Pásztor József

Békéscsaba: Szpisljak lett a vezetőedző - hivatalos

Feltöltve: 2014, május 23 - 20:48

Amint azt korábban elsőként jeleztük, a Zoran Szpisljak lett a Békéscsaba vezetőedzője. A klub közleménye szerint Bücs Zsolt lesz az NB II-es klubnál Szpisljak segítője, míg Pásztor József is marad a klubnál.

RetroGól: A Fradi 5-2-es legyőzésével köszöntjük a 60 éves csabai legendát

Feltöltve: 2014, március 20 - 13:17

Ma ünnepli a hatvanadik születésnapját Pásztor József, a Békéscsabai Előre Spartacus egykori kilencszeres válogatott középpályása.

A nap fotói: Kolbászt töltött egy tanyán a békéscsabai csapat

Feltöltve: 2014, január 21 - 13:48

Csapatépítő tréning gyanánt kolbászt töltöttek a Békéscsaba játékosai a hétvégén. A munkások közé beállt Pásztor József szakmai igazgató és Komjáti András vezetőedző is. A beol.hu fotói.

MLSZ: Fizet az Újpest, a Honvéd, a Pécs és Pásztor is

Feltöltve: 2013, október 15 - 19:26

Bár NB I-es forduló nem volt a hétvégén, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága természetesen ma is tartott ülést, ahol több élvonalbeli ügy is előkerült. Megbüntették például a Budapest Honvédot szurkolói, a Ferencváros elleni megbotránkoztató rigmusai miatt, a PMFC-t pedig egy megkésett kártalanítás okán. Az Újpest egyik korábbi bírságát lecsökkentették, a derbi utánit viszont fenntartották. Pásztor Józsefnek, a Békéscsaba szakmai igazgatójának 200 ezer forintot kell befizetnie.

"Pechjükre az egyik vezető is ott volt a diszkóban" - három játékost megbüntettek, egyet elküldtek Békéscsabán

Feltöltve: 2013, október 1 - 14:56

A csakfoci.hu információi szerint négy játékosát is megbüntette a Békéscsaba vezetősége, egyikükkel közülük szerződést bontott a klub. Adrian Voiculetnek, Nemanja Scekicnek és Calvin Ali-Tolmbayének az volt a vétke, hogy egy győztes meccs után és MK-mérkőzés előtt elment bulizni, míg Szűcs István edzésen visszafeleselt a szakvezetőnek. Pásztor József, az NB II-es klub szakmai igazgatója beszélt a részletekről honlapunknak.

Négy meccsen ment el az NB I a Békéscsabának

Feltöltve: 2013, június 4 - 18:58

A Békéscsaba szakmai igazgatója, Pásztor József kijelentette, négy mérkőzésen ment el együttese bajnoki címe, egyben feljutása. A tréner szerint nem a Mezőkövesd volt a bajnokság legjobb, sokkal inkább a legszerencsésebb együttese. Az edző még kiemelte, hat játékostól már elköszöntek, három-négy új igazolással és 22 fős kerettel terveznek a következő idényre.

NB II: Még Vébert is meglepte, hogy kiütötték a nagy riválist

Feltöltve: 2013, április 11 - 15:52

Az NB II Keleti csoportjában a Mezőkövesd 5-0-re kiütötte a mérkőzést tíz emberrel befejező, szintén a feljutásra pályázó Békéscsabát. Véber Györgyöt kissé váratlanul érte a nagyarányú győzelem, de szerinte az Előre még így sem szállt ki a versenyből. A vendégek mestere, Pásztor József elmondta, megérdemelték a vereséget.

Komjáti András lett Pásztor társedzője Békéscsabán

Feltöltve: 2013, április 4 - 12:00

A héten vezetőedzőnek "átminősített" Pásztor József mellé az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba társedzőnek kinevezte a legutóbb Videotonnál dolgozó Komjáti Andrást.

Edzőváltás Békéscsabán: Pásztor újra a kispadon

Feltöltve: 2013, április 2 - 17:22

Keddtől újra Pásztor József látja el a vezetőedzői feladatokat Békéscsabán, miután távozott posztjáról Dajka László. A Ness Hungary NB II Keleti csoportjának 2. helyezettje a hétvégén adta át vezető pozícióját a Mezőkövesdnek, ráadásul a távozó Dajka a szurkolók egyik csoportjával is összerúgta a port.

"Kóvályognak a pályán a játékosok" - nagy a baj Békéscsabán Pásztor szerint

Feltöltve: 2013, március 31 - 13:07

A múlt héten az is felvetődött Békéscsabán, hogy helycsere lesz a kispadon, végül maradt Dajka László a vezetőedző és Pásztor József a szakmai igazgató. Nyíregyházán szombaton ismét kikapott a gárda, ami a lila-fehérek vezető helyébe kerülhet. Pásztor a csakfoci.hu-nak elmondta, úgy látja, nagy a baj, a téli erősítésekkel inkább gyengültek, vagy az újak titkolják eddig, hogy mire képesek, a megfelelő kommunikáció híján pedig sokan csak kóvályognak a gyepen. Kovács Mihály elnök az esetleges változásokat firtató kérdésünkre annyit mondott, mint minden meccs után, ezúttal is értékelni fognak, elébe viszont nem szeretne menni semminek, mert nem ő dönt egy személyben.

"Ha minket tolnak, miért rúgott a Vasas 5-6 büntetőt?!" - a Békéscsaba kész az NB I-re

Feltöltve: 2012, november 30 - 14:22

Nem értik Békéscsabán a Vasas ügyvezetője által tett nyilatkozatot, amelyben Varga Endre azt emlegette, ma Magyarországon mindenki a lila-fehéreket tolja, mindenki az ő feljutásukat szeretné. Pásztor József szakmai igazgató a pepsifoci.hu-nak elmondta, a bíráskodás terén például biztosan nem vettek észre semmi ilyesmit, és azt is hozzátette, ha sikerül befutniuk az első helyre a Keleti csoportban, vállalnák az NB I-et.

Az NB II-es élcsapat ikonikus edzője: a megbízatásom lejárt

Feltöltve: 2012, június 8 - 19:25

A beol.hu-nak értékelte az évet Pásztor József vezetőedző, aki a rá jellemző önkritikus nézőpontból szemlélte a csabaiak évét. A tréner hozzátette, a megbízatása lejárt, és nagy mozgás várható a keretben.

MK: Sousa három csapatot értékelt, Pintér nem látta vészesnek - edzőik

Feltöltve: 2012, március 14 - 22:11

A Magyar Kupa elődöntőinek szerdai visszavágóit követően Paulo Sousa, a Videoton szakvezetője külön kiemelte a Sport Televíziónak, hogy két különböző összetételű csapattal is jobbnak bizonyultak az ETO-nál. Pintér Attila szerint pontosabb és agresszívabb játék kellett volna ahhoz, hogy legyőzzék a Vidit, ugyanakkor hozzátette, valószínűleg a tudat alatt bennük volt még az 5-1-es fehérvári vereség emléke is.

MK: Pintér nem teszi fel a kezét, Sousa szerint még nincs lefutva semmi

Feltöltve: 2012, március 14 - 10:54

Ma este a Videoton és az MTK is kiharcolhatja a továbbjutást a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Paulo Sousa, a fehérváriak vezetőedzője szerint az 5-1-re megnyert első meccs ellenére nagyon oda kell figyelniük a visszavágón, míg Pintér Attila, az ETO szakvezetője azt mondja: nem adják fel.

NB II: Détári, a feljutás és a rasszizmus is szóba került az ezüstérmesnél

Feltöltve: 2011, december 22 - 22:14

Egy hosszabb interjút készített a csabaimerleg.hu Pásztor Józseffel, a Békéscsaba vezetőedzőjével. Természetesen újra szóba került a Ferencváros kiejtése a kupából, ugyanakkor az együttes ügyes-bajos dolgai, és az esetleges feljutás is terítéken volt a beszélgetés során.

"Rossz volt a bíró, de nem a Fradi ellen fújt" - Détárit nem értik Békéscsabán

Feltöltve: 2011, december 4 - 21:28

A továbbjutó Békéscsaba edzője, Pásztor József szerint sem vezette jól a chilei Alvaro Garcia Miguel a lilák FTC elleni szombati kupavisszavágóját (2-2), ám nem érti Détári Lajos szavait, aki szerint a bíró közreműködése is kellett a zöld-fehérek kieséséhez. A pepsifoci.hu-nak nyilatkozó Pásztor szerint a szerencse is velük volt, a mérkőzés sorsdöntő szituációiban viszont a hazai játékosok hoztak rossz döntéseket, illetve mindkét góljuknál hátradőltek és azt hitték, megvan a továbbjutás.

Détári: Felháborító! Ez a 10. meccs, hogy szétrúgnak minket!

Feltöltve: 2011, december 3 - 18:28

Détári Lajos, a Ferencváros mestere élesen kritizálta Álvaro García Miquel játékvezetőt a Ferencváros Békéscsaba elleni 2-2-es döntetlenjét és meglepő kupabúcsúját követően. A szakember szerint a mostani a tízedik meccs volt, amikor szétrúgták játékosait az Üllői úton, a bíró mégsem tett semmit. Pásztor József érthetően nagyon elégedett volt a látottakkal.

"98% a Fradi esélye Détári miatt" - a csabai király a kupameccsről és Váczi Zoliékról

Feltöltve: 2011, november 30 - 10:03

Pásztor József a Békéscsaba legendája, méghozzá a "hűséges" fajtából, hisz játékosként itthon nem játszott más csapatban, és edzőként sem hagyta el a megyét, a 90-es évek sikerkovácsa 2010 áprilisában már negyedszer lett a lila-fehérek trénere. Az újkori Pásztor-éra egyelőre igen jól alakul, hisz a csabaiak második helyen állnak az NB II-ben és a Magyar Kupában is versenyben vannak, szerdán ráadásul egy nagy rivális, a Ferencváros látogat a Kórház utcába. A zöld-fehérek elleni csata előtt a viharsarki ikon nem csak a kupameccsről, és a szakember szerint jelenleg 1-2 százalékos csabai esélyekről beszélt a pepsifoci.hu-nak, de szóba került a temetőbe rúgott labda, a Prukner-Détári kontraszt, vagy Váczi Zoltán és Lionel Messi "rokoni kapcsolata" is. (A pepsifoci.hu élőben közvetíti a 18 órakor kezdődő összecsapást!)

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel