Mihalecz István

Távozik az NB I-ről lemaradt csapat edzője - két komoly jelölt van

Feltöltve: 2016, június 8 - 17:57

Mihalecz István nem marad az NB II harmadik helyén végzett Zalaegerszeg vezetőedzője. A szakember visszatér a klub utánpótlásába. Honlapunk információi szerint a posztra jó esélye van a korábbi ZTE-sikeredzőnek, Bozsik Péternek, valamint Bekő Balázsnak.

NB II: Kuntics lemondott - Mihalecz visszatérhet Ajkára

Feltöltve: 2015, március 28 - 21:05

A csakfoci.hu információi szerint a Siófokon elszenvedett vereség után lemondott Zoran Kuntics, az NB II-es Ajka vezetőedzője. Utódja az a Mihalecz István lehet, aki egy jól ismert helyre térhet vissza, amennyiben újra kinevezik.

U16: "Kitűnő támadójáték, értékes védelem" - így értékelt a szövetségi edző

Feltöltve: 2015, március 13 - 11:32

Önbizalom növelő héten van túl az U16-os válogatott, amely a keddi 4-0-ás siker után csütörtökön 2-0-ra győzte le a letteket felkészülési mérkőzésen, Telkiben. A válogatott nemcsak eredményben, hanem játékban is sokat lépett előre a tavaly őszi teljesítményéhez képest. A szövetségi edző szerint a két mérkőzés legnagyobb értéke, hogy százhatvan perc alatt nem kapott gólt a csapat.

A nagy viharok miatt marad el a magyar korosztályos válogatott meccse

Feltöltve: 2014, május 15 - 13:32

A szerbek kérésére nem rendezik meg az Algyőre tervezett Magyarország-Szerbia U15-ös felkészülési mérkőzést.

NB II: Volt edzője vette el a Siófok veretlenségét - frissített eredmények

Feltöltve: 2013, október 5 - 16:57

A korábban Siófokon dolgozó Mihalecz István dirigálta Ajka elvette a Balaton-partiak veretlenségét a Ness Hungary NB II-ben, a Veszprém megyeiek 3-0-ra győztek a Balaton partján. A Szigetszentmiklós legyőzte a Tatabányát az alsóházi rangadón, a ZTE pedig elhozta a három pontot Ceglédről. Eredmények.

A soft pornótól a sz..rkupacig - 2011 aranyköpései a magyar fociban

Feltöltve: 2011, december 30 - 14:00

Soft pornó, Kennedy-gyilkosság, a VV5 castingja, na meg a vizes zokni. 2011-ben is bőven volt min nevetni a magyar fociban, szerencsére a labdarúgás szereplői időről-időre szórakoztattak minket frappáns, humoros mondataikkal. Az amatőr futball világát elsősorban egy Borsod megyei edző pezsdítette fel ezen a téren, de a profik között is akadtak olyanok, akik rendszeresen kitettek magukért. Az év aranyköpései.

NB I: "Csak az orrán nem fűzték át a labdát" - így látták az edzők

Feltöltve: 2011, október 30 - 22:29

Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója úgy értékelte a Siófokon elért 2-0-s sikert, hogy jól védekezett és kiváló támadójátékot vonultatott fel csapata. Mihalecz István azt is megemlítette, akadt olyan futballistája, akinek csak az orrán nem fűzték át a labdát. Kondás Elemér nem dőlt a kardjába a Honvéd elleni 1-1 miatt, Supka Attilának pedig akadt azért hiányérzete. Edzői nyilatkozatok.

A Lokinál nincs gond, senki nem látta a meglepetést - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2011, szeptember 9 - 21:49

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA mestere nem látott nagy problémát abban, hogy csapata először a bajnokság során pontot veszített. A siófoki 0-0 után a hazaiak vezetőedzője, Mihalecz István kérdésre elmondta, ő sem tudja, mi volt az a meglepetés, amivel játékosai készültek, legalábbis a pályán nem látott viszont semmi ilyesmit.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel