Mészöly Focisuli

Dárdai és Lisztes fia egymás ellen focizott - fotó

Feltöltve: 2016, május 30 - 08:34

Dárdai Pál legkisebb fia, Bence (Hertha), és a másik korábbi válogatott kiválóság, Lisztes Krisztián gyermeke, Krisztián (MTK) egymás ellen is futballozott a hétvégi V. Swietelsky-Mészöly Cup elnevezésű, nemzetközi U11-es tornán, a budapesti Margitszigeten. A tornát végül a Real Madrid fiataljai nyerték meg, az MTK és a Hertha előtt. A további sorrend: 4. Dinamo Zagreb, 5. Manchester United, 6. Crvena Zvezda, 7. Brommapojkarna IF, 8. Mészöly Focisuli.

Az Arsenalhoz igazolt az MTK ifjú tehetsége

Feltöltve: 2015, szeptember 23 - 09:21

A Mészöly Focisuliban nevelkedő, de 2014 őszétől az MTK akadémiáján nevelkedő fiatal játékos, Zilahi Márton az Arsenalnál folytatja pályafutását.

"Az ügyeskedők szétlopják a pénzt, hiába a reménysugár" - TAO

Feltöltve: 2015, január 31 - 12:46

A társasági adóból nagy összegekkel lehetne támogatni a gyermeklabdarúgást, ehelyett ügyeskedők tömött sora szétlopja a pénzt – ezek a Mészöly Focisuli szakmai alelnökének, Újvári Gábornak a szavai, aki elmesélte: egyesülete szerinte miért is jut hozzá olyan nehezen a TAO-ból származó pénzekhez.

154 milliót kapott a Mészöly Focisuli

Feltöltve: 2011, november 22 - 13:05

Eredményesen pályázott az MLSZ-hez társasági adókedvezményre a Mészöly Géza volt labdarúgó és edző által alapított Mészöly Focisuli, amely 154 milliós támogatást nyert el.

Világhírű hálózat tagja lett a Mészöly Focisuli

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 15:25

A mindössze másfél évvel ezelőtt alakult Mészöly Focisuli SE (MFS) a legnagyobb utánpótlás-nevelő európai klub, a IF Brommapjkarna által működtetett rendszerhez kapcsolódik, így az ifjú tehetségek olyan klubokhoz is eljuthatnak akár, mint a Manchester United, az Ajax Amsterdam vagy éppen a Bayern München.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel