Romelu Lukaku

Lebőgött a Chelsea az FA-kupában is - videó

Feltöltve: 2016, március 12 - 21:54

Az FA-kupa negyeddöntőjében az Everton Romelu Lukaku duplájával 2-0-ra verte a Chelsea-t. Nézd meg a gólokat!

C. Ronaldo visszatérhet Manchesterbe, Guardiola a Juve klasszisát akarja - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2016, január 7 - 20:06

Louis van Gaal visszarendelt egy játékost a Dortmundtól, a Manchester United pedig már előre tervez, és lecsapna a csalódott Cristiano Ronaldóra. Az Arsenal újra megpróbálja szerződtetni Karim Benzemát, Pep Guardiola a Juventus csillagára vetett szemet, a Chelsea elhappolhatja az olasz klubok elől a PSG támadóját, Dárdaiék pedig a Bayern Münchenből igazoltak. Átigazolási hírek.

Videó: A 2-0 nem előny a Premier League-ben

Feltöltve: 2015, szeptember 29 - 09:46

Óriási feltámadást és hajrát produkálva győzött 3-2-re az Everton hétfőn este, a West Bromwich Albion otthonában lejátszott angol bajnokin. A birminghamiek már 2-0-ra is vezettek, de a liverpooli vendégcsapat a két gólt és egy gólpasszt is jegyző Lukaku vezérletével megfordította a mérkőzést.

Videó: Kiment a lelátóra a csatár a fejbelőtt szurkolóhoz

Feltöltve: 2015, augusztus 16 - 20:05

Romelu Lukaku, az Everton támadója a Southampton elleni bajnokit megelőző bemelegítés során véletlenül eltalált hölgy-drukkert a déliek táborából. A belga csatár erre felment a lelátóra, megölelte a pórul járt nőt és adott neki egy mezt is. Nem véletlenül kapott nagy tapsot.

A Real Madrid csaphat le a Chelsea elvágyódó csatárára

Feltöltve: 2014, június 14 - 17:27

Brit lapértesülések szerint a Real Madrid a Chelsea csatárával, Romelu Lukakuval pótolná távozása esetén Álvaro Moratát. A belga válogatott támadó már korábban kijelentette, a nyáron el akarja hagyni a londoniakat.

Azért játszik egy csatár a vb-n, hogy eligazolhasson a Chelsea-től

Feltöltve: 2014, június 7 - 20:42

Érdekes plusz motivációval megy neki a világbajnokságnak Romelu Lukaku, a belgák csatára. A futballista többek között azért fog hajtani Brazíliában, hogy el tudjon igazolni a Chelsea-től.

Videó: 5-1-es győzelemmel hangoltak a vb-re a belgák

Feltöltve: 2014, május 27 - 08:44

A világbajnokságra hangoló belga válogatott Romelu Lukaku mesterhármasával verte 5-1-re Luxemburgot felkészülési mérkőzésen. Nézd meg a gólokat!

Mourinho alaposan kiosztotta játékosát

Feltöltve: 2013, december 1 - 09:28

José Mourinho alaposan kiosztotta saját játékosát, az Evertonnál kölcsönben szereplő Romelu Lukakut. A portugál tréner kizárta továbbá, hogy csatárt vennének a télen.

Gera a Chelsea csatáráért kampányol Angliában

Feltöltve: 2012, december 28 - 15:52

Gera Zoltán reméli, hogy a tavasz folyamán is együtt futballozhat majd Romelu Lukakuval, a West Bromwich Albion, a Chelsea-től kölcsönkapott támadójával, akinek papíron januárban vissza kellene térnie a londoni gárdához. A hat bajnoki találatnál járó belga csatár kapcsán azt mondta magyar csapattársa, hogy a mindössze 19 éves csatár meccseket képes eldönteni, épp ezért szükség lenne rá Birminghamben, ha folytatni akarják eddigi jó szereplésüket.

Geráék új csatára beszólt a Chelsea-nek

Feltöltve: 2012, augusztus 15 - 13:42

Elvesztegettem egy évet a Chelsea-nél – fogalmazott Romelu Lukaku, a West Bromwich Albion új (kölcsön)csatára, aki egy évre szerződött a Kékektől a Gera Zoltánt is foglalkoztató birminghami gárdához.

A Chelsea-nél is van olyan, akinek elege lett

Feltöltve: 2012, június 1 - 07:24

A Chelsea fiatal csatára, Romelu Lukaku szerint több játéklehetőséget érdemelne, és reméli, hogy sikerül megbeszélnie a problémáját az új edzővel. A támadó akár kölcsönbe is elmenne, csak játszhasson.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel