pro-licenc

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

Csányi és Egervári előtt vizsgázik egy NB I-es edző

Feltöltve: 2012, május 15 - 17:34

Török László, a Kecskeméti TE szakmai igazgatója Egervári Sándor és Róth Antal előtt készül vizsgát tenni, miközben az ország nagyobb városaiban előadásokat tart tapasztalatairól, tanulmányairól.

Lipcseinek összejött: A Real Madridnál tanulhat Mourinhótól

Feltöltve: 2012, január 24 - 18:24

Vasárnaptól öt napon át a Real Madridnál tanulhat Lipcsei Péter - derül ki a korábbi válogatott játékos Facebook-bejegyzéséből. A Ferencváros klubikonja és második csapatának edzője a pro-licences képzés keretében nézhet el fogásokat többek között a világhírű José Mourinhótól.

KTE: Aggályok a licenc miatt - lehet kiskapu az új edzőknek

Feltöltve: 2011, december 17 - 20:38

Elmaradt a pénteki találkozó, amelyen a KTE vezetői egyeztettek volna a szakmai munka vezetésére kinevezett Szabó Istvánnal és Török Lászlóval. A kesport.hu értesülései szerint azért, mert Rózsa Pál többségi tulajdonosnak gyermeke született. A portál úgy tudja, hogy aggályok merülhetnek fel, mivel egyelőre egyik szakembernek sincsenek meg a szükséges papírjai a hosszútávú munkavégzéshez, de bizonyos jogi lépésekkel meg lehet teremteni a duó munkába állását.

Lipcsei: "Mourinhónál ezt később hozom csak szóba" - a Realnál és Szabicséknál tanulhat

Feltöltve: 2011, december 8 - 21:04

Lipcsei Péter és Détári Lajos a Pro-licences képzés keretében szakmai gyakorlatra megy a Sturm Grazhoz, az előkészületekben Szabics Imre is segített nekik. Lipcsei a pepsifoci.hu-nak elmondta, arra is van esély, hogy a Real Madridhoz is eljusson José Mourinho edzéseit tanulmányozni, ehhez azonban még kell futnia egy-két kört.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel