Maurizio Zamparini

Olaszország: "Balogh Norbert? Európa legjobb középcsatára lesz!”

Feltöltve: 2016, május 10 - 09:58

Nagyon komoly dicséretet kapott klubja elnökétől Balogh Norbert, a Serie A-ban szereplő Palermo magyar támadója. A hangzatos nyilatkozatairól (és rendkívül edző-fogyasztásáról), is ismert klubvezető, Maurizio Zamparini azt mondta, hogy szerinte a 20 éves támadó hamarosan Európa legjobbja lehet posztján. A klubvezér nem először és aligha utoljára állt ki a nyilvánosság elé Balogh tehetségét dicsérve, vagy épp a légiós védelmében.

Állítják: Balogh padoztatása miatt rúgták ki a Palermo edzőjét - itt a reakció

Feltöltve: 2016, április 13 - 17:08

Olasz sajtóértesülések szerint a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini többek között azért menesztette a csapat vezetőedzőjét, Walter Novellinót, mivel a sportvezetőnek nem tetszett, hogy Balogh Norbert helyett Antonino La Guminát küldte pályára a Lazio elleni bajnoki találkozón.

Nem csinálja tovább a Baloghot Olaszországba igazoló klubelnök

Feltöltve: 2016, március 23 - 12:49

A szezon végén távozhat az olasz Palermo éléről Maurizio Zamparini, aki Balogh Norbertet a klubhoz igazolta.

Kabaré: Balogh Norbertnek ismét új edzője lehet

Feltöltve: 2016, március 9 - 13:17

Elképzelhető, hogy újabb edzővel kell majd együtt dolgoznia Balogh Norbertnek a Palermónál. A legfrissebb hírek szerint ugyanis Giuseppe Iachini másodszor is távozhat az olasz klubtól, a csapat edzésén sem vett már részt.

Ismét kifakadt Balogh mellőzése miatt az elnök - az árát is pontosította

Feltöltve: 2016, február 27 - 13:11

Továbbra sem érti a Palermo tulajdonosa, miért nem kap több játéklehetőséget Balogh Norbert. Maurizio Zamparini ismét kifakadt a fiatal magyar mellőzése miatt, ráadásul pénzügyekben is pontosított.

Beszólt a Palermo elnöke: "Azt vártam, hogy Balogh lép pályára"

Feltöltve: 2016, február 2 - 12:48

Finoman, de éreztette beosztottjával, a klub nemrég kinevezett edzőjével, Guillermo Barros Schelottóval a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini, hogy a cserék közé jelölt téli szerzeményt, Balogh Norbertet szerette volna a csapatban látni a Carpi elleni hétvégi olasz bajnokin (1-1).

Palermo: "A magyar nagy ígéret, ti újságírók f***hoz sem értetek"

Feltöltve: 2016, január 19 - 20:46

A Palermo elnökét, Maurizio Zamparinit igencsak kihozták a sodrából az olasz újságírók, amikor a csatársor további megerősítéséről faggatták. A karakán klubvezető hamar lezárta a kérdést, lévén az általa nagy ígéretnek tartott Balogh Norbertet már sikerült megszereznie, a média munkatársait pedig ezt követően igencsak kemény szavakkal illette.

Loki: "Balogh lesz az új Cavani, 5 millió eurót fizettem érte"

Feltöltve: 2016, január 12 - 10:08

Meglepő kijelentéseket tett Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke, akinek elmondása szerint a Debrecenből érkező "Balogh Norbert lesz az új Edinson Cavani", akiért ő 5 millió(!) eurót fizetett, majd szerinte volt egy olyan angol klub is, amely azonnal 10 millió eurót ajánlott a Loki-csatárért, de ő erre nemet mondott.

Balogh lehet a Palermo legújabb nyerő húzása - Cavani és Dybala útját járhatja be

Feltöltve: 2016, január 7 - 22:52

Olaszországi sajtóhírek szerint a Palermo nagyon közel került ahhoz, hogy megszerezze a Debrecen fiatal csatárát, Balogh Norbertet. Az egyik elismert átigazolási portál szakértője szerint a szicíliai klub elnökének, Maurizio Zamparininek remek szeme van a tehetséges támadók felkutatásához, a magyar labdarúgó pedig akár olyan karriert is befuthatna a délieknél, mint a gárda korábbi két játékosa, Edinson Cavani és Paulo Dybala.

Cavani elkelt a rivális klub elnöke szerint

Feltöltve: 2013, július 6 - 20:51

A Napoli támadóját, Edinson Cavanit korábban foglalkoztató Palermo elnöke, Maurizio Zamparini kijelentette, a 26 éves játékos évi nyolcmillió euróért fog aláírni a Paris Saint-Germainhez. A francia bajnokcsapat 63 millióért szerezheti meg a klasszist.

Gattuso lehet a Palermo vezetőedzője

Feltöltve: 2013, június 4 - 08:30

Azok után, hogy Svájcban már próbára tette magát vezetőedzőként Gennaro Gattuso, Olaszországban is komoly megbízatást kaphat. Mindkét fél elismerte, hogy a legendás középpályás lehet a Palermo új mestere.

Morosini halála: Nem érti az elnök, miért kellett halasztani

Feltöltve: 2012, április 16 - 07:28

Hiba volt elhalasztani Piermario Morosini tragikus halála miatt a komplett olasz bajnoki fordulót - véli Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke. A klubvezető amondó, sokkal szebb lett volna, ha futballal emlékeznek az elhunyt játékosra.

9 év, 21 edző: Újra váltottak a legkeményebb kispadon

Feltöltve: 2011, december 19 - 20:59

Bortolo Mutti lett a Serie A-ban szereplő Palermo új edzője. Az 57 éves tréner azután ül le a szicíliaiak kispadjára, hogy Devis Mangiát kirúgta az edzőfaló klubelnök, Maurizio Zamparini.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel