Vasas

A Vasas Mátraházán készül az új szezonra

Feltöltve: 2016, június 7 - 15:15

Michael Oenning és a szakmai stáb 19 játékossal indult el a mátraházi edzőtáborba.

Felépültek a Vasas sérültjei - elkezdték a felkészülést

Feltöltve: 2016, június 6 - 12:43

A Vasas ma délelőtt elkezdte a felkészülést az új szezonra.

NB I: Így erősítenek a csapatok - átigazolási körkép

Feltöltve: 2016, június 6 - 11:30

Egyre több átigazolási hír jelenik meg az NB I-es klubok kapcsán, bár az átigazolási időszak hivatalosan még nem is kezdődött el. A csakfoci.hu a könnyebb átláthatóság kedvéért ismét jelentkezik megszokott rovatával, amely azt veszi számba, hogyan állnak az élvonal klubjai az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Összeállításunkban a két idei kieső (Puskás Akadémia, Békéscsaba) és a feljutott Gyirmót, illetve Mezőkövesd is szerepel.

Oenning: A Vasasnál a középmezőny a cél

Feltöltve: 2016, június 5 - 14:41

A Vasas hétfőn elkezdi a felkészülést az új szezonra. Michael Oenning, a piros-kékek vezetőedzője a beszélt a célokról.

Visszatért a fiatal védő a Vasashoz, és megcélozta a válogatott keretet

Feltöltve: 2016, május 30 - 21:28

Osváth Attila hét hónappal térdkeresztszalag szakadása után, a június 6-án kezdődő felkészülés során már teljes értékű edzésmunkát végezhet a Vasasnál. A fiatal védő egyből a válogatottat célozta meg.

NB I: Már pörög a magyar piac - átigazolási körkép

Feltöltve: 2016, május 30 - 10:59

Egyre több átigazolási hír jelenik meg az NB I-es klubok kapcsán, bár az átigazolási időszak hivatalosan még nem is kezdődött el. A csakfoci.hu a könnyebb átláthatóság kedvéért ismét jelentkezik megszokott rovatával, amely azt veszi számba, hogyan állnak az élvonal klubjai az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Összeállításunkban a két idei kieső (Puskás Akadémia, Békéscsaba) és a már biztosan feljutó Gyirmót is szerepel.

Ilyen még nem volt: Negyedszer is Markovits a Vasas elnöke

Feltöltve: 2016, május 26 - 22:06

A Vasas SC csütörtöki tisztújító közgyűlésén a tagok titkos szavazással, egyhangúlag választották meg ismét Markovits Lászlót. A sportvezető 2002 óta negyedik ciklusát kezdi meg elnökként, amire még nem volt példa a 105 éves klub fennállása során.

NB I: Így állnak a csapatok a piacon - átigazolási körkép

Feltöltve: 2016, május 23 - 15:03

Egyre több átigazolási hír jelenik meg az NB I-es klubok kapcsán, bár az átigazolási időszak hivatalosan még nem is kezdődött el. A csakfoci.hu a könnyebb átláthatóság kedvéért ismét jelentkezik megszokott rovatával, amely azt veszi számba, hogyan állnak az élvonal klubjai az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Összeállításunkban a két idei kieső (Puskás Akadémia, Békéscsaba) és a már biztosan feljutó Gyirmót is szerepel.

Kapusedzőt igazolt a Vasas

Feltöltve: 2016, május 23 - 12:12

Lippai József kapusedző és a Vasas FC hároméves szerződést kötött – közölte Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a vasasfc.hu-val.

Holland klubbal működik együtt a Vasas akadémiája

Feltöltve: 2016, május 18 - 21:35

A Vasas Kubala Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 3 éves együttműködési megállapodást kötött a holland bajnokságban szereplő Vitesse együttesével.

Bajnok a Fradi akkor is, ha az NB I színmagyar lenne - furcsa tabella

Feltöltve: 2016, május 14 - 16:10

Egy nemzetközi fociportál a bajnokságok lezárultát követően általában készít egy speciális tabellát, amelynek lényege, hogy csak a hazai játékosok által szerzett gólokat veszi figyelembe. Természetesen ennek komoly szakmai értéke nincs, egyfajta érdekességként szokta elkészíteni a Transfermarkt ezt a különtabellát. Nézzük, hogyan módosulna az NB I-es tabella a fentiek figyelembevételével.

Oenning: "Szeretnénk mielőbb elkerülni a kiesési zónát"

Feltöltve: 2016, május 13 - 21:57

Mint ismert, a mai napon eldőlt, marad Michael Oenning a Vasas vezetőedzője. Ezután nyilatkozott a Vasas honlapjának a folytatásról, értékelte az elmúlt szezont, és beszélt arról is, milyen posztokra szeretne erősítést.

Eldőlt: Marad a kispadon a Vasas vezetőedzője

Feltöltve: 2016, május 13 - 11:10

Újabb két évre bizalmat kap Michael Oenning a Vasas csapatának vezetőedzői posztján, szerződést hosszabbítanak az angyalföldieket drámai csatában az élvonalban tartó német szakemberrel - tájékoztatta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a hivatalos klubhonlapot, miután szóban minden részletben megegyeztek Oenninggel.

Garami és Doll az NB I edzőkirálya - az elmúlt 10 év legjei

Feltöltve: 2016, május 9 - 10:46

A hazai edzőikon, Garami József (MTK), illetve az immáron bajnok és kétszeres kupagyőztes Thomas Doll (FTC) az NB I utóbbi tíz évének legponterősebb, valamint leghatékonyabb edzője - derül ki egy nemzetközi portál kimutatásából. A külföldi szakemberek közül Marco Rossi (Honvéd), Nebojsa Vignjevic (Újpest) és Szivics Tomiszláv (Kecskemét, DVTK, Paks) tud odaférni a legjobbak közé.

A Vasas játékosa a könyökéből kapott csontot a csuklójába

Feltöltve: 2016, május 6 - 11:08

Megműtötték a Vasas jobbhátvédjét, Osváth Attilát, aki a következő idény elejétől szeretne már csapata rendelkezésére állni.

10 magyar fiatal, aki berobbant az NB I-ben - ők azok

Feltöltve: 2016, május 5 - 09:22

Akad jó pár játékos, akiknek valamiről biztosan emlékezetes marad a 2015/16-os bajnoki idény. Közéjük tartoznak azok a fiatalok, akik idén robbantak be. A csakfoci.hu összeállította a TOP10-es listát, és ahogy indoklásainkból is kiderül, ők a legkülönfélébb úton jutottak el oda, hogy egészen fiatalon is letegyék a névjegyüket a csapatukban és a bajnokságban egyaránt.

"Bőgtem mint egy kisgyerek!" - a Vasas-vezető érzelmes vallomása

Feltöltve: 2016, május 4 - 12:41

A Vasasnál a bravúros bennmaradást követően már a jövőt tervezik. Vancsa Miklós ügyvezető, szívhez szóló nyílt levélben köszönte meg a kollégáinak, és minden szimpatizánsnak a segítséget. A Vasas ügyvezetője nem titkolja, hogy az utolsó meccs lefújása után sírva fakadt, a bentmaradásért a legnagyobb köszönet szerinte a “sajátjából embertelen sok pénzt áldozó” tulajdonosnak, Jámbor Jánosnak jár. Az ügyvezető figyelmezteti a most feljutókat is, hogy tudjanak róla, a 12 csapatos NB I és NB II között nem egy, de legalább másfél osztály a különbség. Önkritikusan elismeri, hogy a csapat nem szerepelt jól, kevés pontot szerzett, de hiszi továbbra is a fiatal magyar játékosokra építő Vasas jövőre még komolyabb célokért küzd majd.

Miért esett ki a Puskás, és miért maradt benn a Vasas? - 5 döntő tényező

Feltöltve: 2016, május 3 - 15:44

Az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának talán legfontosabb kérdése az volt, hogy a Vasas vagy a Puskás Akadémia maradhat-e az élvonalban - ez végül az angyalföldieknek sikerült az MTK legyőzésével, hiába verték a felcsútiak is a Honvédot. A fordulót megelőzően rengeteg találgatás, pletyka és összeesküvés-elmélet jelent meg a különpárbaj kapcsán, de végül a pályán dőlt el a bennmaradás. A csakfoci.hu öt pontban szedte össze azt, miért sikerült végül a Vasasnak megkapaszkodnia a legjobbak között.

NB I: Kilenc magyar és Vasas-fölény a forduló válogatottjában

Feltöltve: 2016, május 3 - 13:41

Ezúttal az MTK ellen bennmaradást érő győzelmet arató Vasas uralja a forduló válogatottját három játékossal és egy edzővel. Az Újpesten 3-0-ra nyerő Videoton, valamint a Diósgyőrben sikert arató Paks is 3-3 játékossal képviselteti magát a legjobbak között. Íme, a forduló válogatottja.

Vasas: "Már a bennmaradást követő első napon megkaptuk a figyelmeztetést"

Feltöltve: 2016, május 2 - 16:49

Jámbor János angyalföldi főtámogató a Vasas hivatalos honlapján értékelte csapata bravúros körülmények között kiharcolt bennmaradását az NB I-ben. Mint elmondta, a klub és annak vezetésének öröme nem felhőtlen amiatt, ahogyan a piros-kékek teljesítményét "kívülről" értékelték, a jövőt tekintve viszont optimisták és bíznak abban, hogy a sok fiatal játékossal a keretükben jövőre már eredményesebben szerepelnek és már korábban bebiztosítják a bennmaradást.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel