáré módon, ezért a jövő hét elején felajánlja a vezetőségnek, hogy Pásztor József vegye át a helyét a kispadon, ő maga pedig minden segítséget megadna a szakembernek a folytatásban.

NB II: "Senkitől sem félünk" - irányítót keres a keleti éllovas

Feltöltve: 2013, március 1 - 17:13

Az NB II-ben keleti listavezető Békéscsaba vezetőedzője, Dajka László elmondta, egy irányító középpályást még mindenképpen szeretne szerződtetni együtteséhez. A tréner azt is kiemelte, a feljutásban reménykedik a tavasz végeztével és arra számít, hogy folytatódnak a körbeverések a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában.

NB II: Harakiris tavaszra számít a Békéscsaba

Feltöltve: 2013, február 27 - 12:55

Dajka László, az NB II Keleti csoportjában listavezető Békéscsaba vezetőedzője elmondta, kemény, harakiris tavaszra számít, de továbbra is a feljutás a célja együttesével. A tréner azt is kiemelte, csak a győztes mentalistást fogadja el játékosaitól.

NB II: Elsőosztályt szeretnének a 100. születésnapra

Feltöltve: 2012, december 3 - 12:03

Az NB II Keleti csoportját vezető Békéscsaba 1912 Előre SE edzője, Dajka László előzetesen az első ötbe várta együttesét, most hárompontos előnnyel vezetik a tabellát, ennek ellenére nem elégedett. A szakember szerint drága a magyar játékospiac, ezért nyitottak külföld felé.

NB II: Az aranyérem a cél Békéscsabán - mindenhová igazolnának

Feltöltve: 2012, június 13 - 12:47

Dajka László, a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba mestere leszögezte, a feladat az, hogy a gárda feljusson a legjobbak közé a következő idényben. A tréner a keretben várható változásokról is beszélt.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel